ben onu da yaparım ve bayılırım.helva tadında.ama canım onun hamurunun toparlanması zor oluyo.olmadı diyip hamuru atma.tamam mı?
Tamam canım..söylediğin iyi oldu..atardım valla alkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben onu da yaparım ve bayılırım.helva tadında.ama canım onun hamurunun toparlanması zor oluyo.olmadı diyip hamuru atma.tamam mı?
İşte canım aynı göğüslerde acı kasıklarda ağrı..ara sıra midem bulanıyo ama kendimi çok dinlediğimi düşünüyorum :) bekliyorum heyecanla..sende var mı?
eklemiştin diye hatırlıyorum ben bu yeni bi listemi yoksa? bu ilk deneme. deneme bir-kikaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım.gününü ve deneme sayını yazarsan yeni listemize seni de eklerim
yok bugün hiçbişy yok.gece çok wc ye çıktım okadar.
eklemiştin diye hatırlıyorum ben bu yeni bi listemi yoksa? bu ilk deneme. deneme bir-kikaydirigubbakcemile3
Ben çıkıyorum kızlar..Görüşmek üzere..Hepinizi kobacaaaann öpüyorumm..pozitif kalın kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
son adetimin başlangıcı 3 haziran bir sonraki ay 2 temmuzda falan olur sanırım.evet canım bu yeni liste.tarihini de yaz ekliyeyim
Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı
busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| ?[/COLOR]
[/table]
bende geldimmm hadi bakalım yeni topigimiz bizlere bol bol şans getirsin bakalım
bu arada demin hürriyet gazetesinin sitesinde gördüm. yeliz yeşilmen'inde bebişi olmuş ne güzel. allah bağışlasın. darısı başımıza inşallah.