Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

saol canım iyiyim keyfimde yerinde çok şükür sadece halsizim biraz birde devamlı uykum geliyor o da bebektenmiş ve normalmiş yani
sen ne yapıyosun canım ne yaptın haftasonu nasıl geçti güzelmiydi?

Ohh canım çok şükür keyfin yerinde olsun,eh o kadar olacak,ilk 3 ay biraz ben içindeyim anne diye hissettirecek sana bebiş ki varlığını unutmayıp ona göre davranasın.
Canım benimde devamlı uykum geliyor ama sıcaktan kaydirigubbakcemile3 haftasonu annemde koltukta uyuyakalmışım öğlen vakti,sabahlarıda uyakalıyorum habire yaa çok komik.
Eeh 2 gün evde olunca güzel geçti tabiki cumartesi çalışmamak inanılmaz birşey,insan dinlendiğini hissediyor.Konuşucam vallahi patronla ben cumartesi çalışmak istemiyorum.

bende cumartesi uyanamadım sabah o yüzden gitmedim öğleye kadar uyudum gerçekten haklısın canım çok güzel oluyor valla işe gitmemek

Ayy ne güzel inş. Benimde ilk aşılamadan tutar çünkü çok acı çektim ve anne olmak isteyen herkez en yakın zamanda olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…