Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Off ne olacak,ne zaman yaptırabileceksin tekrar kan test?

eşime bağlı canım..
zaten çok huzursuzum sabah kalkar kalkmaz mide bulantım, devamlı baş dönmem, akıntım,kasık bel karın agrılarının devamı bunlar beni çok huzursuz ediyor cnm yaaa :uhm:

eşime bağlı canım..
zaten çok huzursuzum sabah kalkar kalkmaz mide bulantım, devamlı baş dönmem, akıntım,kasık bel karın agrılarının devamı bunlar beni çok huzursuz ediyor cnm yaaa :uhm:

farklı bir yerde yaptırsan bu sefer kan tahlilini
evet huzursuz olman normal ilk test sonucuna göre hamile değilsin ama hamilelik belirtilerinin hepsi mevcut.
kilon nasıl,tüylenme sivilce gibi problemlerin varmı?

farklı bir yerde yaptırsan bu sefer kan tahlilini
evet huzursuz olman normal ilk test sonucuna göre hamile değilsin ama hamilelik belirtilerinin hepsi mevcut.
kilon nasıl,tüylenme sivilce gibi problemlerin varmı?

zaten bu sefer farklı yerde yaptırırım..
canım, benim hiç bu kadar gecikmemişti kızken bilee..
kilom normal aşırı değil balık etliyim..aksine çok az tüylüyüm yok denecek kadar, sivilce problemim hayatımda hiç olmadı ergenlikte bilee olmadı cildim çok prüzsüzdür..

sen en yakın zamanda bi test daha yaptırmayı ihmal etme canım

adet gecikmesi hamilelik yoksa niye olur diye bakıyorum da,pko diyor ama ondada bu belirtiler olması lazım ondan sordum ama zaten sen herşeyine bakılmıştı daha önce yanlış hatırlamıyorsam,bir problem yoktu çok şükür.

senede bir kere adet gecikmesi olması normal diyor eğer düzenli adet olan bir kadınsan
birde eğer dyumurtlama zamanında yumurtlama olmazsa kanamada olmayabilirmiş.
mevsimsel değişiklikler stres falanda sebep olabilir.

ilgilendiğin için çok tşk ederim cnm kaç gündür benim için ugrasıyorsunn...
adetim düzenli cnm bu konuda sorunum yokk ne kızken ne evliyken..
stresli biri değilim allaha şükür ama mevsimsel olabilir mi bilmiyorum benim bildiğim mevsim değişikliğinde geçmesi normal ama şuan mevsim değişikliğide yokkk...
testlerim gayet güzel çıktı allaha şükürr..
bakalım altından ne çıkacak çok merak ediyorumm..
ama hamilelik yoksa şu mide bulantımdan ve karın agrımdan bir an önce kurtulmak istiyorum diğer belirtiler beni pek etkilemiyor..

bu gece yine baya kişinin eşi yokk..
akşama yine sohbet var desenize benimkide yokk..

canım rica ederim,niye böyle diyosun ilgilenicez tabiki birbirimizle,başka kim ilgilenebilirki :))
sanki benim içime hamileymişsin gibi doğuyor,ama niye testte değer düşük çıktı,yapamadılarmı acaba düzgün..Keşke biran önce gidebilsenizde,herşey açığa çıksa.

tşk ederim canım benimm..
inş öyledir değilse bile adet olayım da rahatlayayım artıkk..belki belirtilerimde kaybolur böyleliklee..
valla canım hiç birsey bilmiyorum ki kanımı aldılar ama bakamayacak kadar değillerdir heraldee..bunları düşündükçe kafam allak bullak oluyor...
eşim bir an önce izin alabilsede gidebilsek tekrardann :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…