canım hormon testi isteyecekler ilk etapda hormon testi adetin 2. ve 3. günü yapılıyor.... diğer günler olmuyor... bu test ssk sız ücreti 315 verdim... ssk olunca daha düşüyor... aynı testi kızılaydada yaptırdım garanti olsun sonuç diye 66tl ödedim... eşinde sorun çıkmadıysa senden birde rahim filmi istenecek oda adet bittikden sonra 8gün içinde çekiliyor oda 250tl... zaten eğer tedavi sürecine gireceksen aklında bulunsun rahim filmi çektirmeden başlama tüplerine mutlaka baktır.... bazı doktorlar sonraya bırakıyor 6 ay ilaç tedavisi 3 aşılama sonra bakıyor bir bakıyor tüp kapalı tüm emek para zaman boşa gitmiş oluyor. tüp kapalıysa tüp bebekden başka yolu yok...
yani sabah gidip kanda gebelik var mı diye bakar mısınız desem ve sonucu ne zaman alabilirim desem hemen verirler mi??
Sabah erkenden git hastane mesaisi başlamadan.Yoğunluk yoksa sorarsın hemen veriyolar.Diyorum ya ben gittiğimde 1 kişi vardı hemen verdim.hatta kasadaki kız 15 20 dk bulur dedi.Kanı alan kızda 5 10 dk veririm dedi.Ve verdide.Önce sor kaç dakika sürer diye.
Sabah erkenden git hastane mesaisi başlamadan.Yoğunluk yoksa sorarsın hemen veriyolar.Diyorum ya ben gittiğimde 1 kişi vardı hemen verdim.hatta kasadaki kız 15 20 dk bulur dedi.Kanı alan kızda 5 10 dk veririm dedi.Ve verdide.Önce sor kaç dakika sürer diye.
canım özel hatane bünyesinde direk vezneye gidiyorsun kanda gebelik baktıracam diyorsun ücretini ödüyorsun kan veriyorsun şu saatte sonucu alacaksın diyorlar gidip alıyorsun.... sana son adet tarihini soruyorlar nor alıyorlar ama bu şekilde olunca direk zarfı eline tutturuyorlar açıklama yapılmıyor...
eda nereye gittinnn
sen görünmüyon bende seni bekliyorum kaydirigubbakcemile2
edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
ay tek başıma kaldım ayolll
kız ben burdayım tek değilsinnnn kaydirigubbakcemile3
sen alta bakma göstermiyor bazenn..
şaka yapıyorum kız kaydirigubbakcemile3 arkadaş nereye gitti gidiyomda demedi:hulya:
edacım sen şimdi leptop mu kullanıyosun yoksa pc başındamısın cnm ben yatağıımda yatıyom uyursam sen titreşim yollarsın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?