Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aaa hadi yarasın inşallah,bakalım sonuç ne olacak?

Bak ne güzel diyosun ama bu küçükler pek inatçı şu an farketmiyorlar ama ileride senin gibi pişman olacaklar,biraz büyük sözü dinleseler keşke.
İnşallah canım inşallah

beyaz dua , birkaç ay önce bir arkadaşımmın hamile olduğnu öğrendim sevindim ama içimde bir burukluk oluştu. eşime ve anneme onu kıskandığımı ve bunun için üzüldüğümü söyledim.onlar bunun kıskançlık değil özenti olduğunu söylediler. benim de olsun istedim .)

Haklısınız aslında ama şimdi bile hamileymişim gibi öyle güzel duygular yaşıyorumki eşim ağır bişe kaldırmıyo sen sakın yorulma diyo ama ilk gün kanamam oldu o yüzden üzülüyorum korkuyorum

korktuğun başına gelir biliyorsunki bu kadar endişe ve sıkıntı yaşaman çok yersiz biz ne yapalım 30 yaşında öldürelimmi kendimizi çocuğumuz olmuyor diye.
Hayatta herşeyin bir sebebi ve zamanı vardır,sen ne kadar uğraşırsan uğraş Rabbim ol derse olur,doğru zaman ne zamansa nasip edecektir sanada bu mutluluğu.
Bu yaşta bu kadar kendini bu işe kaptırmanı ve hele bu ümitsizliğini çok yanlış buluyorum.
Sabret,inan ve umutlu ol,hep olumlu düşün,güzel şeyler olsun

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. hamile hamile bize dua edersen allah kabul eder inşallah

canım burdaki arkadaşlar bana çok dua ettiler hatta yasinlerde sohbetlerde ismimi bile özellikle söylettiler yani burdaki dostluklar gerçekten güzel ve sende doğru yere geldin şimdide ben herkese dua ediyorum ve tabiki sanada ederim dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…