kızlar duyunca çok sevinecekler :)
ilk haberi sen aldın ama canım,,uğuru sana gelir inşallah bebişimin..
ultrasonda göremez daha zaten, yaklaşık 5 haftalık hamilelliğin çünkü. allahım nazarlardan saklasıneşin de uçtu mu havalara
evet bugün tam 5 haftalık..eşime dün evde yaptığım tahlil sonucumu sana hediye aldım diye verdim...gözlerindeki ışığı görmen lazımdı,bütün gece baba olcam deyip durdu...canım benim yaa
ay ne güzel boshayallersmile
aman sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim. dualarım hep seninle, çok dikkat et kendine :)
inşallah canım,darısı başına..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet yaaaa...kimse yok diye hevesim kursağımda kaldı...yaptırdım testi ama doktora gösteremedim..yarın sabah telden soracam..ultrasonda göremedi bişey ama sonuç 1845...hamileyimmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
ozpar gözün aydın canım.
tebrik ederim canım benim sağlıklı bir şekilde büyütmek nasip olur inşallah :teytey:
günaydınnn herkeseeeeeeee :)
evet yaaaa...kimse yok diye hevesim kursağımda kaldı...yaptırdım testi ama doktora gösteremedim..yarın sabah telden soracam..ultrasonda göremedi bişey ama sonuç 1845...hamileyimmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
nasılsın taze anne sositososito
iyiyim canım,sen nasılsın?var mı bi gelişme?
herkese günaydın kızlar bayanssulusmile
herkese günaydın kızlar bayanssulusmile
valla canım bütün gece bel ve kasık agrısından uyuyamadımm..ama hala gelen giden yokk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?