- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
kızlar ben çıkıyorum biraz işim var öğleden sonrada eltime gidicem
evde yasin okutuyomuş gideyimde bizlere dua edeyim bariiii sizi seviyorum opuyorumnanaktanhadi hoşçakalın
aman ne biliyim canım sıkkın işte
buda olmayacak gibi bir his var içimde
aynen öyle tatlım...ben kızıma hamile kaldığımda güya korunuyordum...hamile kaldığımı duyunca hüngür hüngür ağladım...şimdide kalamıyorum diye ağlıyorum işte...varya önceden zevk için yaptığımız seksi şimdide göreve döktük ya pes yanii.. Görev miş gibi 2 gün çalış bir gün ara ver :)):):):):) herşey planlı programlı günlü...sanırım biz bukadar planladığımız için beynimiz rahat olamadığından tutmuyor gebelik..keşke elimizde olsada zevkine zamansız günsüz plansız programsız yapsak..ozaman kesin tutar işte.. Ama elde değilki. O an iş üstündeyken bile insnaın aklı bebeğe gidiyo.
hb canımm bende ozledım senıı evdeyım artıkkkbayanssulusmile evdede pek nete gırmıyorum yaa kusura bakma canımm sen nasılsınn
bilmm artık da bizim dün elektrikler yoktu akşam 10 kadar
ee tabi bu durumdada tv yok pc yok
sıkıntıdan hadi çalışalım dedi erken den
hatta dedimki eskiler ondan bu kadar çok çocuk yapıyolardı sıkıntıdan birbirleriyle uğraşmışlar :roflol:
güle güle sultan...allah kabul etsin...bizleride unutma canım
varya önceden zevk için yaptığımız seksi şimdide göreve döktük ya pes yanii.. Görev miş gibi 2 gün çalış bir gün ara ver :)):):):):) herşey planlı programlı günlü...sanırım biz bukadar planladığımız için beynimiz rahat olamadığından tutmuyor gebelik..keşke elimizde olsada zevkine zamansız günsüz plansız programsız yapsak..ozaman kesin tutar işte.. Ama elde değilki. O an iş üstündeyken bile insnaın aklı bebeğe gidiyo.
:roflol:
ooohh maşallah yarasın kuzum
yok canım sen iyi olda ben niye kusura bakayım yatar dinlenirsin işte evde herşeyin hayırlısıhb canım ıyı dıyelım ıyı olsun cok sukur evdeyım canım ısden ayrıldım evdende nete pek gırmıyom merak etınızı bılıyorum kusura bakma canımm
kızlar ben çıkıyorum biraz işim var öğleden sonrada eltime gidicem
evde yasin okutuyomuş gideyimde bizlere dua edeyim bariiii sizi seviyorum opuyorumnanaktanhadi hoşçakalın
allah kabul etsin canım görüşürüz
bak şimdi hiç yakışmadı bu yaklaşım bu topiğe,sen kendin çağırdın işte şimdi olmamasını.
Niye böyle düşünüyorsunki.
ben nereye gidiyom gııı
gidecek yerim mi var benim :uhm:
ben nereye gidiyom gııı
gidecek yerim mi var benim :uhm:
insanların günahları negatif olmasını sağlarmı bilmiyorum ama inşaallah öle olmaz
bu nedemek ben anlamadım :uhm:
boşver ya öle sine yazdım işte arada saçmalıyorum
aynen öyle tatlım...ben kızıma hamile kaldığımda güya korunuyordum...hamile kaldığımı duyunca hüngür hüngür ağladım...şimdide kalamıyorum diye ağlıyorum işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?