Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım bana böyle deyince sabah 8 den 10 a kadar allahım nolur hamile olmayayım diye dua ettim ağladım bunların hesabını nasıl ödeyecek çok merak ediyorumm..ben ilk gebeliğimde de dr kurbanı oldum diyebilirim..şimdi yine aynı şeyleri yaşıyorum evet 6 gün bitmek üzere hala hastalanmadım cnmm..ve sabah mide bulantısından arabada ölüyordum az öncede baş dönmesinden bir gömleği zor ütüledim...

bencede canım en iyisi olur..

evet canımmm...ama siirtte de başka nerden dr bulacam ilk gebeliğimdeki dr bülent bey sürüldü, songül hanım var kanamam varken gittim birsey yok dedi yolladı 3 gün sonra bebeğin kalp atışları durdu ilgilenmedi hiç, bugünde ismet beye gittim bunları söyledi...şimdi de bülent beyin yerine yaşlı bir kadın doğumcu gelmiş bayan..hatta eşimle tanışmış polis evinde eşim ona gidelim istersen diyor ama ben orda kürtaj oldugum için hastanenin önünden bile geçemiyorum attığım çığlıklar aklıma geliyor..hele ki aynı o da kürtaj oldugum yatak...nasıl yapacam bilmiyorumm :çok üzgünüm:

bu durumdada acaba hamilemisin sorusu geliyor aklıma,acaba testi yanlış mı yaptılar ne oldu,karıştırdılarmı başkasıyla,offf yani

az önce okudum canım bu adresi 2.-3. düşükten sonra testler yaparak anlaşılıyormuşş..dr ben içeri girdikten 1 dakika sonra sıraladı hepsini..kendimi anlatmaya çalıştıkça bastırdı konuşmamı..hatta bu ismet beye sezeryancı ismet diyorlarmış..normal yolla doğumu bile ısrarla sezeryana sokuyormuş ama bütün siirtte bu adama gidiyor anlamıyorumm..ve yeni duydum bundan bir kaç ay önce 24 yaşındaki kıza yanlış kan enjekte ediliyor kız dogumdan kalkamıyor..

bu durumdada acaba hamilemisin sorusu geliyor aklıma,acaba testi yanlış mı yaptılar ne oldu,karıştırdılarmı başkasıyla,offf yani

oofff ki oofff bütün günüm rezil oldu anlatamam güne de ne kadar pozitif başlamıştım neşeyle gittim hastaneye ama konuşmama bile izin vermedi uyuz dr..

haklısın ama belki iyi bir doktordur,belki ilk etapta gitmeden telefonda danışabilirsin sadece..

klava: neee amaann uzak olsun senden.İnanamıyorum şu an..

klava: neee amaann uzak olsun senden.İnanamıyorum şu an..

duyunca ben de inanamadım ama sezeryan başı 500 tl alıyormuş ekstradan o yüzden herkesi sezeryana almaya çalışıyormuş..eşimin kuzeninin eşinin doktoru o söyledi..o şuan mardinde dr a gidiyorr..ama bunları bile bile bütün siirt bu adama gidiyor..ben bundan da birşey anlamadımm...

dr bana dedi ki eğer ilk gebeliğin düşükle sonuçlandıysa kesin kan pıhtılaşması dedi başka sebebi olamazmış..ama dedim bebek sorunluydu ben de sorun yoktu dedim, öyle görünür zaten dedi, testlerim yapıldı hiç birsey çıkmadı dedim çıkmaz zaten dedi..odadan çıktıgımda ruh gibiydim kanı nasıl verdim ne yaptım hiç bilmiyorumm..
ve baktım gebeliğin sonlanmasının çeşitli sebepleri varmış..benim abimin eşi de gebe kaldı kalp atışı başlamadı dr u hiç ona böyle birsey demedi ben de ist da o dr gidiyorum..çok memnunumm..
ama anlamadığım bana girer girmez garezi varmış gibi niye bunları sıraladı mafoldumben

canım hormon testi lh fsh gibi testler adetin 2. veya 3. günü yapılır.. diğer günler olmaz...

vazgeçtim ben daha 13 ayıma girmedim klomen denicem yumurtlama takibi ile bakalım hayırlısı olsun sağol cnm benim olumunekankayizsmile

şimdi bu pıhtılaşma işini unutalım çünkü adamın dediğine güven olmaz,test yapmadan bunu kimse anlayamaz.
Şu an önemli olan senin nasıl iyi bir doktor bulacağın?O yeni yaşlı doktorun olduğu hastaneye gidemem mi diyosun kesin?

canım cesaretim olsa koşa koşa giderim ama yokkk :çok üzgünüm:

vazgeçtim ben daha 13 ayıma girmedim klomen denicem yumurtlama takibi ile bakalım hayırlısı olsun sağol cnm benim olumunekankayizsmile

sen klomen ne biliyomusun,hormon o ilaç,eğer vücudun üretiyorsa düzgün yumurtluyorsa bu yaşta ne gerek var kullanmana,sakın kullanma hee dövücem ben seni az kaldı geliyorum oraya klava:

lütfen takılma onun dediklerine,ne olduğu belli o adamın boşver sen onu,üçkağıtçı.

sen klomen ne biliyomusun,hormon o ilaç,eğer vücudun üretiyorsa düzgün yumurtluyorsa bu yaşta ne gerek var kullanmana,sakın kullanma hee dövücem ben seni az kaldı geliyorum oraya klava:

bencede cnm dertsiz başına dert açıyorsun kübracımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…