Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

İLAÇ YADA BAŞKABİŞEYLE KORUNMADIK TATLIM.2 SENELİK EVLİYİM.GERİ ÇEKME YÖNTEMİYLE..YA ŞUAN KORKUM: ADETİM 3 GÜNDÜR GELMİYO.NE OLCAK ELİ KOLU BAĞLI ADETİN KEYFİNİMİ BEKLİCEM. NE YAPCAMI BİLEMEDİM..(eşime aşığım . eşimede ailelerimizede nasıl müjdeli haberi verceğimizin süprizi bile planlıydı bende. bu ay okadar ümitlenmiştimki:

ay gittimi bu bizim yumurtlama dönemimizi söylemedennn eneplnarrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

canım bence kendine hemen bir doktor bul ve muayeneye git,ille hamile olman gerekmiyorki,her kadının 6 ayda bir düzenli kontrole gitmesi lazım ihmal etme lütfen.

kadın hastalıkları için tabiki 6 ayda bir doktora gitmekde fayda var ama çocuk için 1 ay deneyip gitmenin birde yaş müsaitse gitmenin hiç anlamı yok.. sorun yoksa zaten 6 ayda gelecekdir kendiliğinden gelmezse o zaman git... sperm testi hormon testleri gerek erkek gerek kadın birde rahim filmi... erkeğin uvzunun rengli ultrasonu bunlar zahmetli ve para isteyen işler.... 1 ay denedim olmadı deyip bunca masrafa girmeye deymez.. he 6 ay bekle git bir ihtimal ama doktorlar 1 yılı öneriyor... ben 8 ay dayanabildim:))) sorun çıkdı .... araştırın birde

ben ilk aşılamamda resmen para tuzağına düşmüşüm farkına sonradan vardımda şimdi emin ellere geçtim... gerçekden zor işler... sadece sabır biraz sabır.. by by kızlar

ilk denemede çocuk olcak sanıyodum bende ...ilk denemede olmuyo çoğu kişinn.. bende 3 yıllık evliyim bu ay 3.denememiz..bende niyeyse bu aydan çook umutluyum

canım ilk aydan tutacak diye birşey yok..... şuan beklemekdende başka çaren yok..... doktora muayaneye gitsem 5 hafta dolmadan kese görünmez doktor gene anlamaz. e kanda arada çıkmış.. pazartesiye kadar ya olursun olmazsan bir daha yaptır değer yükseldiyse zaten hamişsin ben pazartesiye dayanamammı diyorsun cuma yaptır 2de bile yükselme fark edilir ölçüde artar..... sakin olmaya çalış birde kendini yorma...

tatlım bu kandaki değer; adeti 2 gün gecikince farklı değer; adet 5 gün gecikince farklı değer çıkıyo öyle bişeymi.. adet günü geciktikçe değerimi yükseliyo bunun..???????????

ay gittimi bu bizim yumurtlama dönemimizi söylemedennn eneplnarrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

canım bak verdiğim adrese gir ordaki tarih kısmına 10/07/2010 yaz alttaki yerdende 28 seç altındaki butona bas... takvim çıkacak o takviime bak yazıklarımla kıyasla nedemek istediğimi anlayacaksın ve sonra kendi adet tarihini yaz kaçgünde bir olduğunu yaz anlayacaksın karşılaştırınca kendiliğinden anlayacaksın

10/07/2010 28 gün yazıp butona basınca şimdi verdiğin bilgiye göre takvim açıldı orda turuncu bir kısım var...19/24 temmuzu gösteren.... bu günler yumurtlama günü......20de yumurtlamaya başlıyorsun 24de çatlıyor...29dada döllenme gerçekleşiyor..... 3de kanda 5de idrarda çıkar diyor tutmadıysa 7de hastalanacaksın diyor.... çok basit.... ama bunda en önemli etken kaçgünde bir olduğunu iyi bilmek.... 19/25 arası bol beraberlik yapmanız lazım.... bir yumurta çatladığı an itiberiyle 24 saat canlı kalıyor ve o anı yakalamk önemliymiş. gerisi boş o nedenle tam çatlama bilinmediğinde o tarihler arası ve hatta siz ikigünde kendiliğinizden uzatın en az ikigünde bir beraberlik....

tatlım bu kandaki değer; adeti 2 gün gecikince farklı değer; adet 5 gün gecikince farklı değer çıkıyo öyle bişeymi.. adet günü geciktikçe değerimi yükseliyo bunun..???????????

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

canım her hafta değer değişir hatta hergün yükselir.....

Ben doktora hamile kalamadım diye gitsin demiyorum zaten,böyle böyle oldu betahcg bu çıktı adetim gecikti,daha önce kontrol olmadım hiç,muayene olmak istiyorum diye gitsin.Kafasındaki soruları bizim yerimize bir bilene doktora sorsun diyorum.Hemde bir muayene olsun 2 yıldır evliymiş sonuçta bi baktırsın smear testi yapılsın,bunlar normal şeyler.jinekoloğa ille çocuk olmayınca yada bir problem yaşayınca gidilmezki,rutin kontrol olması gerek.
Tabi bu benim fikrim isteyen istediğini yapar.

çooooooooooooooooookkk teşekür ederimmmmhihoyyyt
:1hug:

sen laf yetiştir beni takma :umursamaz::umursamaz:

sana kesinlikle katılıyorum canım çok haklısın bencede rutin kontrole gidilmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…