Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

10kilo alsam yeter herhalde canım
çok yemek yiyemiyorum zaten pek iştahlı değilimdir gerekli besinlerden gerektiği kadar yerim onlada dengelerim işte kilomu

bende çıkıyorum kızlar...listenin başındayım ama bi süre pc ye giremeyebilirim,misafirim gelecek...ama bi gelişme olursa haber veririm mutlaka....hepinizi çoooook öpüyorum,canlarım...hamişler yeğenlerime iyi bakın.....

tamam canım haber et bize mutlaka,bizde çok öpüyoruz.
Kendine iyi bak

ya ben çok kararsız kaldım ne yapayım sizce doktor beni bu ayın 20 de çağırdı bakalım yumurtlama takibi için diyelim bu ay gittimtakip etti nasıl bişey her ay mı olması gerekiyo anlamadım ki :sinifsinif:

tahlillerim yapıldı hormon tahlili yaptı bana eşime de spermiyogram 60 milyon çıktı şimdi bu ay takip etse sorun yoksa bu ay kalabiliniyo mu hiç bilgim yok ya bilmiyorumkismile

illa gidicem doktorlarla ilaçlarla uğraşacağım diyosun yani
valla canım ben bilmiyorum bu konuları fazla yaptırmadığım için

illa gidicem doktorlarla ilaçlarla uğraşacağım diyosun yani
valla canım ben bilmiyorum bu konuları fazla yaptırmadığım için

yoo illa değil de hani acaba yumurtlayabiliyomuyum diye onu bakacak mış benim demek istediğim buay baktı diyelim ben birdaha ki aya yokum 2 haftalık izine çıkıyo eşim ya ben anlatamadım boşver kaydirigubbakcemile3

eşim gececi ben kalkım yemek yapım cnm allaha emanet olun zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…