günaydıın hoşgeldin canım nasılsın bugün..
cümliyetten hoşbuldum kaydirigubbakcemile5 bilmiyorum ki nasılım karasız kaldım yaaa :çok üzgünüm:
günaydın millet sabah sabah ne kaynatıyosunuz bakalım :)
Maşallah ne çok konuşmuşsunuz kızlar şimdi okunacak birsürü sayfam var
günaydıın hoşgeldin canım nasılsın bugün..
cümliyetten hoşbuldum kaydirigubbakcemile5 bilmiyorum ki nasılım karasız kaldım yaaa :çok üzgünüm:
ee sorun yokmus işte ne kararsızlıgı iyisin iyiii....a.s
günaydın milleeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttt:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ee sorun yokmus işte ne kararsızlıgı iyisin iyiii....a.s
yumurtlama takibiyle hemen hamilemi kalınıyo anlamadım kii opuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldinGünaydın kızlar opuyorumnanaktan
günaydın cicimgünaydınn
günaydın millet sabah sabah ne kaynatıyosunuz bakalım :)
Maşallah ne çok konuşmuşsunuz kızlar şimdi okunacak birsürü sayfam var
günaydın milleeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttt:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
yumurtlama takibiyle hemen hamilemi kalınıyo anlamadım kii opuyorumnanaktan
canım bence bu kadar yogunlasıp bu konuya canını sıkmana gerek yok sen daha miniciksin ben 27 yasındayım ve bu sene yeni düşünmeye basladım bebek olayını...senin önünde cooook uzun zaman var daha..bu kadar erken bebek düşünüp su güzel yaslarını stresle gecirme bence...tamam cok istiyosun anlıyorum seni ama demek istedigim bu kadar kafana takıp durduk yere üzme kendini...her seyin hayırlısı...sen evliliğinin tadını cıkar gez toz...arada denemelere devam edersiniz..
günaydın canım hoşgeldin
edaaam ve prettyy hamileyiz diye gelcekler inşallah....
herkese günaydın :) dün geceden beri geçmişi okuyorum, ancak bitirebildim :)) duruşah için çok ama çok üzüldüm, dilerim kendisini hemen toparlar ve kaldığı yerden devam eder herşeye.
bu arada, regli gecikince test yapmak için 10 gün kadar bejleyen arkadaşlara üzülerek kendimden bir örnek vermek istiyorum. gerçi profilime gelip de kk'ne yazdığım ilk mesajı okuyarak da bunu öğrenebilirsiniz ama sizi uğraştırmamamk için kısaca özetleyeceğim;
ben eşimle birlikte yurtdışında çalışıyor ve yaşıyorum, izinlerimiz 5-6 ayda bir 15 gün. bu ttaillerde türkiyeye evimize geliyoruz. geçtiğimiz mart ayı başında da böyle bir tatil için türkiyedeydik, benim de günüm 2 gün geçmişti, düşündüm, türkiyedeyken testimi kontrollerimi yaptırayım, geri dönünce doktor bulamayabilirim, hem dışarıda çok da güvenmiyorum ve hemen idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik çıkmıştı, ertesi gün kan testi yaptırdım (yani adetimin geciktiğinin 3. günü) onda değer 174 çıktı, güzeldi, süperdi, hamileydim :) kan testini cuma yaptırmıştım, cumartesi eşimle dışarıda geziyorduk ağrılandım. ağrı şiddetini arttırınca eve döndük, biraz uzandım baktım geçmiyor, acile gittik. ben durumumu anlattım. o gece kaç kez kan verdim, ne kadar yoruldum hatırlamıyoum, sonuç dış gebelik. ve ben bunu öğrendiğimde adetim geçeli daha 5 gün bil olmamıştı. erken teşhis edilmesinin önemli bir artısı oldu, kanamam olmadan, tüpüm patlamadan ilaçla tedavi olabildim.
uzun oldu biliyorum ama özetle şunu söylemek istiyorum, gününüz geçince test yapmak için çok beklemeyin, dış gebelik çok sinsi birşey, ağrınız bile olmayabiliyormuş, aman lütfen çok dikkat edin kendinize. 10 gün falan beklemeyin. nacizane tavsiyem :)
herkese yeniden sevgiler.
canım bence bu kadar yogunlasıp bu konuya canını sıkmana gerek yok sen daha miniciksin ben 27 yasındayım ve bu sene yeni düşünmeye basladım bebek olayını...senin önünde cooook uzun zaman var daha..bu kadar erken bebek düşünüp su güzel yaslarını stresle gecirme bence...tamam cok istiyosun anlıyorum seni ama demek istedigim bu kadar kafana takıp durduk yere üzme kendini...her seyin hayırlısı...sen evliliğinin tadını cıkar gez toz...arada denemelere devam edersiniz..
cnm haklısın ama ben böle düşünemiyorum benimde bebğim olsun istiyorum minicik elleri olsun istiyorum cnm benimle büyüsün hayırlısıyla rabbim büyük sen hamişsin ohhh kebapp sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?