Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ama benim bugun 4. günümbilmiyorumkismile

olsun sen gene başla sorun olmaz..... iki yemek kaşığı bal 1 yemek kaşığı tarcın bir yemek kaşığı çörek otu karıştır sabah akşam aç karnına 1 çay kaşığı ye bittimi gene yaparsın fazla yapma bu ölçüde yap bitince gene yap... çokda basit çörek otu ezilmiş olacak ama aktarcıya ezdirme sen kullanacağın kadarını ez çünkü içindeki madde ucucu diğerleri ziyan olur hen evde sarımsak döver gibi döv ez..

bu pozitif silikte olsa pozitifmi yoksa tam net çıkmasını mı beklicem yaabilmiyorumkismile

çok sagol canım birde o siteden bişi anlamdım yaa yumurtlama dönemimle ilgili herkes bişi söylüyo bu ay 3ünde oldum 24günde bir oluyorum yani bu ayın 27 si olmam lazım acaba şu günler yumurtlama dönemimmi yardımcı olurmusun sağlıklı bilgi edinemedim bu güne kadar:1no2:

arkadaşlar ben şimdi ne yapmalıyım? sonuç negatif. e bugün 3. günüm adetimde gelmedi..sanki gebeymişim gibi bi doluda biyolojik belirti yaşıyorum. vucudumun içinde savaş var resmen. NE YAPMALIYIM AKIL VERİN YA..ADETİN KEYFİNİMİ BELKLEYİM

sende dem
n verdiğim siteye gir..... arkadaşımızın adet tarihlerini sende yaz onunkini anlatırken anlarsın kendine bakarsın

canım şimdi ne desek yanlış olur doktorun sana bişey demedimi?istersen bi süre daha bekle sonra bi kan testi daha yaptır yine negatif çıkarsa doktorun bi ilaç falan verir herhalde

bu pozitif silikte olsa pozitifmi yoksa tam net çıkmasını mı beklicem yaabilmiyorumkismile

işte o çok kafa karıştırıyor diye bende bunu aldım bunda dijital bir ekran var,eğer negatifse boş yuvarlak pozitifse gülen surat çıkıyor,acaba macaba diye düşünmemiş oluyorsun,kesin sonuç.

şimdi verdiğin bilgiye göre takvim açıldı orda turuncu bir kısım var...19/24 temmuzu gösteren.... bu günler yumurtlama günü......20de yumurtlamaya başlıyorsun 24de çatlıyor...29dada döllenme gerçekleşiyor..... 3de kanda 5de idrarda çıkar diyor tutmadıysa 7de hastalanacaksın diyor.... çok basit.... ama bunda en önemli etken kaçgünde bir olduğunu iyi bilmek.... 19/25 arası bol beraberlik yapmanız lazım.... bir yumurta çatladığı an itiberiyle 24 saat canlı kalıyor ve o anı yakalamk önemliymiş. gerisi boş o nedenle tam çatlama bilinmediğinde o tarihler arası ve hatta siz ikigünde kendiliğinizden uzatın en az ikigünde bir beraberlik....

canım yapacak bişey yok tekrar test yaptırcan..evde yaptın mı bidahabilmiyorumkismile

hemen doktoruna git canım bir konuş onunla o ne diyor bakalım

beklemekden başka çaren yok canım.... bak ilk denememmiş daha kendini bu kadar strese sokma .... belirtileri psiikolojik olarak stresdende yaşama olasılığınvar... git ayaklarını sıccak bir suya koy bir rahatla... sonrada ayaklarını yüksek bir yere koy uzat ve yat....

canım şimdi ne desek yanlış olur doktorun sana bişey demedimi?istersen bi süre daha bekle sonra bi kan testi daha yaptır yine negatif çıkarsa doktorun bi ilaç falan verir herhalde

tatlım ben doktora gitmeidm hiç. Doktorum yok henüz. Ilk bu ay ıraktık korunmayı. Gebe kalsaydım doktor belşrlemiştik kendimize. Bugünde negatif olduğunu telle öğrendim.. O yüzdne ne yapcağımı bilmiyorum zzaten

dur bakalım bismillah daha çok yolun başındasın ki ilaçla korunduysa 3 aya kadar olmama ihtmalide olabilir... şuan hiçnbirşey yapma zaten ilk aydan hamile kalamadım diye doktora gidersen en az 6 ay dene öyle gel derler.... bakmazlar bile... 1 sene denemeden gidene ile ne acele ediyorsunuz diye kızıyorlar.... 1 sene deneyipde olmazsa kork ama şimdi rahat ol..... sakinleş... eşini seviyormusun mutlaka öyledir onunla mutlu anlarını hayel et... gün gelip hamiş kalacağında müjdeyi nasıl vereceğini hayal et bunlar sakinleşmene yaprdımcı olur....

canım bence kendine hemen bir doktor bul ve muayeneye git,ille hamile olman gerekmiyorki,her kadının 6 ayda bir düzenli kontrole gitmesi lazım ihmal etme lütfen.

ay sizlerle konuşmak iyi geldi hehe kendimde sakinleştim sayenizde Allah razı olsun... Allahım her isteyene gönlündeki evladı nasip esin kendinize iyi bakın....

Bence çocuk için değil,kendi sağlığı için gitmeli,cinsel ilişki yaşamıyormu yaşıyor o zaman mutlaka doktor kontrolü yaptırması lazım amaç ille çocuk olmamalı bence.Herşey yolundamı diye bir muayene olmalı en az her yıl.
çocuk için yapılan tetkikler başka zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…