Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyiyim canım benimm...sen nasılsın ??
ben de herşey aynı tatlım yaa..hafta sonu ne güzel dinlenmişsin senin adına çok sevindim..

bende iyiyim canım,evet iyi geldi bana 2 günlük ara,keşke her hafta olsa diyorum şimdi.Konuşucam gerçekten.
Dün girdim akşam sen yoktun ama okudum sabah cevabını.Ne yazıkki öğlen birşey oldu ve kaç gün öncesine gitti sistem sinir oldum.
Dün ne yaptın eşinle beraber kutlayabildin mi?

umarım olur cnm sende gerçek anlamda dinlenebilirsin..
evet yoktum cnm karnım belim çok ağrıdıgı için uzandım devamlı..
evet yaa ben de şaşırdım bir anda öyle görünce üzüldüm de o kaar yazışmalarımız gitmiş..
dün eşim 2 saatliğine de olsa geldi allaha şükür birlikte kutlayabildikk ama tekrar geri gitti maleseff...

bu arada handancım doğum günümü kutladıgın için çok tşk ederim inan çok mutlu oldumm..cvbını yazmıstım ama silinmiş belki okuyamamıssındır..

bu arada handancım doğum günümü kutladıgın için çok tşk ederim inan çok mutlu oldumm..cvbını yazmıstım ama silinmiş belki okuyamamıssındır..

Yok yok cevabını okudum sabah canım
Bir kere daha yüzyüzeyken kutlayayım kaydirigubbakcemile3
Doğum günün kutlu mutlu olsun,bir dahaki doğum gününde kucağında bebişin olsun inşallah canım.

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
Nimett07|20.07.2010
_dreamlike_|20.07.2010
bsbirkin|20.07.2010
aysenik|22.07.2010
Makca|27.07.2010
hperi|30.07.2010
Karats|02.08.2010
maonyaaa|05.08.2010
N_a_l_a_n|06.08.2010
minikkuzucum|06.08.2010
elfkaya|07.08.2010
pretty9217|10.08.2010
busecan35|10.08.2010
perininkizi|10.08.2010
KUBI|11.08.2010
duruşah|13.08.2010
trhn1677|14.08.2010
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
edammm|08.07.2010
maiberf|11.07.2010
ozpar|18.07.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|7 hafta
babu|7 hafta
impaladeniz|6 hafta
darkangellove58|5 hafta
CNNYSR|5 hafta

[/table]

kızlar bana müsade hepinizi öpüyorum herkese hayırlı akşamlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

kızlar bana müsade hepinizi öpüyorum herkese hayırlı akşamlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

yarın görüşürüz canım öpüyorum

rica ederim ne demek

kızlrr slm neden silindi burda herşey bugün ya

canikommm nasılsın bugün konuşamadık hayatım seninle,benimde çıkmam lazım şimdi.Yarın sabahgörüşürüz.

evet sistem saçmaladı,16 temmuza geri döndü herşey silindi sinirr

Yok yok cevabını okudum sabah canım
Bir kere daha yüzyüzeyken kutlayayım kaydirigubbakcemile3
Doğum günün kutlu mutlu olsun,bir dahaki doğum gününde kucağında bebişin olsun inşallah canım.

çok sağol canım tekrar tekrar çok tşk ederim tatlımm..
umarım bir daha ki doğum günüm de kucagımızda bebeklerimizle kutlarız canım benimm..

Slm kızlar nasılsınız? yarın benim günüm ama yaın eğer adet olmsam akşam yola çıkıyoruz tatile Gidicez 34 gün yokum haber veremiycem ama internet buluğum yerde yazmya çalışıcam.

Gerçi sanki adet olucakmışım gibi göğüslerim sızlıyor aradada kasıklarım ağrıyo bakalım hayırısı. İnşallah güzl haberler verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…