Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hemen bugün başleyem baliiiiii
inşallah içebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmm
tesk ederim canım
a.s.

biz geldiiiiiiiiiiiiiiikkkk...teyzeleriii bugun gördük miniğiii kalbi pıt pıt pıt atıyordu cok heyecanlandımmm....

biz geldiiiiiiiiiiiiiiikkkk...teyzeleriii bugun gördük miniğiii kalbi pıt pıt pıt atıyordu cok heyecanlandımmm....

ayyy cnm benimm çok şanslısın yaaaaaa inş. kucağınada alırsın sağlıklı bi şekilde aminnn olumunekankayizsmile

kızlar ya su toplu alıntı yapıyorsunuzya onu nasıl yapıyoruz nerelere baısyorsnuzn
bana anlatabilirmi birisiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar kaç yasınızdasınız
nerelisiniz kaçıncı bebişleriniz kaç yıllık evlisinizzzzzzzzzzzzzzz

ben 33 girecem
kütahyalıyım 5 senedir merzifondayım eşimin tayiniyle geldik
bir oğlum var 9.5 yasındaaaaaaaa

98 evledimmmmmm 12 seneye gireceğiz kısmetse

fisfisfis ya ben ne yiyosam midem kalkıyo acaba neden ki dün akşamda öle oldu şimdi bişeyler yemeye çalışdım midem ağrıyo resmen ögresim geliyo sizce neden ki

cok sevindim canımya ne büyük bir mutluluk allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsinn
allhım isteyen herkese versin
hamiş arkadaşlar bizler için dua edin sizin dualarınız kabul olurrrrrrrrrrrrrr

fisfisfis ya ben ne yiyosam midem kalkıyo acaba neden ki dün akşamda öle oldu şimdi bişeyler yemeye çalışdım midem ağrıyo resmen ögresim geliyo sizce neden ki

aynısı bende ve çok kötü yemek kokusuna karşı da midem kalkıyooo çok fena yemek yemiyorum bide regl olmsam şüphelencem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…