handancıım konuşmuyosun
:1hug:
kızlar sizinle burada sabaha kadar sohbet etmek isterdim ama ne yazık ki erken kalkıp gitmem gereken bir iş var(gerçi bir işimin olması iyi birşey tabi ama yinede evde olmayı tercih ederdim)
o yüzden uyku arası vermem gerekiyor.sizde fazla uzatmayın ki sabah erkenden gelin,hem aklım burada kalmasın.. a.s
Hepinizi seviyor ve öpüyorum
Yarın görüşmek üzere
İyi geceler,tatlı rüyalar diliyorum
edammm :1hug:
KUBI :1hug:
karats :1hug:
opuyorumnanaktan
veda konuşmamı hazırlıyordum kaydirigubbakcemile3
kubi bizi tanıdıgı kadarıyla anlatmaya çalısıyorr kaydirigubbakcemile3
veda konuşmamı hazırlıyordum kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evt cnm ayrıca sultanı tanıdım nedense belli etti kendini biraz şaka ile kıskanç biri sakın yanlış anlamasın beni bana şahsen söleseniz ben yanlış anlamam zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile5
evt cnm ayrıca sultanı tanıdım nedense belli etti kendini biraz şaka ile kıskanç biri sakın yanlış anlamasın beni bana şahsen söleseniz ben yanlış anlamam zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile5
aaanaaaaaaaam bana kıskanç dedi kız ne kıskançlığımı gördün :roflol::roflol:
evet uyuyun sizde bugün erken erken yorulmayın çok canikolar,yarın gelin vakitlice..
hadi çıktım ben.
sakın yanlış anlama hee benim korktuğum şey bu yazılarından bunu anladım eşine karşıda olabilir cnm :roflol: :roflol:
kız kubii sen şimdi sabaha kadar topikteki herkes hakkında yorum yapmaya devam edersinn :))
ne deyim canım olabilir öyle izlenim bırakmışımdır....vereliniortak
yok kız içimde bi kötülük yok şaka yapmak istedeim neyse tmm daha konuşmam bu konu hakkında opuyorumnanaktan
kızlar düğünümüz var teyzemin yarın alışverişe gidicem eşime acaba hangi renk kıyafet alsam onu düşünüyorm sizce hangi kıyafet iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?