geçmişi okuyordum ama saçmalamış site yine :)
edacım doğum günün kutlu olsun, herşey gönlünden geçtiğince güzel olsun.
handancım selamını aldım, sizi arkadaş listeme yeniden ekledim, 16 temmuza geri gidince silinmiş listelerim maalesef :/
pazartesi sabah dediğine göre gitmiştir canımm..yolu açık olsunn...
valla canım bugün 12. günüm hala gelen giden yokk..son 4-5 gündür sıcak suya giriyorum yine yok anlamadım gitti..benim adetim en fazla 2 gün oynardı ya geç ya erken hemen sıcak suya girerdim 1 saat içinde adet olurdum..bu sefer ne oldu anlamıyorumm..eşimi bekliyorum bakalım bu hafta sonuna kadar gidebilirim inş..
geçmişi okuyordum ama saçmalamış site yine :)
edacım doğum günün kutlu olsun, herşey gönlünden geçtiğince güzel olsun.
handancım selamını aldım, sizi arkadaş listeme yeniden ekledim, 16 temmuza geri gidince silinmiş listelerim maalesef :/
Off off yani,çok yorucu beklemek böyle.Düşün biz bile ne oluyor acaba diye böyle çatlıyoruz meraktan,sen neler yaşıyorsundur.Birde bir yığın sıkıntı var,kasık ağrısı,bel ağrısı.Allah yardımcın olsun.
Ne olacaksa olsa biran önce,gönlüm bebişten yana inşallah tabiki ama yoksa eğer bir an önce hastalanmanı diliyorum.
İnşallah gidersiniz bu hafta canım.
ya çok kızdım ama işte denecek bişey yok.
benim bugün 15. günüm, ovulasyon testimi yaptım, negatif.
ancak yumurtlama günüm 18. - 19. gün. az zaman kaldı, çok heyecanlıyım :)
sorma canımm yaa zaten bu havanın sıcaklığı beni böyle boğarken bir de adet olamama sıkıntısı çekiyorumm..bebek yoksa bir an önce adet olup rahatlamak istiyorumm..hatta bazen diyorum ki tamam bu ay bebek olmasın bari adet olayım bana böyle sıkıntı vermesin gerçekten çok zor bir bayan için adet gecikmesi..
inşallah canım yaa bebek yoksa hastaneye gitmeden hastalanayım zaten anemim var kan verdiğimde 1 saat yerimden kalkamıyorum..
aa geç yumurtluyomuşsun sen,ben geçen ay yaptım ovulasyon testini 11.gün pozitif çıktı.
Hayırlısı olsun bakalım bencede çok heyecanlı her ay bir atraksiyon var hayatımızda kaydirigubbakcemile3
edacım bir an evvel sıkıntılarından kurtulmanı diliyorum, iyi haberler vereceksin gibi geliyor bana hala ama hadi bakalım hayırlısı :)
evet geç yumurtluyormuşum ben de bu ay farkettim
bundan önce de böyleydi sanırım ya da dış gebelik sonrası reglim 32 güne döndü.
neyse yumurtluyoruz ya bunada şükür,geç yada erken farketmez..
ya bi de komik olan şu ki, ben gebelik oluşması için uygun günleri hesaplıyordum sonra da herkesten duyduğum 14. gün lafına takılıp 12, 13, 14 , 15 ve 16. günlerde çalışma yapıyorduk kaydirigubbakcemile3 sonraları zaten eşim de yoruluyordu ve nasılsa yumurtlamayı yakalamışızdır diye üstüne düşmüyordum kaydirigubbakcemile2
olmayınca da bu ay da olmadı hadi kaldığımız yerden devam diyorduk :sinifsinif:
sanırım sorun benim hesaplamalarımda, bakalım bu ay anlayacağız kaydirigubbakcemile3
Bende perşembe günü progesteron test yaptıracağım,21.günde yapılıyormuş.Doktorum istememişti benden ama ben internette görüp yaptırmak istedim.Aklımda kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?