Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. . . ! Hz Mevlana

:roflol: :roflol: :roflol: aynı ben

Bir Kızım Olsun Adı YaĞmur Olsun.. Birde Oğlum Olsun Adı Toprak Olsun.. İkisi Kavga Etsin Ortalık Çamur Olsun :))

:roflol::roflol:

ya şimdi bi topiğe baktım rahim filmi çok kötü bişey çok mu acıtıyolar komaya giren bile var merak ettim doğrusu sen de nasıl oldu ohaoldumsmile

canım ben giderken hiç araştırmamışdım ben normal film gibi çihazı yaklaştıracaklar çekecekler sanmışdım bu nedenle okadar rahat ve tek başıma gittimki görecekdin... nemi oldu stressiz korkusuz gittiğim için en ufak bir acı hissetmedim... sonra öğrendimki başkaları neler çekiyormuş. doktoruma sordum onlar kulakdan duydukları şeylere inanıyorlar korkarak gidiyorlar korkutları içinde ya şekerleri düşüyor yada tansiyonları düşüyor fenalaşmalarının sebebi kendi kendilerine strese sokmalarından kaynaklanıyor dedi.... o nedenle araştırmayı bırak kimsenin lafına bakma çok basit bir işlem. ne kadar rahat olursan kendine o kadar iyilik yapmış olursun.. düşün ben tekbaşıma gittim geldim. akşamına hafif bir karın ağrısı yapıyor adet ağrısına benzer o kadar zaten onuda her ay çekiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…