Ben doktora hamile kalamadım diye gitsin demiyorum zaten,böyle böyle oldu betahcg bu çıktı adetim gecikti,daha önce kontrol olmadım hiç,muayene olmak istiyorum diye gitsin.Kafasındaki soruları bizim yerimize bir bilene doktora sorsun diyorum.Hemde bir muayene olsun 2 yıldır evliymiş sonuçta bi baktırsın smear testi yapılsın,bunlar normal şeyler.jinekoloğa ille çocuk olmayınca yada bir problem yaşayınca gidilmezki,rutin kontrol olması gerek.
Tabi bu benim fikrim isteyen istediğini yapar.
canım sennle aramızda 1 var..geçen ayda denizle öyledik o şimdi hamile
bu ayda 2 oluruz inşallah
hperiiii kıız sen benle nie konuşmuyooonklava: klava:
evet canım kesinlikle katılıyorum sana...daha önce de söylemiştim bende sürekli akıntı oluyodu bi kaç kişiye sormustum kötü kokulu olup sarı yeşilimsi olmadıkca önemli değil boşver demişlerdi..ben de uydum salak gbi doktora gitmedim hiç...mayıs ayı basında gittim ve mantar oldugunu ve rahim agzımda yara oldugumu öğrendim...ilk başlarda gitmiş olsaydım hemencecik kurtulacaktım muhtemelen ama ihmalim yüzünden akıntı derdini cektim durdum...smear testi de yapıldı temiz cıktı içim rahatladı bi sorunum kalmadı...her kadın senede en az bir kez muayene olmalı bence...a.s
sana kesinlikle katılıyorum canım çok haklısın bencede rutin kontrole gidilmesi lazım
ama ben alttan muyaneden çooook tırsıyoruum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
noldu bizim halay a ??? niye çekmiyoruz artık ??
bende aynı şeyi düşünüyodum :umursamaz:
siz yorulmayın diye kaydirigubbakcemile3
siz yorulmayın diye kaydirigubbakcemile3
:teytey:olsun yaa, ucundan ucundan çekeriz naniknanik
hiçde bile canım kaç sayfa önce sana laf attım cvp vermedin bu 3.yada4.lmaz: lmaz:
kızlar hamile kalınca hemen yazcam size hiç bekletmicem
bunlar bizi çatlattı kaç gündür..
cananda sevgide böyle yaptılar geç söylediler..lmaz:
Anaaaam nerde ben görmedim,yada cevap yazdımda sen görmedin cicişşkoo lülülülülülü
o zamaaaaannnn sizin şerefinizzzeeeee
lilililililililililililililliliilililililililililililiiililililililiilililililililiiiiiiiiiiiiiiiiii
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?