Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar sizinle burada sabaha kadar sohbet etmek isterdim ama ne yazık ki erken kalkıp gitmem gereken bir iş var (gerçi bir işimin olması iyi birşey tabi ama yinede evde olmayı tercih ederdim)
o yüzden uyku arası vermem gerekiyor.sizde fazla uzatmayın ki sabah erkenden gelin,hem aklım burada kalmasın.. a.s
Hepinizi seviyor ve öpüyorum
Yarın görüşmek üzere
İyi geceler,tatlı rüyalar diliyorum
edammm :1hug:
KUBI :1hug:
karats :1hug:
opuyorumnanaktan

canım sen yat dinlen sabah erken kalkacaksın haklısınn..
bizde seni seviyor ve çok öpüyoruzz :)
iyi gecelerrrrr canımmm ,yarın görüşürüzzz opuyorumnanaktan

kubi bizi tanıdıgı kadarıyla anlatmaya çalısıyorr kaydirigubbakcemile3

evt cnm ayrıca sultanı tanıdım nedense belli etti kendini biraz şaka ile kıskanç biri sakın yanlış anlamasın beni bana şahsen söleseniz ben yanlış anlamam zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile5

evt cnm ayrıca sultanı tanıdım nedense belli etti kendini biraz şaka ile kıskanç biri sakın yanlış anlamasın beni bana şahsen söleseniz ben yanlış anlamam zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile5

aaanaaaaaaaam bana kıskanç dedi kız ne kıskançlığımı gördün :roflol::roflol:

o sana takılıyor cnmm sana öyle gelmiştirr..

kız kubii sen şimdi sabaha kadar topikteki herkes hakkında yorum yapmaya devam edersinn :))

aaanaaaaaaaam bana kıskanç dedi kız ne kıskançlığımı gördün :roflol::roflol:

sakın yanlış anlama hee benim korktuğum şey bu yazılarından bunu anladım eşine karşıda olabilir cnm :roflol: :roflol:

evet uyuyun sizde bugün erken erken yorulmayın çok canikolar,yarın gelin vakitlice..
hadi çıktım ben.

kız kubii sen şimdi sabaha kadar topikteki herkes hakkında yorum yapmaya devam edersinn :))

yok kız içimde bi kötülük yok şaka yapmak istedeim neyse tmm daha konuşmam bu konu hakkında opuyorumnanaktan

kızlar düğünümüz var teyzemin yarın alışverişe gidicem eşime acaba hangi renk kıyafet alsam onu düşünüyorm sizce hangi kıyafet iyi olur

sultan uyudun mu cnm akannehir mirmirmirmir mirmirmirmir bi uyyku işareti yaptın benimde uykumu getirdin :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…