Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Bunu sık sık kendimize hatırlatmamız lazım Gülşahcım,çünkü çok kolay unutuyoruz.

süper olur valla canımm oohh afiyet olsunn...

cnm benim çok geçmiş olsun üzüldüm senin adına olsun hayırlısı olsun cnm hakkında bende gittim doktora önce ulturasyonla baktı sonra vajinal buayene baktı herşey yolunda dedi çok güzel dedi yumurtalıkların dedi takip edelim dedi 96 milyon ödicen dedi bende düşünelim dedim bakalım ne olucak sonumuz cnm benim inş. tez zamnda hamile kalırız kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

kubracık bana mı yazdın gııı sanırım edaya yazdın

hadi hazırlan handancım kocalarda yok sultana çaya gidelimmm olumunekankayizsmile

ayyy ne güzel olurdu,komşu olsaydık ya biz keşke.Bence ortak karar verdiğimiz bi yerden arsa alıp pozitif apartmanı yaptıralım.hepimize bi daire ohhh mis gibi dert yok tasa yok.

canım banada ultrasyonla baktı bir sorun yok dedi..kanda negatif çıktı..ama saçmaladı biraz iştee..ama hala regl olmadım :bbo:

ayyy ne güzel olurdu,komşu olsaydık ya biz keşke.Bence ortak karar verdiğimiz bi yerden arsa alıp pozitif apartmanı yaptıralım.hepimize bi daire ohhh mis gibi dert yok tasa yok.
ooooooooo süper isim
bebeklerimizin göbek adı poziitif olsunsırnaşık şey

senle konuşmuyorum karar aldım :dilcikar:

canım banada ultrasyonla baktı bir sorun yok dedi..kanda negatif çıktı..ama saçmaladı biraz iştee..ama hala regl olmadım :bbo:

inş. kist değildir cnm benim ya benim 12 gün geçti regl sonra doktora gittim herşey normal bişey yok dedi hasta olunca gel dedi hasta oldum gittim kist çıktı kist görünmüyo cnm benim inş. kist değildir vereliniortak

bende gelim mi benim kocada yok mafoldumben handanın kocişi ne neoldu oda mı yok akannehir

kız seninkide mi yok bu gecee...
handannnnnnnnnnnnnn şu topiğin adını değiştirme zamanı geldi bencee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…