Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

mesela benim ilk hamileliğimde adetime 4-5 gün kala öğrendim sonuç 16.72 çıkmıştı pozitif demişti dr um ama daha bir hafta 10 günlük falan demişti..

ay cnm beni korkutma inş. normal yoldan kalırız hayırlısı yarın üçüncü günü adetimin ama ben hormon testi yaptırdım doktor demediki adetliyken boşunamı yaptırdım ben şimdi tertemiz çıktı kağıdıda götüreyim bari Şeniz

yani sabah gidip kanda gebelik var mı diye bakar mısınız desem ve sonucu ne zaman alabilirim desem hemen verirler mi??

Sabah erkenden git hastane mesaisi başlamadan.Yoğunluk yoksa sorarsın hemen veriyolar.Diyorum ya ben gittiğimde 1 kişi vardı hemen verdim.hatta kasadaki kız 15 20 dk bulur dedi.Kanı alan kızda 5 10 dk veririm dedi.Ve verdide.Önce sor kaç dakika sürer diye.

canım ben sabah 7:30 gibi gidebilirim sence olur mu??

kendinden mahsedermisin bize katılmak istemezmisin olumunekankayizsmile

nereye gittin kız olumunekankayizsmile

sen görünmüyon bende seni bekliyorum kaydirigubbakcemile2

edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

edacım sen şimdi leptop mu kullanıyosun yoksa pc başındamısın cnm ben yatağıımda yatıyom uyursam sen titreşim yollarsın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

edacım sen şimdi leptop mu kullanıyosun yoksa pc başındamısın cnm ben yatağıımda yatıyom uyursam sen titreşim yollarsın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

yok cnm leptop arabada kaldı şuan pc başındayımm..kız titreşimi nerden bulayımda titreteyim senii kaydirigubbakcemile3 hem uyuma kocalarımız 7 de gelecek hastaneye gidicezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…