Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bende bırakalı 1yıl olacak ama niyeyse bu hafta canım çok çekiyor,tabiki içmem asla ama şöyle bir yakıp püfff yapmak istiyorum burda içim bari :)

bırakmak çok zor diyorlar tebrik ederim cnmm :)) demek isteyen bırakabiliyorr alkisalkisalkis

istanbuldaki arkadaşlar buluşablirde ben taa sivastan oralara nasıl geliyim kızlar değilmi ama yarın resim koyablirim isterseniz şöyle yakından çekilmiş

ne zaman buluştuk kız :dance: rüyandamı gördün resim kasdediyosan resim ayrı bişey yüzyüze gelmek sesimiz ayrı bişey valla çok değişik bişey olur ama nerdeeee bizde o yürek

resimde tabi ki canımmm...
yüz yüze gelmek zaten çok farklı ben ondan bahsetmiyorum cnmm..

siğara içmek hayatım boyunca sadece 1 tane içtim eşim yanımda içmediği için sanki çocukmuşum gibi bu yüzden siğarayı bişey zannediyorum bazen içmek istiyorum ama inş. öle bi hata yapmam

siğara içmek hayatım boyunca sadece 1 tane içtim eşim yanımda içmediği için sanki çocukmuşum gibi bu yüzden siğarayı bişey zannediyorum bazen içmek istiyorum ama inş. öle bi hata yapmam

aman canım sakın öyle bişey yapma sağlığına dikkat et yoksa geliyor klava: klava:kaydirigubbakcemile3

ya ama dikkat edin kızlar ben çok korkuyorum haberlerde duymuştum erkek kızdan resim istiyo resimi alıp fotomontaj yapıp kızı tehdit ediyo çok korkutucu bişey ödüm patladı :kedi:

sen sevgi ablacığına de cicim :dilcikar:

ya sultiş öle deme kız hepinizi çok seviyorum ben herşeyimi size sölüüyorum herkez bana eve tıkıldın diyo sadece sizinle konuşuyorum cnm eğer bir gün açmım bi eksiklik var sanki kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…