boshayallersmile
benimki ni bilmio acabaaa.ya nerde zaten tuaf insan varsa beniklava: bulur
Hiç kavga da mı etmediniz kızz sırnaşık şeysırnaşık şey
öle düşünme cnm sabrın sonu selamettir sen eşine süslen püslen masa hazırla gerisini hiç düşünme eşin sana bayılır ozamn cnm olumunekankayizsmile
bakalım bu sefer bizde aynı yoldayız 2 denememizdi ama ben yumurtlama zamanlarında yoktum melekete gitmiştim
bu ay evdeyiz atlamakyok diyoruz
bakalım bol beisn bol calışma nasıl sonuç verecekkkkkkkkkkkkk
21 -22 a gustos da adet olmam gerek hayırlısı bakalımmmmmmmmmmm
bugün 2 günüüüü bitince tam gaz devemmmmmmmmmmmmmmŞeniz
yok kız kavgamız olmadı bizim bu zamana kadar inş. da olmaz ben hep gülerim bide küs duramam cnmoda zaten kıyamaz bana öle yerimseniben
evet takdik süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hihoyyythihoyyyt
günaydınlaaaar herkese
özğar canım çok s evindim inş.kucağına almayıda nasip eder canım taze anne
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ayyy canım benim tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bende tek kızım canım kız kardeşim yok ama bebişimin burda birsürü teyzesi var seninkininde öyle olacak
ayyy bıdı bıdı maşallah amma konuşmuşsunuz ne o ben gittim diyemi,günlerdir burda kukumav kuşu gibi oturuyoruz bikaç kişi,işimiz var diye herkesin çenesi düşmüş :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ayyy bıdı bıdı maşallah amma konuşmuşsunuz ne o ben gittim diyemi,günlerdir burda kukumav kuşu gibi oturuyoruz bikaç kişi,işimiz var diye herkesin çenesi düşmüş :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ben hep illa hazırlanırım bide hep duş alırım hazırlanmadan üstümdeki sexsi şeyler en fazla 10 dkka durur bide yabancı şarkı açarım cilve yaparım karşısında eşimi dışarı baktırmam allhın izniyle islamiyette var bu eşiniz için herşey yapın süslenin eşinize :kedi: ve çok sık masa hazırlarım çok hoşuna gider bi bebeğim olsun masa hazırlıcam 3 tabak koyucam süprizzzzz
ben hep illa hazırlanırım bide hep duş alırım hazırlanmadan üstümdeki sexsi şeyler en fazla 10 dkka durur bide yabancı şarkı açarım cilve yaparım karşısında eşimi dışarı baktırmam allhın izniyle islamiyette var bu eşiniz için herşey yapın süslenin eşinize :kedi: ve çok sık masa hazırlarım çok hoşuna gider bi bebeğim olsun masa hazırlıcam 3 tabak koyucam süprizzzzz
ayy ne güzel canm.Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah:Saruboceq:
Canım nerelerdesin..hiç sen yoksun diye olur mu..bu kubi yok mu işte bütün suç onun o konuşturuyo bizi sırnaşık şeysırnaşık şey
kız sen ne fettansın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aferin sana hep böyle olki evliliğinizde mutlu ve huzurlu geçsin
inş. cnm hepimizin görev kadınlara düşüyo o sinirli olsa sen gülceksin süper oluyo ben gülünce oda gülüyo bizzat ben denedim :roflol: :roflol: benim eşim çok kıskanç beni acayip kıskanır sadece ufak tartışmamız olur okdar dinlerim sonra sıra bana gelir tmm bi daha yapmam derim sonuşta bilir haklı olduğumu alkisalkisalkis yeterki karşılık verme eşine buğün yumurtlama günüm dedim hergün olmaz dedi gün aşırı dedi aldı beni kolunun arasına uyuya kalmışım :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?