Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım kesinlikle katılıyorum sana...daha önce de söylemiştim bende sürekli akıntı oluyodu bi kaç kişiye sormustum kötü kokulu olup sarı yeşilimsi olmadıkca önemli değil boşver demişlerdi..ben de uydum salak gbi doktora gitmedim hiç...mayıs ayı basında gittim ve mantar oldugunu ve rahim agzımda yara oldugumu öğrendim...ilk başlarda gitmiş olsaydım hemencecik kurtulacaktım muhtemelen ama ihmalim yüzünden akıntı derdini cektim durdum...smear testi de yapıldı temiz cıktı içim rahatladı bi sorunum kalmadı...her kadın senede en az bir kez muayene olmalı bence...a.s

sana kesinlikle katılıyorum canım çok haklısın bencede rutin kontrole gidilmesi lazım

ama ben alttan muyaneden çooook tırsıyoruum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

kızlar hamile kalınca hemen yazcam size hiç bekletmicem
bunlar bizi çatlattı kaç gündür..
cananda sevgide böyle yaptılar geç söylediler..lmaz:

o zamaaaaannnn sizin şerefinizzzeeeee
lilililililililililililililliliilililililililililililiiililililililiilililililililiiiiiiiiiiiiiiiiii
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

o zamaaaaannnn sizin şerefinizzzeeeee
lilililililililililililililliliilililililililililililiiililililililiilililililililiiiiiiiiiiiiiiiiii
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

lililililililililililililililiilillililili
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…