yok bacım benimki ben istemesem hiç oralı olmuo.üroloji doktoruna söyledim bizim evliliğimizde sanki ben erkeğim ben istiyorum ben yapalım demesem onun aklına gelmio dedim adam şaşırdı.yaşı daha genç bu yaşta asıl istemesi gerek dedi.ama eşimmmm resmen bi panda.af edersiniz cinsellikle alakası yok
allah allah neden böyle yapıyorlar anlamadım valla
benimki günde 5kere yapsan yok demiyor kaydirigubbakcemile3
ay kız hiç güleceğim yoktu:jeyyar::roflol:
hepsi aynı desene
biz bide 9.5 senedir korunuyorduk
korunmayı bırakınca adam şaşırdı vallaaaŞeniz
cnm benim rahim filmi çektirirken çok acın oluyo mu CADIARZU
Evet canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..Ya bende şu an hastayım ama bu ay kırmızılar çok az geldi ve bugün 4. gün ama gelen giden yok..Normalde 5-6 gün sürer..anlamadım gitti bilmiyorumkismile
Benimki de korunuyoken böyle değildi..şimdi korunmayı bıraktığımızdan beri yemesine falan dikkat ediyo..adam da bi istek artışı var :))) nerde o işlere yarar şey varsa yiyor :))
ben anestesi almadan çekindim canım 10dk sürdü hiç acımadı valla
aynen canımya
cevizli sucuklar
fındık bademler
ballarrrrrrrr kaymaklar
sırnaşık şeysırnaşık şey
cnm heralde havalardan oldu benimde 4 gün sürerdi sanırım 5 gün gusül alırdım ama şimdi 1 veya 2 gün sürüyo ve sadece ayıptır sölemesi sadece pembe su hiç pıhtı yok yani kırmızılık hiç yok doktora göründüm normal dedi bende anlayamadım nasıl normal :çok üzgünüm:
yok bacım benimki ben istemesem hiç oralı olmuo.üroloji doktoruna söyledim bizim evliliğimizde sanki ben erkeğim ben istiyorum ben yapalım demesem onun aklına gelmio dedim adam şaşırdı.yaşı daha genç bu yaşta asıl istemesi gerek dedi.ama eşimmmm resmen bi panda.af edersiniz cinsellikle alakası yok
ağızlarının tadınıda biliyorlar yani canımkaydirigubbakcemile3
ağızlarının tadınıda biliyorlar yani canımkaydirigubbakcemile3
kızlar ben yarım saat dinlenimde gelim başım çok ağrıo
kızlar ben yarım saat dinlenimde gelim başım çok ağrıo
aynen canımya
cevizli sucuklar
fındık bademler
ballarrrrrrrr kaymaklar
sırnaşık şeysırnaşık şey
aynen heee badem almış fındık kuru üzüm daha neler neler bide macu almış daha neler görücez acaba banada diyo gün aşırı yapıcaz öle tutar diyo bakalım şuan eşimin gözetimindeyim bir gün ilişki birgün yok bir gün ilişki adetim bittiğinden beri ama eskiden hergün 2 gün geçmedi 13 aylık evliyim sadece reğl günlerim hariç 2 gün geçmedi düşün :roflol: :roflol: bakalım hangimiz önce hamile kalcaz :roflol: :roflol:cnm benim yaaaa allah nş. hepimizin gönlüne göre verir inş. aminnnnn kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile
aynen heee badem almış fındık kuru üzüm daha neler neler bide macu almış daha neler görücez acaba banada diyo gün aşırı yapıcaz öle tutar diyo bakalım şuan eşimin gözetimindeyim bir gün ilişki birgün yok bir gün ilişki adetim bittiğinden beri ama eskiden hergün 2 gün geçmedi 13 aylık evliyim sadece reğl günlerim hariç 2 gün geçmedi düşün :roflol: :roflol: bakalım hangimiz önce hamile kalcaz :roflol: :roflol:cnm benim yaaaa allah nş. hepimizin gönlüne göre verir inş. aminnnnn kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?