Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ya şimdi bi topiğe baktım rahim filmi çok kötü bişey çok mu acıtıyolar komaya giren bile var merak ettim doğrusu sen de nasıl oldu ohaoldumsmile

Canım az önce yazdımya sana benimki 10dk falan sürdü anlamadım bile başlayıp bittiğini hiç acı duymadım hatta ordan çıktım akşam düğüne gidip halay çektim(ben elime diken batsa ölüyorum diye ağlayan biriyimdir o kadar canım azdır yani ama rahim filminde hiç acı duymadım)
ama dediğim gibi ileri teknoloji kullanılan bir yerde çekinmen lazım

eğer bu ay beklemediğim regli olursam ben de rahim filmi çektireceğim. doktorum normal deneme öneriyor hala ama sanki geçirdiğim dış gebelik sonrası olayın üzerinden geçen 4 ay sonrasında bir rahim filmi isteseydi daha iyi olurdu gibime geliyor.

ya sorma sabahları uyanamıyorum bir türlü kaç gündür..yataktan kalkıyorum biraz da koltukta uyuyorum kaydirigubbakcemile3

ohhh biz burda gece nöbet tutalım sen uyu cnm benim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay inş. vazgeçmem de yaptırırım çok tırstım kaydirigubbakcemile3 özelde olurum inş.:1rolleyes:

ay inş. vazgeçmem de yaptırırım çok tırstım kaydirigubbakcemile3 özelde olurum inş.:1rolleyes:

evet son teknoloji olan makine ile çektir canım,bende onla çektirmiştim hiç canım acımamıştı 5 dk da bitmişti.ama özel bir yerde çektirmen lazım onlarda 300-350 tl ye çekiyorlar

günaydın arkadaşlar.. dün adet gecikmemin 2. gününydü. akşam idrar testi yaptım. negatif çıktı..inş. henüz idrara karışmmamıştır gebelikte yanlış ölçmüştür test..

bu sabahta kan testine gittim. sonuçlar öğledne sonra verilecekmiş. telefonla öğrenicem artık. çok heyecanlıyım..bugün 3. günüm. inş. kanda belli olur artık..sabah beri bulantım var. ama gebeliktenm, psikolojikmi anlayamadım hala.

günaydın arkadaşlar.. dün adet gecikmemin 2. gününydü. akşam idrar testi yaptım. negatif çıktı..inş. henüz idrara karışmmamıştır gebelikte yanlış ölçmüştür test..

Hayırlısı olsun canım inşallah ama bence biran önce kant testi yaptırmalısın

hehh iyi bende onu diyodum,hadi bakalım heyecanla bekliyoruz güzel haberler.

evet son teknoloji olan makine ile çektir canım,bende onla çektirmiştim hiç canım acımamıştı 5 dk da bitmişti.ama özel bir yerde çektirmen lazım onlarda 300-350 tl ye çekiyorlar

bebişim olsun da kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçtım allaha emanet olun uykum geldii opuyorumnanaktan

Bende 3.günü kanda yaptırmıştım ve çıkmıştı canım inşallah sendede çıkar
sonucu saat kaçta öğreneceksin

canmmm inşallah güzel haberler verirsin bizeeeehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…