hazır kocan dibinde faydalan iyice etinden sütünden cicoş Şeniz
hazır kocan dibinde faydalan iyice etinden sütünden cicoş Şeniz
şşşşt bana nie laf atmıyon yaaa:dilcikar:
hoşbuldum kıslar bugün canım sıkkın
:roflol: aynen bende öyle yapıyom adam artık gülüyo bana 2 lafının arasında hadi çalışalım diyom bu ay şansın yok diyom artık yüzüme gülüyo sinirden mi hoşuna mı gidiyo orasını bilemem :bbo:
attım yaaa huuuuu bak yukardaaaa lülülülülülü
günaydın canım nerelerdesin sen ya özlettin kendinigunaydın kızlar nasılsınızzz:dance:
salı günü aramıza birisi katılmıstı hatırlıyomusunuz o birgün arayla yapın diyoduya ben anlamadım boş geçirmeyelimmi bi gün aramı verelim 24saatte çatlıyomusya yumurtalarbilmiyorumkismile
ehhh yani hele şükür yaniii hihoyyyt hihoyyyt
neredesin sen gadasını aldıım yaaaaaa
nasılsın canım
çok özledim valla seni
olumunekankayizsmile
hayırdır canım neden
ne oldu zeynep neden canın sıkkın bugün?
salı günü aramıza birisi katılmıstı hatırlıyomusunuz o birgün arayla yapın diyoduya ben anlamadım boş geçirmeyelimmi bi gün aramı verelim 24saatte çatlıyomusya yumurtalarbilmiyorumkismile
günaydın canım nerelerdesin sen ya özlettin kendini
hb canım ıyı dıyelım ıyı olsun cok sukur evdeyım canım ısden ayrıldım evdende nete pek gırmıyom merak etınızı bılıyorum kusura bakma canımm
hoşuna gidiyodur heralde bu duruma sinir olucak bir erkek olmasa gerek sempatiksalakcinni
canım bence o kadar ince hesap yapmaya gerek yok,boşver sen keyfine göre yap kocanla işte,tabiki o şanslı günleri hesaba katarak onlara daha yoğunluk vererek çalış.
Ama o kadar matematiksel hesaplara gerek yok yani.
bak burada 2 arkadaşımız 2 gün çalış 1 gün ara ver yöntemiyle hamile kaldı.
kimide diyorki 1 gün çalış 1 gün dinlen 1 gün çalış.
herkesin bünyesi farklı.
valla doğru bu iş onlaara yaradıkaydirigubbakcemile3Hakkaten kızlar.. Bu bebek için sıksık birliktelik adamalrın işine geliyo valla. Bizler bebek için bukadar sık ilişki isterken onalr bayram ediyyo valla. Körlerin istediği 1 göz allah veriyo 2 göz..
canım bence o kadar ince hesap yapmaya gerek yok,boşver sen keyfine göre yap kocanla işte,tabiki o şanslı günleri hesaba katarak onlara daha yoğunluk vererek çalış.
Ama o kadar matematiksel hesaplara gerek yok yani.
Bak burada 2 arkadaşımız 2 gün çalış 1 gün ara ver yöntemiyle hamile kaldı.
Kimide diyorki 1 gün çalış 1 gün dinlen 1 gün çalış.
Herkesin bünyesi farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?