Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Ben çıkıyorum kızlar..Görüşmek üzere..Hepinizi kobacaaaann öpüyorumm..pozitif kalın kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| ?[/COLOR]
[/table]

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| ?[/COLOR]
[/table]

prettycim benim kaçında deneme hatırlamıyorum bile ama tahminen en az 15 gibi bişey
nasıl istiyosan öle yaz canım

çok güzel dua etmişsin maşallah :) kız öyle dua edilirmi hiç daha önünü görmeden ha bide ilişkiye girmişsin dua etmisin çocuğum olmasın diye o zaman korkmuşsun şimdide çocuğum olmasa diye korkuyosun

slm kızlar bu sözü açayım ben sonra içim rahat etsin en iyisimi önünü görmeden yani daha evlenmeden dua etmişsin ya gerçekten bebeğin olmazsa ilişkiye ilk defa girenin duaları kabul olurmuş diyorlar çünkü her ilişkiye girdiğinde dua edin kabul olur diyorlar büyüklerimiz şimdide bebeğim olsun diyosun keşke demeseydin önceden çocuğum olmasın diye o zaman korunsaydın demiştim öyle dua etmeseydin demiştim bende nişanlıyken çok şeyler yaşadım herkesin geçmişi kendini ilgilendirir tabi ben bunu anlatana kadar herşey olup bitmiş topikler açılmış bile ben sizin için dün macun tarifi verdim elimden gelen en güzel şeyler yapmak istedim hepiniz hamile kalın diye morel vermek istedim benim kötü bir amacım yoktu size yemin ederimki bidaha Rabbim bebek yüzü bana göstermesin eğer içimde kötü bişey varsa yok inanınki ama çok ayıp ettiniz ben çıktımki siz rahat rahat konuşun diye yeni topik açmışsınız hayırlı uğurlu olur inş. beni böyle tanımanızı istemezdim inanki çok üzüldüm dün gece yatamadım keşke böyle olmasaydı hala ağlayarak yazıyorum inanınki çok şeyler yaşadım 2 düşük yaptım 1 ay öncede kimyasal gebelik geçirdim 10 gündür rahimimden ameliyat oldum Allah kimseye benim kadar acı yaşatmasın gezmediğim doktor içmediğim ilaç içmediğim kür kalmadı Allah sizlere hayırlı evlatlar nasip etsin ne olur beni böyle tanımayın ben söyledim vicdanen rahatım şu anda inanki istemezdim böyle olmasını kendinize çok iyi bakın iyi olun benim lafımıda takmayın bebiş haberleriyle doldurun topiğinizi inş. çifter çifter Allaha emanet olun hoşçakalın

Allah Allah neden böyle bi mesaj yazma gereği duydun ki çok üzüldüm. benim okuyup anladığım kadarıyla o günkü yazışmada büyütülecek hiçbişi yoktu. bence fazla abartıldı. her ne ise. çok üzüldüm başından geçenleri yazmışsın. allah kimseye vermesin. inşallah bir daha sanada üzüntü vermesin. hatta bu kadar üzüntünün üstüne sana bi ikiz versin ödül olarakhihoyyyt

bu arada demin hürriyet gazetesinin sitesinde gördüm. yeliz yeşilmen'inde bebişi olmuş ne güzel. allah bağışlasın. darısı başımıza inşallah.

selam kızlar arada bır ugrayım dedım tekrar geldım.

son adet tarıhımı bende vereyım 3 temmuz
deneme yazarken neyı kastedıyosunuz ben pek anlayamadım son dusugumden bu yana 9.ayımız denemede bunu dıyosanız eger benım 9.deneme.

selam bayanlar pozitif düşünce benimde felsefemde olan bişey o yüzdende listenize eklenmek istedim tabi eğer sizde kabul ederseniz tarihim 22 haziran ama bu ay klomen+ iğne oldum ve progestan içiyorum 14ünde ilaç bitecek 18 indede dr gel adet olmamışsan kanda bakalım dedi yani 18inde belli olcak gibi bnmki..
hepimize allahım sağlıklı hayırlı evlatlar naisip etsin inş

Back
X