Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yok cnm leptop arabada kaldı şuan pc başındayımm..kız titreşimi nerden bulayımda titreteyim senii kaydirigubbakcemile3 hem uyuma kocalarımız 7 de gelecek hastaneye gidicezz

kız kötü oldum şimdi yazdığını okuyunca inş. hastanede uyuya kalmayız haketten kazene söleyekte bide titreşim yapsın sempatiksalakcinni

sen burda olsaydın aynı hastaneye gelirdik ben gömlek giyerdim cebine karanfil koyardım beni ordan tanırdın sende test kağıdını sallardın bende seni ordan tanırdım ay bu biraz saçma oldu neyse uykusuzlukdan ama uykum yok kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KUBI, edammm+

ahada birleştik sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

sen şimdi çok heycanlıdırsın cnm uykun hiç gelmiyodur bende yaşadım ama idrar teslerim pozitif çıktı hep uyumuyoduk eşimle ay çok güzeldi hee 12 gün uzadı gelmedi adetim

eda bu sefer uyudun dimi kaydirigubbakcemile3

edaAaaaaaaa sempatiksalakcinni titreşimm uyannnnnnnnnnnnn

seni zilli seni dayanamadın kaçtın anladım kaydirigubbakcemile3 benimde uykum geldi az bişey uyuyayım bari ilk defa bukadar uykum geldi heeee kaydirigubbakcemile3

uykusuzluk kafana mı vurdu kızzz...

seni zilli seni dayanamadın kaçtın anladım kaydirigubbakcemile3 benimde uykum geldi az bişey uyuyayım bari ilk defa bukadar uykum geldi heeee kaydirigubbakcemile3

yok kız uyumadım netim gitti insan biraz bekler nereye kaçtınn...
yok cnm heyecanım yok hastanede heyecan yaparım belkii..

günaydın kızlaarr bayanssulusmile
ne güzel haberler var bu sabah, hayırlısıyla inşallah güzel haberler verirsiniz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…