Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

eee kızlardan daha haber yok bende 3 den de haber gelmiştir die nasıl açıyom bilg.:umursamaz:

kızlar ben yarından itibaren salıya kadar yokum, perşembe günü uçak la bi yere gidiyoruz. uçağın bi zararı olmaz dimi bilmiyorumkismile

Uçak Yolculuğu da gebelikte yapılabilir. Bazı hava yolları 8 aylıktan sonra gebeleri kabul etmemektedirler. Günümüzde büyük hava yollarının uçaklarında kabin içi basınç ayarlaması vardır bunlarla yolculukta bir sakınca yoktur fakat bazı özel küçük uçaklarda bu özellik olmayabilir bunlar sakıncalı olabilir sizin için.

Uçak yolculuğı sırasında maruz kalınan kozmik radyasyon bebeğe zarar verebilecek dozun (20 millisievert - 2 rem) çok altındadır.

slm kızlar ben geldim.. yazdımda bi önceki sayfada kaldııı içinizde yara dondurduktan sonra hamile kalan varmı

slm kızlar içinizde yara dondurupta hamile kalan varmı

doktorum dogum yap ondan sonra yapariz, riske atmaya degmez ufak bi yara zaten demişti...bi de mantar da vardı fitil kullandım o fitil belki yarana da ii gelir demişti..sonrasında muayene olmadım hiç ne alemde bilmiyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…