- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
bilmiyorum cnmm araştırıyorummm ama eşim o dr a artık gitmiyoruz dedi ona bazı şeyler okuttum nette nasıl böyle birşeye karar verdi dedi test yapmadan :çok üzgünüm:
evet tromboz paneli diye bir test yaptıman gerekiyor
O gerzek doktor senin yüzüne bakıpta bunu nasıl anladı çok merak ediyorum,bir doktor nasıl böyle birşey yapar.Ya yoksa sende öyle bir şey boşu boşuna iğnemi olacaksın yani,vicdansız.
Bence başka bir doktora gitmelisin ama ne zaman gidebilirsin?
Üstelik hastalanmadın da hala
bencede canım en iyisi olur..
evet canım bana böyle deyince sabah 8 den 10 a kadar allahım nolur hamile olmayayım diye dua ettim ağladım bunların hesabını nasıl ödeyecek çok merak ediyorumm..ben ilk gebeliğimde de dr kurbanı oldum diyebilirim..şimdi yine aynı şeyleri yaşıyorum evet 6 gün bitmek üzere hala hastalanmadım cnmm..ve sabah mide bulantısından arabada ölüyordum az öncede baş dönmesinden bir gömleği zor ütüledim...
bu durumdada acaba hamilemisin sorusu geliyor aklıma,acaba testi yanlış mı yaptılar ne oldu,karıştırdılarmı başkasıyla,offf yani
evet canımmm...ama siirtte de başka nerden dr bulacam ilk gebeliğimdeki dr bülent bey sürüldü, songül hanım var kanamam varken gittim birsey yok dedi yolladı 3 gün sonra bebeğin kalp atışları durdu ilgilenmedi hiç, bugünde ismet beye gittim bunları söyledi...şimdi de bülent beyin yerine yaşlı bir kadın doğumcu gelmiş bayan..hatta eşimle tanışmış polis evinde eşim ona gidelim istersen diyor ama ben orda kürtaj oldugum için hastanenin önünden bile geçemiyorum attığım çığlıklar aklıma geliyor..hele ki aynı o da kürtaj oldugum yatak...nasıl yapacam bilmiyorumm :çok üzgünüm:
az önce okudum canım bu adresi 2.-3. düşükten sonra testler yaparak anlaşılıyormuşş..dr ben içeri girdikten 1 dakika sonra sıraladı hepsini..kendimi anlatmaya çalıştıkça bastırdı konuşmamı..hatta bu ismet beye sezeryancı ismet diyorlarmış..normal yolla doğumu bile ısrarla sezeryana sokuyormuş ama bütün siirtte bu adama gidiyor anlamıyorumm..ve yeni duydum bundan bir kaç ay önce 24 yaşındaki kıza yanlış kan enjekte ediliyor kız dogumdan kalkamıyor..
haklısın ama belki iyi bir doktordur,belki ilk etapta gitmeden telefonda danışabilirsin sadece..
klava: neee amaann uzak olsun senden.İnanamıyorum şu an..
bencede canım en iyisi olur..
canım hormon testi lh fsh gibi testler adetin 2. veya 3. günü yapılır.. diğer günler olmaz...
şimdi bu pıhtılaşma işini unutalım çünkü adamın dediğine güven olmaz,test yapmadan bunu kimse anlayamaz.
Şu an önemli olan senin nasıl iyi bir doktor bulacağın?O yeni yaşlı doktorun olduğu hastaneye gidemem mi diyosun kesin?
vazgeçtim ben daha 13 ayıma girmedim klomen denicem yumurtlama takibi ile bakalım hayırlısı olsun sağol cnm benim olumunekankayizsmile
dr bana dedi ki eğer ilk gebeliğin düşükle sonuçlandıysa kesin kan pıhtılaşması dedi başka sebebi olamazmış..ama dedim bebek sorunluydu ben de sorun yoktu dedim, öyle görünür zaten dedi, testlerim yapıldı hiç birsey çıkmadı dedim çıkmaz zaten dedi..odadan çıktıgımda ruh gibiydim kanı nasıl verdim ne yaptım hiç bilmiyorumm..
ve baktım gebeliğin sonlanmasının çeşitli sebepleri varmış..benim abimin eşi de gebe kaldı kalp atışı başlamadı dr u hiç ona böyle birsey demedi ben de ist da o dr gidiyorum..çok memnunumm..
ama anlamadığım bana girer girmez garezi varmış gibi niye bunları sıraladı mafoldumben
canım cesaretim olsa koşa koşa giderim ama yokkk :çok üzgünüm:
sen klomen ne biliyomusun,hormon o ilaç,eğer vücudun üretiyorsa düzgün yumurtluyorsa bu yaşta ne gerek var kullanmana,sakın kullanma hee dövücem ben seni az kaldı geliyorum orayaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?