kız sultan sanada geliyor bakklava: klava:
bırakmak çok zor diyorlar tebrik ederim cnmm :)) demek isteyen bırakabiliyorr alkisalkisalkis
teşekkür ederim canım,çok mutluyum bıraktığım için çok sağlıklıyım nefes alıyorum vallahi.
kızlar bana müsade kardeşim geldi tepemde dikiliyor herkese iyi geceler sabah görüşmek üzere sizde yatın dinlenin erkenden çok takılmayın burda(kendim gidiyorumya herkeste gitsin istiyorum bencilmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 )
kızlar bana müsade kardeşim geldi tepemde dikiliyor herkese iyi geceler sabah görüşmek üzere sizde yatın dinlenin erkenden çok takılmayın burda(kendim gidiyorumya herkeste gitsin istiyorum bencilmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 )
kız sultan sanada geliyor bakklava: klava:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sultann kız opuyorumnanaktan
sultancım varya geldiğimden beri anladım seni sen çok mazlumsun vede duygusal kızlar birbirimizin güzel yönlerini sölicek kadar tanıdık mı birbirimizi
annaaaam ne gıııı
söyle sultanın kaynanası
kız gerçekten kaynanan benim gibi iyi mi :hulya: :hulya:
sultancım varya geldiğimden beri anladım seni sen çok mazlumsun vede duygusal kızlar birbirimizin güzel yönlerini sölicek kadar tanıdık mı birbirimizi
kız gerçekten kaynanan benim gibi iyi mi :hulya: :hulya:
bak heleee kubi benim için güzel şeylerde dermiş gözüm yaşardı kız :çok üzgünüm:
bak heleee kubi benim için güzel şeylerde dermiş gözüm yaşardı kız :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?