aynen canım bizde eşim gelsin horon teperiz bunlar gibi düz oyun havası modunda omaz:dilcikar:
evet şekerim sen horo müziğini hazırla:sm_cool::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım bizde eşim gelsin horon teperiz bunlar gibi düz oyun havası modunda omaz:dilcikar:
bende harmandalı oynayım bareakannehirevet şekerim sen horo müziğini hazırla:sm_cool::roflol:
tamam hayde merakla bekliyorumkaydirigubbakcemile3dur resim koycam sadece sitemizin kızları kalmış
evet canım yalnızım bazen oluyo tabi mesela dün gece korktum.tabi ilk yıllarda daha çok tırsıyodum genelde ailemin yanına gidiyodum..sultancım sen şimdi evde tek başına mı kalıyosun? korkmuyo musun?
tamam hayde merakla bekliyorumkaydirigubbakcemile3
:sinifsinif: bende ne güsel heveslendim sultanımı görecem diye. müşteri gelmişti de şimdi gitti daha.evet canım yalnızım bazen oluyo tabi mesela dün gece korktum.tabi ilk yıllarda daha çok tırsıyodum genelde ailemin yanına gidiyodum..
olmuyo bugün çok yavaş pc
benim abimde polis.bende 2 gecede bir yalnız kalıyorum eşim polis memuru
koyalım birbirimizi görelim dedik ama olmuyomuş ben denemedim gerçi.resimmikoyuyoruz
börek olarak güzelmiş ama çin böreği böyle değilmiş.öyle dedilerkaydirigubbakcemile3kııız deniz tv açtım çin böreği olay olmuş nasıldı acaba..bilmiyorumkismile
benim abimde polis.
ahanda beeeeenbuyrunnnnnnnnn