Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aynen öyle tatlım...ben kızıma hamile kaldığımda güya korunuyordum...hamile kaldığımı duyunca hüngür hüngür ağladım...şimdide kalamıyorum diye ağlıyorum işte...

:roflol:
ooohh maşallah yarasın kuzum

Aynen öyle oluyor,bu kadar üstüne düştüğümüz için aslında kendi kendimiz bu işi bu kadar zora sokuyoruz canım

bak şimdi hiç yakışmadı bu yaklaşım bu topiğe,sen kendin çağırdın işte şimdi olmamasını.
Niye böyle düşünüyorsunki.

insanların günahları negatif olmasını sağlarmı bilmiyorum ama inşaallah öle olmaz

kızlaaaar ben yanıyorum yaaa ateşim tavan yaptı bune yaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

boşver ya öle sine yazdım işte arada saçmalıyorum

Bak şimdi neden böyle düşünüyorsunki,kimse dört dörtlük değildir,herkesin günahları sevapları vardır.
Bu konuda çok bilgili bir insan değilim ama;
Sen yeterki işlediğini düşündüğün günah için gönülden tövbe et.Bir daha tekrarlama.
Yüce Rabbim kullarını bağışlar.

aynen öyle tatlım...ben kızıma hamile kaldığımda güya korunuyordum...hamile kaldığımı duyunca hüngür hüngür ağladım...şimdide kalamıyorum diye ağlıyorum işte...

tatlım snein yine bir umudun KIZIN VAR. İLK BEBEĞİN VAR.Allah inş. 2. sinide nasip etsin. ama şimdilik koynuna basacağın bir evladın var zaten. bizde şuan hiç yok..O hepten üzücü be duruşah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…