Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum
ii hafta sonları öptüm hepinizi:teytey:
kızlar ben çıkıyorum
ii hafta sonları öptüm hepinizi:teytey:
ee kimse konuşmuyorr..ben bari bi konu açayım :)))
Şimdi bugün cumartesi akşamıya gece uzun..Hamurişi bişeyler yapayım diyorum..kek kurabiye falan..var mı güzel bi tarifi olan :)) kaydirigubbakcemile3
ee kimse konuşmuyorr..ben bari bi konu açayım :)))
Şimdi bugün cumartesi akşamıya gece uzun..Hamurişi bişeyler yapayım diyorum..kek kurabiye falan..var mı güzel bi tarifi olan :)) kaydirigubbakcemile3
Yahu yaz geldiii,ne hamurişi ne keki ne böreği yaaa,ben yememeye çalışıyorum bu aralar,ama zor tabi ara sıra kaçamak yapıyorum.. Bence tarçınlı cevizli kek yap,çok lezzetli mmmm, yada çikolata parçalı kurabiye mmm. cokacimcoook
canım muhallebili kadayıf yap.çok severim ben
Yahu yaz geldiii,ne hamurişi ne keki ne böreği yaaa,ben yememeye çalışıyorum bu aralar,ama zor tabi ara sıra kaçamak yapıyorum.. Bence tarçınlı cevizli kek yap,çok lezzetli mmmm, yada çikolata parçalı kurabiye mmm. cokacimcoook
bende yaparım tarçınlı cevizli kek.bide havuç da rendelerim içine.ayyy canımçekti.evde yumurta olsa yapardım şimdi.ama yumurtam yok![]()
kızlar canlarım benim çıkmam lazım,hepinizi öpüyorum pazartesi sabahı görüşürüz
İyi haftasonları diliyorum..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Komşudan iste :)
Bi tarif buldum..tahinli kurabiye onu denicem..bakalım nasıl olcak :)bende yaparım tarçınlı cevizli kek.bide havuç da rendelerim içine.ayyy canımçekti.evde yumurta olsa yapardım şimdi.ama yumurtam yok![]()
ayyy bende geldimkaydirigubbakcemile3 herkese merhaba dün gece bi mani çıkmadı da başarılı bi çalışma gerçekleştirdikhihoyyyt
yok ya ayıp olur boşwer.nimetcm sende bi belirti falan var mı?
ayyy bende geldimkaydirigubbakcemile3 herkese merhaba dün gece bi mani çıkmadı da başarılı bi çalışma gerçekleştirdikhihoyyyt
Bi tarif buldum..tahinli kurabiye onu denicem..bakalım nasıl olcak :)