Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

cnm benim öncelikle çok geçmiş olsun bitanem çok sağol olumunekankayizsmile

Paylaştığın için teşekkür ederiz,çok geçmiş olsun canım.Dilerim hayırlısıyla,sağlıkla kucağına alacağın bir bebeğe kavuşursun yakın zamanda.

KUBİCİM canım madem çok istiyosun bebek bence rahim filmi çektir öncelikli olarak tüplerin kapalıysa eğer ne kadar yumurta takibi yaptırırsan yaptır sonuç negatif olur.
bak ben film çektirdim doktor 3 ayda hamile kalırsın dedi ve 2.ayımda kaldım hamile belki birinci ayda bile kalırdım ama o zaman korunun dedi radyosyon aldığım için bebeğe zararı varmış

önce rahim filmi çektirim ozamn peki sen ilaç kullandın mı :uhm: çektirdikten sonra :teselli:

radyolojiden mi randevu almam gerekiyo kadın dogum mu :uhm:

canım çok iyi bir kadın doğum uzmanına görünmen lazım
film için kullanılan aletlerin ileri teknoloji olup olmadığınada bak
ben özelde çekindim sadece 10dk sürdü hiç acı bile hissetmedim son teknoloji kullanılıyordu çünkü

sağol canım ablacım sizi çok seviyorum olumunekankayizsmile yerimseniben

Ablacım canının acımasını ve üzülmeni istemem o yüzden bilgilendiriyor ve yardımcı oluyorum
bende seni seviyorum ufaklık kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ya şimdi bi topiğe baktım rahim filmi çok kötü bişey çok mu acıtıyolar komaya giren bile var merak ettim doğrusu sen de nasıl oldu ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…