amin canım amin.. canabı hakkım tüm iisteyenlere bu duyguyu yaşatsın.... evde test yapmadınmı.... nasıl dayana bildin
canım benim idrale çok geç düşüyor..ilk gebeliğimde de idralde çıkmamıştı kan da çıktı..o yüzden idral testi yapmadan kan yaptırmak istiyorum cnm..
kübraaa uyudun mu canımmm??
inşaallah hamişsindir... bu siteden birilerinin hamiş kaldığını öğrenmek çok iyi moral oluyor... bak oda kaldı er yada geç bende kalacağım dercesine içime bambaşka umutlar veriyor.... tüm kalbimle dilerimki inşaallah yarın gönlündeki bebişin varlığını öğrenirsin gönlündeki gibi bir evlada kavuşursun... canabı hakkım gönlündeki evladı nasip etsin....
yok uyumadım cnm burdayım size döndüm olumunekankayizsmile inş. yaparlar cnm benim bizim burda böle farklıdır belki :umursamaz:
iyi yaptın cnm çıkınca uyuyacaksın diye düşündümm...
bence yaparlar canım yaa mantık olarak yapmaları lazım cnmm...
yok uyumadım cnm burdayım size döndüm olumunekankayizsmile inş. yaparlar cnm benim bizim burda böle farklıdır belki :umursamaz:
eline bir kağıt veriyo doktor numara çıkarıyo ben evlendiğim aydan beri yaptırıyorum cnm ama acil tarafından girersen yaparlar ben bişey diyemem cnm belki oralar farklıdır
opuyorumnanaktan
yok yok yaparlar canım... hatta yarın tel aç kanda gebelik bakıyormusunuz diye evet derler.... ama bu arada devlet hastanelerini bilmiyorum ben devlet hastanelerine hiç gitmediğim için... onlar yapmıyor olabilir....
ben de hiç devlete gitmedim cnm devamlı özele gidiyorumm..bencede yaparlar tatlımm..ayy keşke şimdi handan olsaydı tecrübeli olarak kesin cvp alabilirdikk kaydirigubbakcemile3
dr a gidersen reçete veriyor öyle yaptırıyorsun ama dr a gitmeden direk kan verilebiliyordur bencee..bakalım canım sabah sorarım o şekilde kan veriliyorsa veririm tatlımm..
Merhaba sizi burda gördüm atladım hemen...Canım ben bu gece kan testi yaptrıdım..Yapıyorlar acilde...35 tl ödedim.Ama sayıma bakmadılar yada demediğim için sadece kanda gebelik varmı yokmu diye baktılar 10 dk da verdiler.Dünyada rahatlık varmış öbür türlü saatlerce bekliyosun...
özeller hemen yapıyo cnm devlet hastaneside öle ama önce doktor bakıyo devlette yarın özele gitcem bakalım kaça çıkıcak eşim için gittik bişey varmı diye 200 milyon testler için olsun sağlık olsunda bakalım benden ne isticek akannehir
canım özel hatane bünyesinde direk vezneye gidiyorsun kanda gebelik baktıracam diyorsun ücretini ödüyorsun kan veriyorsun şu saatte sonucu alacaksın diyorlar gidip alıyorsun.... sana son adet tarihini soruyorlar nor alıyorlar ama bu şekilde olunca direk zarfı eline tutturuyorlar açıklama yapılmıyor...
özeller hemen yapıyo cnm devlet hastaneside öle ama önce doktor bakıyo devlette yarın özele gitcem bakalım kaça çıkıcak eşim için gittik bişey varmı diye 200 milyon testler için olsun sağlık olsunda bakalım benden ne isticek akannehir
yok yok yaparlar canım... hatta yarın tel aç kanda gebelik bakıyormusunuz diye evet derler.... ama bu arada devlet hastanelerini bilmiyorum ben devlet hastanelerine hiç gitmediğim için... onlar yapmıyor olabilir....
eee ben nasıl anlayacam sonucu :uhm:
canım 10 altı negatif 10 50 arası muhtemelen hamilesin demek 50nin üstü kesin gebelik....:)))) mesela 0,1 / 0,117 çıkabilir bunlar gebelik yok demek 1 / 2,456 /7,568 gibi rakamlarda çıkar bunlarda gebelik yok demek... ama 10 11,232 gibi rakamlar çıkarsa muhtemelen var demek ama 50 ve üzeri çıkarsa kesin var demek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?