Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

handancım gönderdiğin sayfayı okudum da tahlilsiz bilinmesi imkansız...eee bu dr neye dayanarak bana bunları söyledi anlamadımm..bu arada kan pıhtılaşması proteyinden kaynaklanıyormuş tahlil sonuçlarım elimde ben de negatif yazıyor cnmm..dr umda tahlillerin sonuçları çok güzel demişti ve demek ki bir sorun yokk..

edam yok bişey hiç üzme canını...sen kalk şimdi kendine iş çıkar oyalan tatlım...bende şu bal+çörekotu+tarçın kürüne başladım aman allahım ne iğrenç şey o yaaa...nasıl yapacağım bilmiyorum...soğan suyu daha güzeldi

çok başm dönüyor cnmm yaa eşime ütü zor yaptım vallahi :çok üzgünüm:

TROMBOSİT SAYIMI
Trombositler, kanın pıhtılaş*masında rol oynayan, küçük, disk şeklinde hücre parçacıkla*rıdır. Bu testte, kan numunesindeki trombosit miktarları ölçülür. Yüksek veya düşük miktarlarda bulunması, normal kan pıhtılaşma sürecini değiştirebilir ve birkaç hastalıkta rastlanan bir durumdur.
Alıntıdır...

Başka bir forumda biri şöyle demiş:

Merhaba,
Bende trombofili hastasıyım yani kanım normalden daha çabuk pıhtılaşıyor.2 düşük bir boş gebeliğim var.Bu düşüklerden sonra yapılan testlerde genetik olarak kan pıhtılaşması sorunum olduğu söylendi.Bendeki kan pıhtılaşmasının asıl sebebi vucudun folik asit ve b vitaminin alamaması bu nedenle sürekli folik asit, b vitamini ve coraspin kullanmam gerekiyor.
4.hamileliğimde tedavi sonucu bir oğlum oldu. Hamile kalır kalmaz yani daha günüm geçmeden kan testi ile hamile olduğumu öğrendim ve hemen kan sulandırıcı iğnelere başladık.Hergün doğum yapana kadar hem kan sulandıcı iğne oldum hem de coraspin kullandım.Ve çok sağlıklı bir hamilelik geçirerek sağlıklı bir oğlum oldu.Doktorumdan çok memnun kaldım
Dediğin gibi doğum kontrol hapları pıhtılaşmayı artırdığı için kesinlikle kullanmaman gerekiyor.
Sakın moralini bozma, bende senin gibi çok üzüldüm hatta çok umutsuzluğa kapıldım ama başarı şansı çok yüksek olan bir durum bu.

test dimi cnm bu ??

h.b.canıım ne yapmaya karar verdin şimdi benneyaptımki

bilmiyorum cnmm araştırıyorummm ama eşim o dr a artık gitmiyoruz dedi ona bazı şeyler okuttum nette nasıl böyle birşeye karar verdi dedi test yapmadan :çok üzgünüm:

evet tromboz paneli diye bir test yaptıman gerekiyor
O gerzek doktor senin yüzüne bakıpta bunu nasıl anladı çok merak ediyorum,bir doktor nasıl böyle birşey yapar.Ya yoksa sende öyle bir şey boşu boşuna iğnemi olacaksın yani,vicdansız.
Bence başka bir doktora gitmelisin ama ne zaman gidebilirsin?
Üstelik hastalanmadın da hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…