kızlaaaar ben yanıyorum yaaa ateşim tavan yaptı bune yaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bak şimdi neden böyle düşünüyorsunki,kimse dört dörtlük değildir,herkesin günahları sevapları vardır.
Bu konuda çok bilgili bir insan değilim ama;
Sen yeterki işlediğini düşündüğün günah için gönülden tövbe et.Bir daha tekrarlama.
Yüce Rabbim kullarını bağışlar.
kız niyekiii havadanmııı,gir bi duş al barii,soğuk bişiler iç.
kız söyle eşine alsın ateşini :kedi:
Günaydın kızlar..eski düzene dönmüşüz..ne güzel de alışmıştım :))
:)):roflol: :roflol: :roflol:
kız söyle eşine alsın ateşini :kedi:
günaydın canım hoşgeldin
handancııım bu akşam bende varım koca yok...
eda zaten ortada yook belki akşam gelir.
evet kaç gündür yok,merak ettim bende.
o zaman kocası evde olmayan gece kuşları topiğinde buluşuruz canım kaydirigubbakcemile3
akşam 21:00 den sonra bu topiğin adı değişiyor kaydirigubbakcemile3
HTML:<object width="480" height="384"><param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/video/xdmwpg"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.dailymotion.com/swf/video/xdmwpg" width="480" height="384" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed></object>
evet canım çok şükür 1 tane verdi rabbim...inşallah sizede en kısa zamanda annelik duygusunu yaşatır canlarım benimtatlım snein yine bir umudun KIZIN VAR. İLK BEBEĞİN VAR.Allah inş. 2. sinide nasip etsin. ama şimdilik koynuna basacağın bir evladın var zaten. bizde şuan hiç yok..O hepten üzücü be duruşah.
bune cicim :1no2:
kızlar yaa dün bizim nikah yıldönümümüzdü eşimde bende unutmuşuz :)) akşam aklımıza geldii..süperiz di mi? kaydirigubbakcemile3
akannehir
harika bir ikili birbirinizi bulmuşsunuz kaydirigubbakcemile3
nice beraber seneler olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?