Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın millet sabah sabah ne kaynatıyosunuz bakalım :)
Maşallah ne çok konuşmuşsunuz kızlar şimdi okunacak birsürü sayfam var

günaydınnnnn...evet kaynatmıslar dün gece...ama en ızdıraplısı pazartesi sabahı oluyo...ben hafta sonu bilgisayar basına oturmuyorum hiç o yüzden takip edemiyorum..pazartesi geldigimde milyonlarca sayfa oluyo okumadıgım :))

günaydın milleeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttt:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

edadan önce geldim hastaneden gittimi ki ne yaptı acaba bilmiyorumkismile benim uykum geldi dayanamadım oda çıktı zannettim uyudum ben sengözlerimebaksanab sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

edaaam ve prettyy hamileyiz diye gelcekler inşallah....

inş. cnm ben kafama koydum bu ay yumurtlama takibine evt :lepi: bakalım ne olucak bi kez denim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

herkese günaydın :) dün geceden beri geçmişi okuyorum, ancak bitirebildim :)) duruşah için çok ama çok üzüldüm, dilerim kendisini hemen toparlar ve kaldığı yerden devam eder herşeye.
bu arada, regli gecikince test yapmak için 10 gün kadar bejleyen arkadaşlara üzülerek kendimden bir örnek vermek istiyorum. gerçi profilime gelip de kk'ne yazdığım ilk mesajı okuyarak da bunu öğrenebilirsiniz ama sizi uğraştırmamamk için kısaca özetleyeceğim;
ben eşimle birlikte yurtdışında çalışıyor ve yaşıyorum, izinlerimiz 5-6 ayda bir 15 gün. bu ttaillerde türkiyeye evimize geliyoruz. geçtiğimiz mart ayı başında da böyle bir tatil için türkiyedeydik, benim de günüm 2 gün geçmişti, düşündüm, türkiyedeyken testimi kontrollerimi yaptırayım, geri dönünce doktor bulamayabilirim, hem dışarıda çok da güvenmiyorum ve hemen idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik çıkmıştı, ertesi gün kan testi yaptırdım (yani adetimin geciktiğinin 3. günü) onda değer 174 çıktı, güzeldi, süperdi, hamileydim :) kan testini cuma yaptırmıştım, cumartesi eşimle dışarıda geziyorduk ağrılandım. ağrı şiddetini arttırınca eve döndük, biraz uzandım baktım geçmiyor, acile gittik. ben durumumu anlattım. o gece kaç kez kan verdim, ne kadar yoruldum hatırlamıyoum, sonuç dış gebelik. ve ben bunu öğrendiğimde adetim geçeli daha 5 gün bil olmamıştı. erken teşhis edilmesinin önemli bir artısı oldu, kanamam olmadan, tüpüm patlamadan ilaçla tedavi olabildim.
uzun oldu biliyorum ama özetle şunu söylemek istiyorum, gününüz geçince test yapmak için çok beklemeyin, dış gebelik çok sinsi birşey, ağrınız bile olmayabiliyormuş, aman lütfen çok dikkat edin kendinize. 10 gün falan beklemeyin. nacizane tavsiyem :)
herkese yeniden sevgiler.

teşekkür ederiz canım bilgilendirdiğin ve uyardığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…