Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

İyi tatiller canım,amma uzun gidiyorsun,memlekete herhalde.

İnşallah güzel haberlerle geri gelirsin hakkında hayırlısı olsun.

Fırsat bulunca yaz tabiki,kendine iyi bak.

slm kızlar nasılsınız
benimda kasıklarım agrıyor sanırım adet olucam 2 denemede olumsuz sınuçlanacak gibi bakalım
kızlar siz kendiniz ve eşiniz için şifalı bitkilerden yaralndınız mı neler yaptınız fikirlerinize ihtiyacaım var

selam hoşgeldin,vallahi ben kendim hiç kür uygulamadım ama eşime keçiboynuzu kürü yaptık spermleri tavan yaptı :))
ama düzenli uyguladık harfi harfine..
hareketliliği düşüktü % 90 a çıktı,sayısıda 2 katı oldu.Hamile kaldınmı diye sor hayır kalamadım ama olsun.kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn :)
ben de hiç denemedim canımm..gerek duymadım hiç..

Sultan'da bu sabah gidiyordu değil mi?Eh güle güle gitsin gelsin.
Test yaptırabilecek misin yakınlarda durum nedir?

Sultan'da bu sabah gidiyordu değil mi?Eh güle güle gitsin gelsin.
Test yaptırabilecek misin yakınlarda durum nedir?

pazartesi sabah dediğine göre gitmiştir canımm..yolu açık olsunn...
valla canım bugün 12. günüm hala gelen giden yokk..son 4-5 gündür sıcak suya giriyorum yine yok anlamadım gitti..benim adetim en fazla 2 gün oynardı ya geç ya erken hemen sıcak suya girerdim 1 saat içinde adet olurdum..bu sefer ne oldu anlamıyorumm..eşimi bekliyorum bakalım bu hafta sonuna kadar gidebilirim inş..

geçmişi okuyordum ama saçmalamış site yine :)
edacım doğum günün kutlu olsun, herşey gönlünden geçtiğince güzel olsun.
handancım selamını aldım, sizi arkadaş listeme yeniden ekledim, 16 temmuza geri gidince silinmiş listelerim maalesef :/

evet minikkuzucumla eftalya da görünüyorr..
huu huuuu niye yazmıyorsunuz şekerler kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…