Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

amin canım amin.. canabı hakkım tüm iisteyenlere bu duyguyu yaşatsın.... evde test yapmadınmı.... nasıl dayana bildin

canım benim idrale çok geç düşüyor..ilk gebeliğimde de idralde çıkmamıştı kan da çıktı..o yüzden idral testi yapmadan kan yaptırmak istiyorum cnm..

kübracımmm çıkmıştın tekrar girmişsin niye yazmıyorsun cnmm??

canım benim idrale çok geç düşüyor..ilk gebeliğimde de idralde çıkmamıştı kan da çıktı..o yüzden idral testi yapmadan kan yaptırmak istiyorum cnm..

inşaallah hamişsindir... bu siteden birilerinin hamiş kaldığını öğrenmek çok iyi moral oluyor... bak oda kaldı er yada geç bende kalacağım dercesine içime bambaşka umutlar veriyor.... tüm kalbimle dilerimki inşaallah yarın gönlündeki bebişin varlığını öğrenirsin gönlündeki gibi bir evlada kavuşursun... canabı hakkım gönlündeki evladı nasip etsin....

inş canımm...evet gercekten moral oluyor umudunu yitirmiyor insann..allahım hepimize nasip etsin inş canımm..

yok uyumadım cnm burdayım size döndüm olumunekankayizsmile inş. yaparlar cnm benim bizim burda böle farklıdır belki :umursamaz:

iyi yaptın cnm çıkınca uyuyacaksın diye düşündümm...
bence yaparlar canım yaa mantık olarak yapmaları lazım cnmm...

iyi yaptın cnm çıkınca uyuyacaksın diye düşündümm...
bence yaparlar canım yaa mantık olarak yapmaları lazım cnmm...

eline bir kağıt veriyo doktor numara çıkarıyo ben evlendiğim aydan beri yaptırıyorum cnm ama acil tarafından girersen yaparlar ben bişey diyemem cnm belki oralar farklıdır
opuyorumnanaktan

yok uyumadım cnm burdayım size döndüm olumunekankayizsmile inş. yaparlar cnm benim bizim burda böle farklıdır belki :umursamaz:

yok yok yaparlar canım... hatta yarın tel aç kanda gebelik bakıyormusunuz diye evet derler.... ama bu arada devlet hastanelerini bilmiyorum ben devlet hastanelerine hiç gitmediğim için... onlar yapmıyor olabilir....

eline bir kağıt veriyo doktor numara çıkarıyo ben evlendiğim aydan beri yaptırıyorum cnm ama acil tarafından girersen yaparlar ben bişey diyemem cnm belki oralar farklıdır
opuyorumnanaktan

dr a gidersen reçete veriyor öyle yaptırıyorsun ama dr a gitmeden direk kan verilebiliyordur bencee..bakalım canım sabah sorarım o şekilde kan veriliyorsa veririm tatlımm..

yok yok yaparlar canım... hatta yarın tel aç kanda gebelik bakıyormusunuz diye evet derler.... ama bu arada devlet hastanelerini bilmiyorum ben devlet hastanelerine hiç gitmediğim için... onlar yapmıyor olabilir....

ben de hiç devlete gitmedim cnm devamlı özele gidiyorumm..bencede yaparlar tatlımm..ayy keşke şimdi handan olsaydı tecrübeli olarak kesin cvp alabilirdikk kaydirigubbakcemile3

Merhaba sizi burda gördüm atladım hemen...Canım ben bu gece kan testi yaptrıdım..Yapıyorlar acilde...35 tl ödedim.Ama sayıma bakmadılar yada demediğim için sadece kanda gebelik varmı yokmu diye baktılar 10 dk da verdiler.Dünyada rahatlık varmış öbür türlü saatlerce bekliyosun...

ben de hiç devlete gitmedim cnm devamlı özele gidiyorumm..bencede yaparlar tatlımm..ayy keşke şimdi handan olsaydı tecrübeli olarak kesin cvp alabilirdikk kaydirigubbakcemile3

özeller hemen yapıyo cnm devlet hastaneside öle ama önce doktor bakıyo devlette yarın özele gitcem bakalım kaça çıkıcak eşim için gittik bişey varmı diye 200 milyon testler için olsun sağlık olsunda bakalım benden ne isticek akannehir

dr a gidersen reçete veriyor öyle yaptırıyorsun ama dr a gitmeden direk kan verilebiliyordur bencee..bakalım canım sabah sorarım o şekilde kan veriliyorsa veririm tatlımm..

canım özel hatane bünyesinde direk vezneye gidiyorsun kanda gebelik baktıracam diyorsun ücretini ödüyorsun kan veriyorsun şu saatte sonucu alacaksın diyorlar gidip alıyorsun.... sana son adet tarihini soruyorlar nor alıyorlar ama bu şekilde olunca direk zarfı eline tutturuyorlar açıklama yapılmıyor...

yani sabah gidip kanda gebelik var mı diye bakar mısınız desem ve sonucu ne zaman alabilirim desem hemen verirler mi??

canım sağlık olsun yeter ki para hiç önemli değil...
ayy netten baktım dr gitmeden kan testi yapılıyormus ama öyle 10 dk da vermeleri süper birşeyy :dance:

eee ben nasıl anlayacam sonucu :uhm:

canım hormon testi isteyecekler ilk etapda hormon testi adetin 2. ve 3. günü yapılıyor.... diğer günler olmuyor... bu test ssk sız ücreti 315 verdim... ssk olunca daha düşüyor... aynı testi kızılaydada yaptırdım garanti olsun sonuç diye 66tl ödedim... eşinde sorun çıkmadıysa senden birde rahim filmi istenecek oda adet bittikden sonra 8gün içinde çekiliyor oda 250tl... zaten eğer tedavi sürecine gireceksen aklında bulunsun rahim filmi çektirmeden başlama tüplerine mutlaka baktır.... bazı doktorlar sonraya bırakıyor 6 ay ilaç tedavisi 3 aşılama sonra bakıyor bir bakıyor tüp kapalı tüm emek para zaman boşa gitmiş oluyor. tüp kapalıysa tüp bebekden başka yolu yok...

hiç gitmedim diyosun devlet hastanesi saatlerce bekletiyo diyosun aynı bence bende veririm devlet bize yakın 1 saat sonra alırım değişen bişey yok cnm hepsi yapıyo bencezemuszemus

eee ben nasıl anlayacam sonucu :uhm:

canım 10 altı negatif 10 50 arası muhtemelen hamilesin demek 50nin üstü kesin gebelik....:)))) mesela 0,1 / 0,117 çıkabilir bunlar gebelik yok demek 1 / 2,456 /7,568 gibi rakamlarda çıkar bunlarda gebelik yok demek... ama 10 11,232 gibi rakamlar çıkarsa muhtemelen var demek ama 50 ve üzeri çıkarsa kesin var demek....

ayyy canım hayatta anlamam kafam karıştı vallaa..ayy olmadı gelir size sorarımmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…