o zaman gel istanbula canım,gel bir süre kal düzgün bir doktora görünürsün,olmazmı
imkansızmı?
lütfen takılma onun dediklerine,ne olduğu belli o adamın boşver sen onu,üçkağıtçı.
canım zaten agustosun ilk haftası gelicemm...ondan önce gelmem mümkün değil lojmana taşınıcam 15 güne kadarr..
unutmam lazım bir an önce yoksa gece bile uyuyamamm..ben şimdi 2-3 gün daha bekleyeyim adet olmazsan başka bir hastaneye kan vermeye gideyim olur mu sence ??
2-3 hafta sonra yani e iyi bir haber bu,o zaman geldiğinde burada iyi bir doktora gidersin,ne kadar kalıcaksın?
Bence 2-3 gün bekleme uzun bir süre,ilk fırsatta git çünkü reglin geçeli çok oldu.
handancım sana da çok tşk ederim cnm çok ilgilendin benimle yorgun yorgunn...
canım bayramı geçirir dönerimm..
ben eşimi görevden çağırana kadar neler yaptım cnm şuan 2. bir şansım yok ki eşim dün gece görevdeydi bugün için zor izin aldırdım inanır mısın uyumadan tekrar göreve gitti..2 gece uyumadan nasıl durucak onuda bilmiyorum..o yüzden şuan gitme gibi bir şansım yok..mecbur 2-3 gün bekleyecem eşimin ilk fırsatında tekrar gidicem tatlımm..
Aşkolsun canım o ne demekmiş,lafı olmaz olumunekankayizsmile
Burada birbirimize destek olmak için bir aradayız,her zaman elimden geleni yaparım sizin için.Zaten ne yaptımki sohbet ediyoruz..
evet o zaman beklemekten başka bir çaresi yok,diyecek tek şey hakkında hayırlısının nasip olması.bebek varsa sağlıkla sana sıkı sıkı tutunsun,yoksada sağlıkla regli ol.
Bu belirsiz durum çok yıpratıcı anlıyorum seni..
sağol cnm yanımda olman yeterli..allah gönlüne göre versin tatlımmm...
kubi küstünmü dövdüm diye niye konuşmuyosun?
sultan sen nereye kayboldun?
merhaba arkadaşlar
kendimi çok kötü hissediyorum. başlığınız dikkatimi çekti belki bana moral olur dedim.
geçen sene mart ayında 4 aylık hamileyken gebeliğim sonlandırıldı. tekrardan hamile kalamadım. mayıs ayında aşılama yaptırdım tutmadı. 1 ay ara verdim ve bu ay 2.aşılamayı yaptırdım fakat bugün regl oldum.
sorun yok deniyor aşılamayı eşimle aynı şehirde değiliz denk gelmemiz zor oluyor diye ısrarla yaptırdım ama anlamadım yine yok yine yok. şimdi kafam karışık.
merhaba arkadaşlar
kendimi çok kötü hissediyorum. başlığınız dikkatimi çekti belki bana moral olur dedim.
geçen sene mart ayında 4 aylık hamileyken gebeliğim sonlandırıldı. tekrardan hamile kalamadım. mayıs ayında aşılama yaptırdım tutmadı. 1 ay ara verdim ve bu ay 2.aşılamayı yaptırdım fakat bugün regl oldum.
sorun yok deniyor aşılamayı eşimle aynı şehirde değiliz denk gelmemiz zor oluyor diye ısrarla yaptırdım ama anlamadım yine yok yine yok. şimdi kafam karışık.
merhaba canım çok iyi yapmışsın hoşgeldin,inan bu topikteki pozitif enerji seni çok kısa sürede etkisi altına alacaktır.
Öncelikle geçmiş olsun.Burada herkesin farklı bir hikayesi var,ama ulaşmak istediğimiz hedef aynı.Topiği ilk açtığımızda yani 12 haziranda hiç hamile yoktu aramızda,şu an 5 tane hamilemiz var
Tabiki önce Allah'ın sayesinde ama olumlu düşünmeninde çok etkili olduğunu düşünüyorum.
İnan olması gerektiği doğru zamanda hepimize Rabbim bu güzel duyguyu tattıracak.
Ama sabırlı olup,inancımızı kaybetmememiz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?