Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Çok garip..acaba bi sorunu falan var da sana söylemiyor mu?

ay kız hiç güleceğim yoktu:jeyyar::roflol:
hepsi aynı desene
biz bide 9.5 senedir korunuyorduk
korunmayı bırakınca adam şaşırdı vallaaaŞeniz

Benimki de korunuyoken böyle değildi..şimdi korunmayı bıraktığımızdan beri yemesine falan dikkat ediyo..adam da bi istek artışı var :))) nerde o işlere yarar şey varsa yiyor :))

yoo sorunu falan yok.biraz kilolu eşim doktor acaba kilosundan dlayı kadınlık hormonumu artı dedi tahlil yaptı sonuçlarda bişi çıkmadı.beyfendi hergün yada gün aşırı yapınca tadını almıomuş zevkli gelmiomuş bunun seks yapması için biraz özlemesi gerekmiş miş miş miş.olan benim yumurtlama günlerime oluo.

cnm heralde havalardan oldu benimde 4 gün sürerdi sanırım 5 gün gusül alırdım ama şimdi 1 veya 2 gün sürüyo ve sadece ayıptır sölemesi sadece pembe su hiç pıhtı yok yani kırmızılık hiç yok doktora göründüm normal dedi bende anlayamadım nasıl normal :çok üzgünüm:

Benimki de korunuyoken böyle değildi..şimdi korunmayı bıraktığımızdan beri yemesine falan dikkat ediyo..adam da bi istek artışı var :))) nerde o işlere yarar şey varsa yiyor :))

aynen canımya
cevizli sucuklar
fındık bademler
ballarrrrrrrr kaymaklar
sırnaşık şeysırnaşık şey

ben anestesi almadan çekindim canım 10dk sürdü hiç acımadı valla

tüpler açıksa acı hiç olmuomuş.ama tıkalaı yada kapalıysa ozaman çok acıomuş.ben bildim zaten kapalı olduğunu çünkü bende iltihap vr.onun için işimi garantiye aldım anestezi aldım

evet canım bende havadan olduğunu düşünmüştüm a.s

sertleşme yada erken boşalma sorunu varsa istemiyo olabilir canım dr gitmesinde fayda var genç yaşda istelsizlik olmamamıs gerekkkkkkkkkk:sm_confused:

aynen canımya
cevizli sucuklar
fındık bademler
ballarrrrrrrr kaymaklar
sırnaşık şeysırnaşık şey

aynen heee badem almış fındık kuru üzüm daha neler neler bide macu almış daha neler görücez acaba banada diyo gün aşırı yapıcaz öle tutar diyo bakalım şuan eşimin gözetimindeyim bir gün ilişki birgün yok bir gün ilişki adetim bittiğinden beri ama eskiden hergün 2 gün geçmedi 13 aylık evliyim sadece reğl günlerim hariç 2 gün geçmedi düşün :roflol: :roflol: bakalım hangimiz önce hamile kalcaz :roflol: :roflol:cnm benim yaaaa allah nş. hepimizin gönlüne göre verir inş. aminnnnn kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile

Hiç kavga da mı etmediniz kızz sırnaşık şeysırnaşık şey

aminnn:Saruboceq: :Saruboceq:

bakalım bu sefer bizde aynı yoldayız 2 denememizdi ama ben yumurtlama zamanlarında yoktum melekete gitmiştim

bu ay evdeyiz atlamakyok diyoruz
bakalım bol beisn bol calışma nasıl sonuç verecekkkkkkkkkkkkk
21 -22 a gustos da adet olmam gerek hayırlısı bakalımmmmmmmmmmm

bugün 2 günüüüü bitince tam gaz devemmmmmmmmmmmmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…