sende hiç belirti yok mu guclubacismile
benim 10 gündür belirtilerim var canımm..
inş. sen hamilesindir benim ilk defa gögüslerim bu kadar kötü olmuştu yatamıyodum üstüne batmalar olmuştu demekki hep adet belirtisiymıiş adet oldum hepsi geçti hele gögüsüm çok şaşırdım ben yaaa delikafadulden mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir uykun geldimi :2:
inş canım inşş...yok canım uykum gelmedii..ben sabaha kadar eşimi bekliyorumm..
sağol cnm benim şimdi evlerimiz yanyana olsaydı dertleşirdik gerçi derdimiz yokda konuşurduk yada birlikte uyurduk kaydirigubbakcemile3 cnm senin eşin hiçmi eve gelmiyo sabahları
ben de çok yaptım öle uyumadım sabah eşim geldi birlikte uyuduk kaydirigubbakcemile3 sen bugün hiç ayrılmıcan mı burdan topiğimi koruyon kaydirigubbakcemile3
polisliğinde o yanı kötü işte bakalım eşimin işi ne olucak sınava girdi biraz iyi geçmiş ama bu sene polislik fazla alcaklarmış heralde bakalım ne olucak merak içindeyim ogustosta belli olucak akannehir
benim 10 gündür belirtilerim var canımm..
belirtileriniz anlatta biraz neşelenelim cnm bi ümit işte inş. vardır cnm
:CüvCüv:
belirtilerim; kasık, karın, bel, sırt ağrısı, yumurta akı gibi akıntı, baş dönmesi, halsizlik, bir de anlamadım ama dünden beri gögüs ucumda kararma var canımm..
inş. cnm hamilesindir :Saruboceq:
canım bir de sabah hamile arkadaslarımıza sorucam benim alt tarafa böyle çok baskı oluyor nedir anlamadımm..
inş. vardır cnm allah gönlüne göre versin bitanemolumunekankayizsmile
selamlar bu saatte burdasınız..... benide uyku tutmadı....
amin cnm ALLAH hepimizin gönlüne göre versinn...sabah kaçta gidiceksin dr a??
eşimin çok uykusu olmazsa ve hemen göreve çağırmazlarsa ben de gidebilirim belki..
hoşgeldin canım topiğin bekçiliğini yapıyoruzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?