Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ultrasonda göremez daha zaten, yaklaşık 5 haftalık hamilelliğin çünkü. allahım nazarlardan saklasın eşin de uçtu mu havalara

evet bugün tam 5 haftalık..eşime dün evde yaptığım tahlil sonucumu sana hediye aldım diye verdim...gözlerindeki ışığı görmen lazımdı,bütün gece baba olcam deyip durdu...canım benim yaa

ay ne güzel boshayallersmile
aman sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim. dualarım hep seninle, çok dikkat et kendine :)

evet bugün tam 5 haftalık..eşime dün evde yaptığım tahlil sonucumu sana hediye aldım diye verdim...gözlerindeki ışığı görmen lazımdı,bütün gece baba olcam deyip durdu...canım benim yaa

merhabalar.Ben bu ay 3 gün erken regli oldum.Bu yaşıma kadar hiç günü sapmazdı.Acaba erken olmasının nedeni ne olabilir?

evet yaaaa...kimse yok diye hevesim kursağımda kaldı...yaptırdım testi ama doktora gösteremedim..yarın sabah telden soracam..ultrasonda göremedi bişey ama sonuç 1845...hamileyimmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

tebrik ederim canım benim sağlıklı bir şekilde büyütmek nasip olur inşallah :teytey:

evet yaaaa...kimse yok diye hevesim kursağımda kaldı...yaptırdım testi ama doktora gösteremedim..yarın sabah telden soracam..ultrasonda göremedi bişey ama sonuç 1845...hamileyimmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…