Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Vakit çok zor geçiyo yaa bana yardımcı olun

sabretmeyi öğrenmen lazım,annelik sabır,özveri işi şimdiden başlıyor işte.
İçini ferah tut hep iyi şeyler düşün,en ufak bir endişe hissetme içinde,eğer sonuç olumsuz olsada hayırlısı öyle olduğu için diye inan,ve isyan etmeyip umutla beklemeye devam et.

Babucum canım sen nasılsın?Ne zamandır yoktun? olumunekankayizsmile

fıstıgım ben haftasonları girmiyorum nete işim olmadıkca kullanmıyorum bilgisayar...hafta içi bööö gleliyooo :)) iyiiym bennn bol bol dinlendim hafta sonu cok güzeldiii....sen de iyisin umarımmm....

8 gün daha beklemek zor gelio ondan sonra inş. Dokuz ay daha beklicem kokusunu duymak için emzirmek için ve eşimin ne kadar mutlu olduğnu görmek için

fıstıgım ben haftasonları girmiyorum nete işim olmadıkca kullanmıyorum bilgisayar...hafta içi bööö gleliyooo :)) iyiiym bennn bol bol dinlendim hafta sonu cok güzeldiii....sen de iyisin umarımmm....

bende iyiyim canım,haftasonu çalışmadım 2 gün süperdi benim içinde..İnşallah yarın yada öbür gün eşimde dönüyo iş seyahatinden ,o yüzden keyfim yerinde..

8 gün daha beklemek zor gelio ondan sonra inş. Dokuz ay daha beklicem kokusunu duymak için emzirmek için ve eşimin ne kadar mutlu olduğnu görmek için

inşallah hayırlısı olsun.
kaç yaşındasın?
kaç yıllık evlisin?
Ne kadardık bebek için çalışıyosunuz?
kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım,haftasonu çalışmadım 2 gün süperdi benim içinde..İnşallah yarın yada öbür gün eşimde dönüyo iş seyahatinden ,o yüzden keyfim yerinde..

ohhhhhhh calısmalar da baslarrrrr hihoyyyt yasasınnnn özlem giderin bol bollllhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…