olumunekankayizsmile
ayyy ben gelirim ne güzeeell :içelim: koy çayımı sultancım.
süper olur valla canımm oohh afiyet olsunn...
handancığım ne güzel açıklamışsın tatlım
bazen insan kontrol edemiyor işte duygularını ama biraz kendini zorlayarak başarabilirsin bence olumlu düşünmeyi.Sonuçta herşey insanın kendi elinde,bu duruma kahrolup hayata küsebilirsin de,ya da bunun dünyanın sonu olmadığına inanıp hayatını yaşamaya devam edebilirsin.
kızlar site birazdan çökecek
süper olur valla canımm oohh afiyet olsunn...
ama süper olurdu kanımca kız kıza shbet ederdik...karşımda da denizzz ışıl ışıl karşısı
edacık seni imrendirmek olmasın da sırnaşık şey
allah seni kız davul etsin emiii....kız GÜLŞAHDA kimmmmkaydirigubbakcemile3Bunu sık sık kendimize hatırlatmamız lazım Gülşahcım,çünkü çok kolay unutuyoruz.
hadi hazırlan handancım kocalarda yok sultana çaya gidelimmm olumunekankayizsmile
beni aranıza aldığınız için teşekkürler. benim çıkmam gerekiyor. her fırsatta aranıza geleceğim. iyi akşamlar hepinize.
cnm benim çok geçmiş olsun üzüldüm senin adına olsun hayırlısı olsun cnm hakkında bende gittim doktora önce ulturasyonla baktı sonra vajinal buayene baktı herşey yolunda dedi çok güzel dedi yumurtalıkların dedi takip edelim dedi 96 milyon ödicen dedi bende düşünelim dedim bakalım ne olucak sonumuz cnm benim inş. tez zamnda hamile kalırız kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
hadi hazırlan handancım kocalarda yok sultana çaya gidelimmm olumunekankayizsmile
cnm benim çok geçmiş olsun üzüldüm senin adına olsun hayırlısı olsun cnm hakkında bende gittim doktora önce ulturasyonla baktı sonra vajinal buayene baktı herşey yolunda dedi çok güzel dedi yumurtalıkların dedi takip edelim dedi 96 milyon ödicen dedi bende düşünelim dedim bakalım ne olucak sonumuz cnm benim inş. tez zamnda hamile kalırız kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
duruşah ve kübracım hoşgeldiniz canımmm :))
allah seni kız davul etsin emiii....kız GÜLŞAHDA kimmmmkaydirigubbakcemile3sositososito
ooooooooo süper isimayyy ne güzel olurdu,komşu olsaydık ya biz keşke.Bence ortak karar verdiğimiz bi yerden arsa alıp pozitif apartmanı yaptıralım.hepimize bi daire ohhh mis gibi dert yok tasa yok.
ben geldimmmm geçmişi okuyodum 25 sayfa okudum resmen ya kaydirigubbakcemile3 burda sağlık ocağı var uzman doktor var kaç kişiyi hamiş bıraktı ilk aydan cnm önce iltihabını yok ediyo doktor sonra 1 ayda hamiş brakıyo klomenle bi de yanına ek ialç bakalım yarın oraya gidicem
canım banada ultrasyonla baktı bir sorun yok dedi..kanda negatif çıktı..ama saçmaladı biraz iştee..ama hala regl olmadım :bbo:
bende gelim mi benim kocada yok mafoldumben handanın kocişi ne neoldu oda mı yok akannehir
kubracık bana mı yazdın gııı sanırım edaya yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?