Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet sorma canım yaa baya bir sayfamız silinmiş o kadar sohbetimiz boşa gitti..
sağol canım benim çok tşk ederim güzel dileklerin içinn..

Off off yani,çok yorucu beklemek böyle.Düşün biz bile ne oluyor acaba diye böyle çatlıyoruz meraktan,sen neler yaşıyorsundur.Birde bir yığın sıkıntı var,kasık ağrısı,bel ağrısı.Allah yardımcın olsun.
Ne olacaksa olsa biran önce,gönlüm bebişten yana inşallah tabiki ama yoksa eğer bir an önce hastalanmanı diliyorum.
İnşallah gidersiniz bu hafta canım.

Sorma canım sinir olduk bizde kaç gün geriye gitmiş,onca şey silindi en sinir olduğumda güncel listemiz bozuldu aklımda kalanları yaptım baştan.

ya çok kızdım ama işte denecek bişey yok.
benim bugün 15. günüm, ovulasyon testimi yaptım, negatif.
ancak yumurtlama günüm 18. - 19. gün. az zaman kaldı, çok heyecanlıyım :)

sorma canımm yaa zaten bu havanın sıcaklığı beni böyle boğarken bir de adet olamama sıkıntısı çekiyorumm..bebek yoksa bir an önce adet olup rahatlamak istiyorumm..hatta bazen diyorum ki tamam bu ay bebek olmasın bari adet olayım bana böyle sıkıntı vermesin gerçekten çok zor bir bayan için adet gecikmesi..
inşallah canım yaa bebek yoksa hastaneye gitmeden hastalanayım zaten anemim var kan verdiğimde 1 saat yerimden kalkamıyorum..

ya çok kızdım ama işte denecek bişey yok.
benim bugün 15. günüm, ovulasyon testimi yaptım, negatif.
ancak yumurtlama günüm 18. - 19. gün. az zaman kaldı, çok heyecanlıyım :)

aa geç yumurtluyomuşsun sen,ben geçen ay yaptım ovulasyon testini 11.gün pozitif çıktı.
Hayırlısı olsun bakalım bencede çok heyecanlı her ay bir atraksiyon var hayatımızda kaydirigubbakcemile3

edacım bir an evvel sıkıntılarından kurtulmanı diliyorum, iyi haberler vereceksin gibi geliyor bana hala ama hadi bakalım hayırlısı :)

Ahh canım evet Allah yardımcın olsun,bir an önce bu belirsizlik sonuçlansın inşallah

evet geç yumurtluyormuşum ben de bu ay farkettim
bundan önce de böyleydi sanırım ya da dış gebelik sonrası reglim 32 güne döndü.

aa geç yumurtluyomuşsun sen,ben geçen ay yaptım ovulasyon testini 11.gün pozitif çıktı.
Hayırlısı olsun bakalım bencede çok heyecanlı her ay bir atraksiyon var hayatımızda kaydirigubbakcemile3

ya bi de komik olan şu ki, ben gebelik oluşması için uygun günleri hesaplıyordum sonra da herkesten duyduğum 14. gün lafına takılıp 12, 13, 14 , 15 ve 16. günlerde çalışma yapıyorduk kaydirigubbakcemile3 sonraları zaten eşim de yoruluyordu ve nasılsa yumurtlamayı yakalamışızdır diye üstüne düşmüyordum.
olmayınca da bu ay da olmadı hadi kaldığımız yerden devam diyorduk :sinifsinif:
sanırım sorun benim hesaplamalarımda, bakalım bu ay anlayacağız kaydirigubbakcemile3

Yaaa bak gördünmü,tam yumurtlamanın başlayacağı zaman demekki siz çalışmayı bırakıyordunuz.
Bu ovulasyon testi çok süper birşey,bende yapıp pozitifi görünce içim rahatladı.
İnşallah bu ay tutar canım,ama tutmazsada sakın moralin bozulmasın,öbür ay yine yap ona göre çalış.Mutlaka tutacaktır.
Yumurtlama öncesi 3 gün ilişkiye girmeyin bence,dinlensin eşinde.

Bende perşembe günü progesteron test yaptıracağım,21.günde yapılıyormuş.Doktorum istememişti benden ama ben internette görüp yaptırmak istedim.Aklımda kalmasın

Kızlar bana müsade,şöyle güzel bir duş alıp yatacağım.
Yarın görüşmek üzere
Kendinize iyi bakın,öpüyorum
İyi geceler
Tatlı rüyalar
edammm :1hug:
minikkuzucum :1hug:

iyi geceler hperi opuyorumnanaktan
hepimizin gönlüne göre olsun, olmazsa üzülmeyeceğim çok, artık bebişin kendi belirlediği bir zamanı olduğuna inanıyorum :)
iyi gecelerr..

progesteron test ne içinmiş, ben onu bilmiyorum bilmiyorumkismile

yarın görüşürüz, şimdi ben de ılık sütümü içip yatağa gidiyorum .
tavsiyelerin için teşekkürler ayrıca yerimseniben

Bende perşembe günü progesteron test yaptıracağım,21.günde yapılıyormuş.Doktorum istememişti benden ama ben internette görüp yaptırmak istedim.Aklımda kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…