hoşgeldin canım hihoyyyt
evet eskiye dönmüş ama dünkü bütün yazışmalarda gitmiş.
evet canım herşey yolunda bi problem yok unutmak ve birdaha hatırlamak istemiyorum
sen nasılsın canım?
hoşgeldin hemşo
Aman neyse sevindim canım.
Bende iyiyim işte her zamanki gibi iş güç yazın zor çalışmak insanın aklı gezmede tozmada oluyor
Bu arada dün çok karnım ağrıdı ve akıntım oldu sanırım yumurtladım,ama kocam yok kaydirigubbakcemile3
kızlar bakınsanıza yumurtlayınca adet dönemi dışındada olsa karın adet olcakmış gibimş ağrıyobilmiyorumkismile
o zaman ben hiç yumurtlamıyorum karın ağrı yok akıntı yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ay canım boşamı gidiyor bu güzel günler şimdi neyse kısmet artık tatlım birdahaki yumurtlamayaAman neyse sevindim canım.
Bende iyiyim işte her zamanki gibi iş güç yazın zor çalışmak insanın aklı gezmede tozmada oluyor
Bu arada dün çok karnım ağrıdı ve akıntım oldu sanırım yumurtladım,ama kocam yok kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk gıııııııııııı:1rolleyes: bebiş nasılll
güncellenmiş listeyi yayınlayalım arkadaşlar..
nie kuzuu yabancı bi filme dalmışım alt yazılı olunca bakmadan anlamıyosun :roflol:
ay canım boşamı gidiyor bu güzel günler şimdi neyse kısmet artık tatlım birdahaki yumurtlamaya
bebişde iyi teyzesi ne yapsın uyuyor herhalde birşey hissetmediğime göre kaydirigubbakcemile3
uyusun uyusunda büyüsün yeğenimiz..... gıııı soruma cvp verinsene benim adetim bittikten 2 gün sonra adet olckmısım gibi agrıdı karnım hiç böyle olmazdı sogan suyu içiyodum 2gün olmustu ondandır diye düşündüm dedim iltihap sökülüyo galiba dedim devam ettim ya yumurtlamıssam sogan suyuda zarar verdiyseee:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yok soğan suyu zarar vermez...uyusun uyusunda büyüsün yeğenimiz..... gıııı soruma cvp verinsene benim adetim bittikten 2 gün sonra adet olckmısım gibi agrıdı karnım hiç böyle olmazdı sogan suyu içiyodum 2gün olmustu ondandır diye düşündüm dedim iltihap sökülüyo galiba dedim devam ettim ya yumurtlamıssam sogan suyuda zarar verdiyseee:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım dün ben şu çörekotu kürüne başladım...gerçi biraz tiksinerek yiyebiliyorumda neyse geçer inş...bu arada soğan kürüde yapsam nolur bilgin varmıadet biter bitmez yumurtlama olmaz herhalde canım o soğan küründendir yüksek ihtimalle çünkü öyle ağrı yaptığını duymuştum
adet biter bitmez yumurtlama olmaz herhalde canım o soğan küründendir yüksek ihtimalle çünkü öyle ağrı yaptığını duymuştum
canım dün ben şu çörekotu kürüne başladım...gerçi biraz tiksinerek yiyebiliyorumda neyse geçer inş...bu arada soğan kürüde yapsam nolur bilgin varmı
hıımm ama ben yumurtlama dönemime baktım takvimden zaten bittikten 3gün sonra başlıyo seninde öyle olmadımı günün geçmişti 3 gün test sonucu dört haftalık çıktı hamileliğin yani adetinden hemen sonra kalmışsın
canım ikisi bir arada oluyormu onu hiç bilmiyorum şimdi yanlış bilgi vermiş olmuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?