Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

doktor çok güzel dedi sonuçlara ama acaba sorun bendemi merak ettim

neyse kızlar ben çıktım görüşmek üzere allaha emanet olun

doktor çok güzel dedi sonuçlara ama acaba sorun bendemi merak ettim

ne sorunu Allah aşkına,sen sorun yaratıyorsun sürekli kendine,biraz bekle dün sana uzun bir mesaj yazmıştım ama site değişince dünkü bütün yazışmalar silinmiş.
O ilaçları içmek için daha çok gençsin,ileride başına iş açar o ilaçlar.Sanıyormusunki çok faydalılar,kanserden tutta bir sürü kadınsal hastalığa davetiye o ilaçlar,daha 18 yaşındasın anne olmak istemeni anlıyorum hakta veriyorum genç annelik çok güzel.ama 19 yaşındada anne olsan geç kalmış sayılmazsın.Biraz dene doğal yolla bakalım hele.Hiç değilse 6 ay 8 ay dene.bi gör bakalım olmayacağını nerden biliyorsun.sana çok kızıyorum gerçekten.Herkes kendi hayatını kendi seçimleriyle yaşar ama ben burada göz göre göre sana destek veremem kusura bakma.Yanlış yapıyorsun kğbra,bu benden sana bir abla nasihatı.

ben seni anlıyorum şuan bebişim olsa pişmanlık duygum olcak biliyorum ama kendime söz geçiremiyorum ki sıkılmdım ben evin neşesini istiyorum ev ıp ıssız sanki eşim işteyken onla ilgilensem hamileyken bile çok güzel bişey ama ne bilim işte bilmiyorumkismile

sana kesinlikle katılıyorum canım o ilaçlar normal olan düzeninini bile bozuyor insan vücudunun
1yıl dene baktın olmuyor hala işte o zaman çaresine baktır
canım kübracım sanmaki senin kötülüğün için böyle şeyler diyoruz sadece ablaların olarak tecrübelerimizi paylaşıyor ve senin iyi olmanı istiyoruzopuyorumnanaktan

1 sene geçti ama hala yok bilmiyorumkismile

hayat senin hayatın canım,ben sadece düşündüklerimi söyleyebilirim bilki senin iyiliğin için.
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

ama yine kimsecikler kalmamış handan senle benden başka

evet hayatım,
benimde sinirim tepemde buradaki işe güce vallahi,herkes işgüzar kimsenin doğru düzgün işini yaptığı yok.
bu stresten kurtulmam lazım,vallahi güneyde bir yere yerleşmek istiyorum,ufak bir yer açıp işletirim huzurla,bir bahçem olur ekip biçerim sessiz sakin otururum ohh

evet hayatım ya bende bazen öyle diyorum işler çok olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…