ay sizlerle konuşmak iyi geldi hehe kendimde sakinleştim sayenizde Allah razı olsun... Allahım her isteyene gönlündeki evladı nasip esin kendinize iyi bakın....
dur bakalım bismillah daha çok yolun başındasın ki ilaçla korunduysa 3 aya kadar olmama ihtmalide olabilir... şuan hiçnbirşey yapma zaten ilk aydan hamile kalamadım diye doktora gidersen en az 6 ay dene öyle gel derler.... bakmazlar bile... 1 sene denemeden gidene ile ne acele ediyorsunuz diye kızıyorlar.... 1 sene deneyipde olmazsa kork ama şimdi rahat ol..... sakinleş... eşini seviyormusun mutlaka öyledir onunla mutlu anlarını hayel et... gün gelip hamiş kalacağında müjdeyi nasıl vereceğini hayal et bunlar sakinleşmene yaprdımcı olur....
canım bence kendine hemen bir doktor bul ve muayeneye git,ille hamile olman gerekmiyorki,her kadının 6 ayda bir düzenli kontrole gitmesi lazım ihmal etme lütfen.
İLAÇ YADA BAŞKABİŞEYLE KORUNMADIK TATLIM.2 SENELİK EVLİYİM.GERİ ÇEKME YÖNTEMİYLE..YA ŞUAN KORKUM: ADETİM 3 GÜNDÜR GELMİYO.NE OLCAK ELİ KOLU BAĞLI ADETİN KEYFİNİMİ BEKLİCEM. NE YAPCAMI BİLEMEDİM..(eşime aşığım . eşimede ailelerimizede nasıl müjdeli haberi verceğimizin süprizi bile planlıydı bende. bu ay okadar ümitlenmiştimki:
ay gittimi bu bizim yumurtlama dönemimizi söylemedennn eneplnarrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!
tamam sende son adetini ve kaç günde olduğunu yaz sanada hemen anlatayım sen bu arada Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de bu adresde bekle:)
İLAÇ YADA BAŞKABİŞEYLE KORUNMADIK TATLIM.2 SENELİK EVLİYİM.GERİ ÇEKME YÖNTEMİYLE..YA ŞUAN KORKUM: ADETİM 3 GÜNDÜR GELMİYO.NE OLCAK ELİ KOLU BAĞLI ADETİN KEYFİNİMİ BEKLİCEM. NE YAPCAMI BİLEMEDİM..(eşime aşığım . eşimede ailelerimizede nasıl müjdeli haberi verceğimizin süprizi bile planlıydı bende. bu ay okadar ümitlenmiştimki:
tamam sende son adetini ve kaç günde olduğunu yaz sanada hemen anlatayım sen bu arada Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de bu adresde bekle:)
ay gittimi bu bizim yumurtlama dönemimizi söylemedennn eneplnarrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!
03.07.2010 24 günde
tatlım bu kandaki değer; adeti 2 gün gecikince farklı değer; adet 5 gün gecikince farklı değer çıkıyo öyle bişeymi.. adet günü geciktikçe değerimi yükseliyo bunun..???????????
canım bak verdiğim adrese gir ordaki tarih kısmına 10/07/2010 yaz alttaki yerdende 28 seç altındaki butona bas... takvim çıkacak o takviime bak yazıklarımla kıyasla nedemek istediğimi anlayacaksın ve sonra kendi adet tarihini yaz kaçgünde bir olduğunu yaz anlayacaksın karşılaştırınca kendiliğinden anlayacaksın
10/07/2010 28 gün yazıp butona basınca şimdi verdiğin bilgiye göre takvim açıldı orda turuncu bir kısım var...19/24 temmuzu gösteren.... bu günler yumurtlama günü......20de yumurtlamaya başlıyorsun 24de çatlıyor...29dada döllenme gerçekleşiyor..... 3de kanda 5de idrarda çıkar diyor tutmadıysa 7de hastalanacaksın diyor.... çok basit.... ama bunda en önemli etken kaçgünde bir olduğunu iyi bilmek.... 19/25 arası bol beraberlik yapmanız lazım.... bir yumurta çatladığı an itiberiyle 24 saat canlı kalıyor ve o anı yakalamk önemliymiş. gerisi boş o nedenle tam çatlama bilinmediğinde o tarihler arası ve hatta siz ikigünde kendiliğinizden uzatın en az ikigünde bir beraberlik....
Ben doktora hamile kalamadım diye gitsin demiyorum zaten,böyle böyle oldu betahcg bu çıktı adetim gecikti,daha önce kontrol olmadım hiç,muayene olmak istiyorum diye gitsin.Kafasındaki soruları bizim yerimize bir bilene doktora sorsun diyorum.Hemde bir muayene olsun 2 yıldır evliymiş sonuçta bi baktırsın smear testi yapılsın,bunlar normal şeyler.jinekoloğa ille çocuk olmayınca yada bir problem yaşayınca gidilmezki,rutin kontrol olması gerek.
Tabi bu benim fikrim isteyen istediğini yapar.
Ben doktora hamile kalamadım diye gitsin demiyorum zaten,böyle böyle oldu betahcg bu çıktı adetim gecikti,daha önce kontrol olmadım hiç,muayene olmak istiyorum diye gitsin.Kafasındaki soruları bizim yerimize bir bilene doktora sorsun diyorum.Hemde bir muayene olsun 2 yıldır evliymiş sonuçta bi baktırsın smear testi yapılsın,bunlar normal şeyler.jinekoloğa ille çocuk olmayınca yada bir problem yaşayınca gidilmezki,rutin kontrol olması gerek.
Tabi bu benim fikrim isteyen istediğini yapar.
sana kesinlikle katılıyorum canım çok haklısın bencede rutin kontrole gidilmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?