Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay canım yaa yine güldürdün bu lafınla seni tanıdığımdan beri güldürüyosun..canım benim zaten zar zor yazmış 2 cvp vermiş.:roflol::roflol::roflol:
gülen yüzün hiç solmasın yüzünde tebessüm bile oluyorsa ne mutlu banakaydirigubbakcemile5

:roflol:yenisini açarız alıştık denizin dediği gibi taşınmaya:roflol:
valla ya zaten zar zor üye olmuşum tam kafama göre arkadaşlar buldum derken yok o diyo ora gidiyom bu diyo bura gidiyom. ooohhhh. bizi hiç düşünen yok. taşınan taşınananakaydirigubbakcemile3

yok be gülüm albay dua etti ya o sırada kapattım..bakmıyom artık o proğrama sıktı artıkolumunekankayizsmile
esas benim öğrenmem lazım. ben daha 1 aydır yemek yapmasını öğreniyom. ama eşime gelde bi sor neler çekiyokaydirigubbakcemile3

valla ya zaten zar zor üye olmuşum tam kafama göre arkadaşlar buldum derken yok o diyo ora gidiyom bu diyo bura gidiyom. ooohhhh. bizi hiç düşünen yok. taşınan taşınananakaydirigubbakcemile3

Bence daha taşınmayız kızlar allah korusun,burada çooooooookkk mutluyuz opuyorumnanaktan

hg canım vallahi öyle oldu :kedi:

hoşbulduk canım. yemeğimi yaptım geldi. ya valla ben erkenden uyuduğum için bende hormon mormon çalışıyo galiba. sabahın 5 buçuğunda kalktığımdan erkenen uyuyorum valla az kalı bu hafa okullar kapansın horonloru çalıştırıcam bende:1:bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

hoşbulduk canım. yemeğimi yaptım geldi. ya valla ben erkenden uyuduğum için bende hormon mormon çalışıyo galiba. sabahın 5 buçuğunda kalktığımdan erkenen uyuyorum valla az kalı bu hafa okullar kapansın horonloru çalıştırıcam bende:1:bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

aynen canım bizde eşim gelsin horon teperiz bunlar gibi düz oyun havası modunda omaz:dilcikar:

Back
X