Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

opuyorumnanaktan kızlar ben hep duş alıyorum ya ilişki olmadan buyüzden engelmiş bebiş vajinaya su deymicekmiş ben daha yeni duydum bu ay öle deniyoruz kızlar sizde duş almayın hee bide ilişki sonrası kaynar yıkanmayın bayanlar olumunekankayizsmile

am bu sıcakta da duş almadan yapış yapış oluyo insan..

ben yutuyorum cnm eski kızları hatırlatma eşine ben onu düşünüyorum acaba eski konuştuğu kız aklına geliyomu diye ağlıyorum oda gelip konuşuyo benimle onları isteseydim seninle olmazdım diyo aayyy süprizzzzz ama onları düşünmesin diye hep güler yüzlüyüm hep der benim eşim birtane diye naniknanik :roflol: sende öle yap yut gitsin bide tartışma olduğunda ( la havle vela guvvete illa billa hilalleyyül azim ) de eğer ayakdaysan otur hz.mevlanın sözü süper oluyo hihoyyyt hihoyyyt

am bu sıcakta da duş almadan yapış yapış oluyo insan..

öle değil cnm ilşiki zamnında almıcan ben hep kendimi kokuyo zannederim ama öle bişey yok günde 3 defa duş alırım üst değiştiririm eşim çok kızar bide sadece sil cnm ıslak mendille kurula ben öle yapıyorum bi hamiş arkadaşımda öle yapmış bana sakın yıkama dedi sil sadece dedi öle :kedi:

ayy evet onu bende çok düşünüyorum..bide benden önce çok ciddi bi ilişkisi olmuş 5 sene falan düşündükçe kafayı yiyorum..Ama işte o an hiçbir şey düşünemiyorum ki..Allah sonumuzu hayır etsin..

tamam anladım da..işte bende duştan çıkıp onun ferahlığı geçince kokmuş hissediyorum :)..ama eğer öyle olması gerekiyosa almayız canım..o alsın :))

benim eşim sadece telde konuşmuş en fazla 3 ay sürmüş 1 sene içinde hep kızlar kendileri teklif etmiş ama bana kendisi geldi bana herzamn der onlar başkasından geldiler der bana ben akraba olduğum için beni takip ediyodu bende kimseyle konuşmadım kimsenin elinden tutmadım sadece eşim oldu ne olduysa zaten 17 yaşındaydım daha yeni geç kız olmuşdum cnm her zamn der bana sen başkasın diye ama sana düşen görev eskileri sakın ortaya getirme hatırlattırma eşine sakın bunu düşün hep iyi ol. cnm eşinle otur konuş karar alın hatta iddaya bile girin kim iyi davrancak diye başı nasıl olursa sonuda öle gidiyo :roflol: :roflol:

:)) idda olayına bayıldım valla..bunu denemekte fayda var..aklinialirimsmilesağol canım önerilerin için :lepi:

slm sekerler geldimmmmmmmm
anam nekeder kaynatmısınız ben gelene kadarrrrrrrrrrrr

kızlar sogan kürünü deneyen oldumu

cnm ben denedim ama 2 gün içtim bünyem kaldırmadı ama iltihabımı söktü cnm sonra yine başla devam etsem belki hep gider iltihabım ama bence dene bi kadının iltihapdan dolayı 7 seneden beri bebişi olmamış ilk aydan tutmuş cnm ohaoldumsmile

:)) idda olayına bayıldım valla..bunu denemekte fayda var..aklinialirimsmilesağol canım önerilerin için :lepi:

ama dikkatli ol cnm sakın yok mok dediğinde sinirlenme sabret ikna et sadece sengözlerimebaksanab :roflol: :roflol:

kızlar ben kaçıyorum..yemek yiyeyim..sonra da ders çalışırım..bugün gelemem birdaha herhalde..görüşürüz yarın canlarım..kendinize dikkat edin..haa bide beni özleyin anacıım :lepi:
opuyorumnanaktan

anam seni kim özlemez ben 2dkkada hazırladım hem yiyorum hem çene çalıyorum ama zor oluyo ben de çıkım bari a.s

evet canımya iltahap varsa bebek tutmuyor ilaç kullanmkadansa içmekde fayda var

ne zaman başlanıyo canım bu küre kaçgün devam etmek erekiyoyerimseniben

evet canımya iltahap varsa bebek tutmuyor ilaç kullanmkadansa içmekde fayda var

ne zaman başlanıyo canım bu küre kaçgün devam etmek erekiyoyerimseniben

İki bardak klorsuz suyu kaynatın. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın.
Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın. Ilık olarak süzdükten sonra bir su bardağı alınıp, öğle yemeğinden 10 dakika önce için. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir. Bu küre 15 gün devam edilir.
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil. Kürün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şart.
Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…