Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benim 10 gündür belirtilerim var canımm..

inş. sen hamilesindir benim ilk defa gögüslerim bu kadar kötü olmuştu yatamıyodum üstüne batmalar olmuştu demekki hep adet belirtisiymıiş adet oldum hepsi geçti hele gögüsüm çok şaşırdım ben yaaa delikafadulden mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir uykun geldimi :2:

inş canım inşş...yok canım uykum gelmedii..ben sabaha kadar eşimi bekliyorumm..

sağol cnm benim şimdi evlerimiz yanyana olsaydı dertleşirdik gerçi derdimiz yokda konuşurduk yada birlikte uyurduk kaydirigubbakcemile3 cnm senin eşin hiçmi eve gelmiyo sabahları

inş canım inşş...yok canım uykum gelmedii..ben sabaha kadar eşimi bekliyorumm..

ben de çok yaptım öle uyumadım sabah eşim geldi birlikte uyuduk kaydirigubbakcemile3 sen bugün hiç ayrılmıcan mı burdan topiğimi koruyon kaydirigubbakcemile3

sağol cnm benim şimdi evlerimiz yanyana olsaydı dertleşirdik gerçi derdimiz yokda konuşurduk yada birlikte uyurduk kaydirigubbakcemile3 cnm senin eşin hiçmi eve gelmiyo sabahları

evett cnm güzel olurdu valla..belli olmuyor canım yaa görev çıkınca gelemiyor ek görev olmayınca geliyorr tatlımm..

ben de çok yaptım öle uyumadım sabah eşim geldi birlikte uyuduk kaydirigubbakcemile3 sen bugün hiç ayrılmıcan mı burdan topiğimi koruyon kaydirigubbakcemile3

ben de öyle yapıyorum cnm eşimle birlikte uyuyorumm..ama bakalım sabah gelecek mi??
evett topiğin bekçiliğini yapıyorumm kaydirigubbakcemile3

polisliğinde o yanı kötü işte bakalım eşimin işi ne olucak sınava girdi biraz iyi geçmiş ama bu sene polislik fazla alcaklarmış heralde bakalım ne olucak merak içindeyim ogustosta belli olucak akannehir

polisliğinde o yanı kötü işte bakalım eşimin işi ne olucak sınava girdi biraz iyi geçmiş ama bu sene polislik fazla alcaklarmış heralde bakalım ne olucak merak içindeyim ogustosta belli olucak akannehir

evet canım gerçekten çok zor böyle hayatı tek başıma yaşıyorum sanki..hayırlısı olsunn cnmm..

belirtileriniz anlatta biraz neşelenelim cnm bi ümit işte inş. vardır cnm
:CüvCüv:

belirtilerim; kasık, karın, bel, sırt ağrısı, yumurta akı gibi akıntı, baş dönmesi, halsizlik, bir de anlamadım ama dünden beri gögüs ucumda kararma var canımm..

belirtilerim; kasık, karın, bel, sırt ağrısı, yumurta akı gibi akıntı, baş dönmesi, halsizlik, bir de anlamadım ama dünden beri gögüs ucumda kararma var canımm..

inş. cnm hamilesindir :Saruboceq:

canım bir de sabah hamile arkadaslarımıza sorucam benim alt tarafa böyle çok baskı oluyor nedir anlamadımm..

inş. vardır cnm allah gönlüne göre versin bitanemolumunekankayizsmile

amin cnm ALLAH hepimizin gönlüne göre versinn...sabah kaçta gidiceksin dr a??
eşimin çok uykusu olmazsa ve hemen göreve çağırmazlarsa ben de gidebilirim belki..

amin cnm ALLAH hepimizin gönlüne göre versinn...sabah kaçta gidiceksin dr a??
eşimin çok uykusu olmazsa ve hemen göreve çağırmazlarsa ben de gidebilirim belki..

cnm benim biraz geç gördüm face bakıyodum kusura bakma sabah 9 da doktor geliyomuş netten baktım 8 gideriz eşim 7 de geliyo çay içip gideriz heralde inş. sende gidersin cnm meraklanıyorum çünki ama vardır bence bu zamana kadar reğl olmadına göre
alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…