- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
evet hasta oldum...klomen yumurta geliştirmek için kullanılan bir ilaç tatlım...bunu 3.kez uyguluyor doktorum bakalım buda olmazsa sanırım aşılama diyecek
evet hasta oldum...klomen yumurta geliştirmek için kullanılan bir ilaç tatlım...bunu 3.kez uyguluyor doktorum bakalım buda olmazsa sanırım aşılama diyecek
günaydın canım..evet dün öğleye kaar konuştuklarımız yok zaten öğleden sonraya siteye girilemedi..akşam 10 buçukdu hala açıılmıyodu..
zor canım....ama ısı takibinden yumurtanın çatlayıp çatlamadığını bilebiliyor arkadaşlarduruşah bi insan doktora gitmeden yumurtasının yavaş gelişip gelişmediğini anlayabilirmi?
sen ne yaptın canım...duruşah bi insan doktora gitmeden yumurtasının yavaş gelişip gelişmediğini anlayabilirmi?
zor canım....ama ısı takibinden yumurtanın çatlayıp çatlamadığını bilebiliyor arkadaşlar
GÜNAYDIN ARKADAŞLARRRR..listeyi oluşturan arkadaş yeni tarihimi veriyorum 14 temmuz.istenmeyen kırmızı dün geldi..okadar üzüldüm paraladımki kendimi.. birde işyerinde ağlamamak için kendimide zor tuttum. neyseki kocişim akşam teselli edince biraz kendime geldim..gerçektende bebek dediğin şey ha deyince olmuyomuşş
günaydın arkadaşlar güzel birgün diliyorum hepinize
günaydın arkadaşlar güzel birgün diliyorum hepinize
geçmiş olsun çok, ama pozitif düşünceyi elden bırakmabu arada 14 temmuz tarihi kırmızı günün galiba, yeni tarih değil :))
canım benim her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ateşini dil altından ölç...kağıda not et...ateş ölçme topiğine katıl...oraya yaz gün gün ölçtüğün ısı listesini...o topiği incelersen daha iyi anlayacaksın beni...orada bu konuda uzman arkadaşlar var sana yardımcı olacaklar...sen yarın sabah ölçmeye başla...yumurtan çatlamadan 1 gün önce ateşin düşüyo...çatladıktan sonrada 3 gün sürekli yükseliyo...sonrada sabit kalıyo...eğer gebelik olursa sabit kalmaya devam ediyor...yok eğer adet olacaksan adet olacağın gün yine düşüyo...banada anlatırmısın. nasıl ısıdan anlayacaz çatladığını? belli bir derecesimi var
hem bu kadar üzülme tatlım...ha deyince olmuyo bu işler...kısmet iişi...yeni tarihin 14 ağustos diyecektim yanlış yazmışım. bu şok bende kafa bırakamdıki. halbuki çok ümitliydim bu ay..
canım benim her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ateşini dil altından ölç...kağıda not et...ateş ölçme topiğine katıl...oraya yaz gün gün ölçtüğün ısı listesini...o topiği incelersen daha iyi anlayacaksın beni...orada bu konuda uzman arkadaşlar var sana yardımcı olacaklar...sen yarın sabah ölçmeye başla...yumurtan çatlamadan 1 gün önce ateşin düşüyo...çatladıktan sonrada 3 gün sürekli yükseliyo...sonrada sabit kalıyo...eğer gebelik olursa sabit kalmaya devam ediyor...yok eğer adet olacaksan adet olacağın gün yine düşüyo...
saol canımgünaydın sana ve bebişe :) iyi bir gün olsun.
günaydın canım nasılsın bugün konuştun mu annenle olumunekankayizsmile
günaydın canım...gittinmi doktora...yada ne zaman gideceksin...saol canım
çok iyiyim bugün herşey yolunda saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?