Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar bana müsade kardeşim geldi tepemde dikiliyor herkese iyi geceler sabah görüşmek üzere sizde yatın dinlenin erkenden çok takılmayın burda(kendim gidiyorumya herkeste gitsin istiyorum bencilmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 )

güle güle canımmm..iyi gecelerrrrrrr..
yarın görüşürüzzz...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sultann kız opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
iyi geceler canım,görüşürüz sabah.
öpüyorum çok.

güle güle ablacım kendine iyi bak bebiişede opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sultancım varya geldiğimden beri anladım seni sen çok mazlumsun vede duygusal kızlar birbirimizin güzel yönlerini sölicek kadar tanıdık mı birbirimizi

sultancım varya geldiğimden beri anladım seni sen çok mazlumsun vede duygusal kızlar birbirimizin güzel yönlerini sölicek kadar tanıdık mı birbirimizi

daha sık konuştuklarımızı daha yeni yeni tanıyoruz cnmm...
ama ara ara sohbet ettiklerimizi az da olsa tanımamız imkansızz..
hem sanal alemde ne kadar tanıyabiliriz ki zaman gerek yani cnmm..
zamanla fikir yürütebilirizz..

bak heleee kubi benim için güzel şeylerde dermiş gözüm yaşardı kız :çok üzgünüm:

bak heleee kubi benim için güzel şeylerde dermiş gözüm yaşardı kız :çok üzgünüm:

cnm ben seni gerçekten seviyorum yüzünü görmesemde ismini seviyorum ama sen beni sevmediğin için hep hata arıyosun :dilcikar: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…