Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hazır kocan dibinde faydalan iyice etinden sütünden cicoş Şeniz

:roflol: aynen bende öyle yapıyom adam artık gülüyo bana 2 lafının arasında hadi çalışalım diyom bu ay şansın yok diyom artık yüzüme gülüyo sinirden mi hoşuna mı gidiyo orasını bilemem :bbo:

hoşuna gidiyodur heralde bu duruma sinir olucak bir erkek olmasa gerek sempatiksalakcinni

gunaydın kızlar nasılsınızzz:dance:
günaydın canım nerelerdesin sen ya özlettin kendini
salı günü aramıza birisi katılmıstı hatırlıyomusunuz o birgün arayla yapın diyoduya ben anlamadım boş geçirmeyelimmi bi gün aramı verelim 24saatte çatlıyomusya yumurtalarbilmiyorumkismile

canım genellikle günaşırı ilişki öneriyor herkes ama ben yumurtlama günlerimi boşa geçirmek istemediğimden o hafta nerdeyse hergün çaılıştım

ehhh yani hele şükür yaniii hihoyyyt hihoyyyt
neredesin sen gadasını aldıım yaaaaaa
nasılsın canım
çok özledim valla seni
olumunekankayizsmile

hb canımm bende ozledım senıı evdeyım artıkkkbayanssulusmile evdede pek nete gırmıyorum yaa kusura bakma canımm sen nasılsınn

Hakkaten kızlar.. Bu bebek için sıksık birliktelik adamalrın işine geliyo valla. Bizler bebek için bukadar sık ilişki isterken onalr bayram ediyyo valla. Körlerin istediği 1 göz allah veriyo 2 göz..

salı günü aramıza birisi katılmıstı hatırlıyomusunuz o birgün arayla yapın diyoduya ben anlamadım boş geçirmeyelimmi bi gün aramı verelim 24saatte çatlıyomusya yumurtalarbilmiyorumkismile

canım bence o kadar ince hesap yapmaya gerek yok,boşver sen keyfine göre yap kocanla işte,tabiki o şanslı günleri hesaba katarak onlara daha yoğunluk vererek çalış.
Ama o kadar matematiksel hesaplara gerek yok yani.
bak burada 2 arkadaşımız 2 gün çalış 1 gün ara ver yöntemiyle hamile kaldı.
kimide diyorki 1 gün çalış 1 gün dinlen 1 gün çalış.
herkesin bünyesi farklı.

hoşuna gidiyodur heralde bu duruma sinir olucak bir erkek olmasa gerek sempatiksalakcinni

bilmm artık da bizim dün elektrikler yoktu akşam 10 kadar
ee tabi bu durumdada tv yok pc yok
sıkıntıdan hadi çalışalım dedi erken den
hatta dedimki eskiler ondan bu kadar çok çocuk yapıyolardı sıkıntıdan birbirleriyle uğraşmışlar :roflol:

evet haklısın canım akışına bırakalım bariii:1closedeyes:a.s

varya önceden zevk için yaptığımız seksi şimdide göreve döktük ya pes yanii.. Görev miş gibi 2 gün çalış bir gün ara ver :)):):):):) herşey planlı programlı günlü...sanırım biz bukadar planladığımız için beynimiz rahat olamadığından tutmuyor gebelik..keşke elimizde olsada zevkine zamansız günsüz plansız programsız yapsak..ozaman kesin tutar işte.. Ama elde değilki. O an iş üstündeyken bile insnaın aklı bebeğe gidiyo.

kızlar ben çıkıyorum biraz işim var öğleden sonrada eltime gidicem
evde yasin okutuyomuş gideyimde bizlere dua edeyim bariiii sizi seviyorum opuyorumnanaktanhadi hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…