Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ohhhhhhh calısmalar da baslarrrrr hihoyyyt yasasınnnn özlem giderin bol bollllhihoyyyt

hihoyyyt
bu ayı kaçırdık ama olsun,özlem gideririz bizde ne yapalım Şeniz böylesinide özlemiştim çocuk falan hesaplamadan oh doya doya :kedi:
çocuk çalışmasına daha 20 gün falan var.

slm kızlar ben 10 ay önce 2 aylık bebeğimi kaybettim bu ay adetim 2 gün gecikti ama test için birkaç gün daha bekliycem. inşallah bebişlerimize kavuşuruz.

slm kızlar ben 10 ay önce 2 aylık bebeğimi kaybettim bu ay adetim 2 gün gecikti ama test için birkaç gün daha bekliycem. inşallah bebişlerimize kavuşuruz.

canım geçmiş olsun,Hakkında hayırlısını nasip etsin Allah,bu sefer inşallah sağlıkla kucağına alacağın bebeğine kavuşursun.

selam hoşgeldin canım,
bu sistem çok yavaş bugün beni deli ediyooor alsanaalsanasmile

evet yaa aşırı yavaş noluyo by kk yaa
dün kızlar bi yandım bi yandım osrmayım yakıyı yapıştırdım cayır cayır yaktı bütün gün bugun fazla yakmıyo allahtan yarın sabahta çıkaracam
BEYAZ DUA hoşgeldin arkadaşım sende benim gibi erken evlenmişsin ben 17 yaşında evlendim şimdi 21 yaşındayım 4 senedir de bebek istiyorum ama geriye dönüp baktığımda keşke bu kadar çabuk bebeğe kafayı takmasaydım diyorum en güselzamanlarım ağlayarak üzülerek geçti olmuyor diye
inşallah tez zamanda bebeğimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…