ama benim bugun 4. günümbilmiyorumkismile
clearblue benimki,ben 9.gün başlamıştım her ihtimale karşı 11.gün pozitif çıktı,bence sende o kadar bekleme canım.9.gün başla yapmaya.bir tane daha alman gerekebilir ama.yinede erken yumurtluyorsan öğrenmiş olursun
canım ben doktor değilim... sadece 1 yıldır tedavi gördüğüm için doktorum dikkat etmem gerekenler konusunda bana bu talimatları verdi...bu açıklamaları yaptı... maydanoz ay çekirdeği kesinlikle yasak dedi ne alaka bende bilmiyorum doktor diyor ben yapıyorum.... belkide olabilir..... her kadın yılda iki kere bunu yaşarmış... farkına bile varmazmış.
enepInAr canım sende benim gibi adet tarihini ve kaç günde bir olduğunu yaz baksın sağ olsun bana güzel bi açıklama yaptı.kaydirigubbakcemile3
28 günde bir oluyorum
son adet tarihim 10 temmuz canım
çok sagol canım birde o siteden bişi anlamdım yaa yumurtlama dönemimle ilgili herkes bişi söylüyo bu ay 3ünde oldum 24günde bir oluyorum yani bu ayın 27 si olmam lazım acaba şu günler yumurtlama dönemimmi yardımcı olurmusun sağlıklı bilgi edinemedim bu güne kadar:1no2:
arkadaşlar ben şimdi ne yapmalıyım? sonuç negatif. e bugün 3. günüm adetimde gelmedi..sanki gebeymişim gibi bi doluda biyolojik belirti yaşıyorum. vucudumun içinde savaş var resmen. NE YAPMALIYIM AKIL VERİN YA..ADETİN KEYFİNİMİ BELKLEYİM
bu pozitif silikte olsa pozitifmi yoksa tam net çıkmasını mı beklicem yaabilmiyorumkismile
arkadaşlar ben şimdi ne yapmalıyım? sonuç negatif. e bugün 3. günüm adetimde gelmedi..sanki gebeymişim gibi bi doluda biyolojik belirti yaşıyorum. vucudumun içinde savaş var resmen. NE YAPMALIYIM AKIL VERİN YA..ADETİN KEYFİNİMİ BELKLEYİM
canım şimdi ne desek yanlış olur doktorun sana bişey demedimi?istersen bi süre daha bekle sonra bi kan testi daha yaptır yine negatif çıkarsa doktorun bi ilaç falan verir herhalde
tatlım ben doktora gitmeidm hiç. Doktorum yok henüz. Ilk bu ay ıraktık korunmayı. Gebe kalsaydım doktor belşrlemiştik kendimize. Bugünde negatif olduğunu telle öğrendim.. O yüzdne ne yapcağımı bilmiyorum zzaten
tatlım ben doktora gitmeidm hiç. Doktorum yok henüz. Ilk bu ay ıraktık korunmayı. Gebe kalsaydım doktor belşrlemiştik kendimize. Bugünde negatif olduğunu telle öğrendim.. O yüzdne ne yapcağımı bilmiyorum zzaten
dur bakalım bismillah daha çok yolun başındasın ki ilaçla korunduysa 3 aya kadar olmama ihtmalide olabilir... şuan hiçnbirşey yapma zaten ilk aydan hamile kalamadım diye doktora gidersen en az 6 ay dene öyle gel derler.... bakmazlar bile... 1 sene denemeden gidene ile ne acele ediyorsunuz diye kızıyorlar.... 1 sene deneyipde olmazsa kork ama şimdi rahat ol..... sakinleş... eşini seviyormusun mutlaka öyledir onunla mutlu anlarını hayel et... gün gelip hamiş kalacağında müjdeyi nasıl vereceğini hayal et bunlar sakinleşmene yaprdımcı olur....
ay sizlerle konuşmak iyi geldi hehe kendimde sakinleştim sayenizde Allah razı olsun... Allahım her isteyene gönlündeki evladı nasip esin kendinize iyi bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?