Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

boshayallersmile

benimki ni bilmio acabaaa.ya nerde zaten tuaf insan varsa beniklava: bulur

öle düşünme cnm sabrın sonu selamettir sen eşine süslen püslen masa hazırla gerisini hiç düşünme eşin sana bayılır ozamn cnm olumunekankayizsmile

Hiç kavga da mı etmediniz kızz sırnaşık şeysırnaşık şey

yok kız kavgamız olmadı bizim bu zamana kadar inş. da olmaz ben hep gülerim bide küs duramam cnmoda zaten kıyamaz bana öle yerimseniben

:roflol: :roflol: hayırlısı olsun cnm bide vitamin al folik asit eşim almış bana 2 kutu hap bide sabahın köründe kahvaltı düzenli beslenicen diyo bana :roflol:

ayyy bıdı bıdı maşallah amma konuşmuşsunuz ne o ben gittim diyemi,günlerdir burda kukumav kuşu gibi oturuyoruz bikaç kişi,işimiz var diye herkesin çenesi düşmüş :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
Makca|27.07.2010
hperi|30.07.2010
Karats|02.08.2010
maonyaaa|05.08.2010
N_a_l_a_n|06.08.2010
minikkuzucum|06.08.2010
elfkaya|07.08.2010
busecan35|09.08.2010
pretty9217|10.08.2010
perininkizi|10.08.2010
KUBI|11.08.2010
duruşah|13.08.2010
trhn1677|14.08.2010
aysenik|21.08.2010
Nimett07|23.08.2010
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
edammm|08.07.2010
_dreamlike_|20.07.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|7 hafta
babu|7 hafta
impaladeniz|6 hafta
darkangellove58|6 hafta
CNNYSR|6 hafta
ozpar|5 hafta

[/table]

evet takdik süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hihoyyythihoyyyt

ben hep illa hazırlanırım bide hep duş alırım hazırlanmadan üstümdeki sexsi şeyler en fazla 10 dkka durur bide yabancı şarkı açarım cilve yaparım karşısında eşimi dışarı baktırmam allhın izniyle islamiyette var bu eşiniz için herşey yapın süslenin eşinize :kedi: ve çok sık masa hazırlarım çok hoşuna gider bi bebeğim olsun masa hazırlıcam 3 tabak koyucam süprizzzzz

günaydınlaaaar herkese
özğar canım çok s evindim inş.kucağına almayıda nasip eder canım taze anne

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ayyy canım benim tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

teşekkür edrim kızlar,darısı başınıza

bende tek kızım canım kız kardeşim yok ama bebişimin burda birsürü teyzesi var seninkininde öyle olacak

benimde kız kardeşim yok,ama bebişimin teysesi bol olacak sizler sayesinde

ayyy bıdı bıdı maşallah amma konuşmuşsunuz ne o ben gittim diyemi,günlerdir burda kukumav kuşu gibi oturuyoruz bikaç kişi,işimiz var diye herkesin çenesi düşmüş :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

aaaa kıskanç şey seni konuşamıcakmıyız kız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sıkıntımızı burda gideriyoruz sen öle demedin mi hihoyyyt hihoyyyt

Canım nerelerdesin..hiç sen yoksun diye olur mu..bu kubi yok mu işte bütün suç onun o konuşturuyo bizi sırnaşık şeysırnaşık şey

oo süpermiş senin taktik gerçekten kaydirigubbakcemile3

kız sen ne fettansın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aferin sana hep böyle olki evliliğinizde mutlu ve huzurlu geçsin

ayy ne güzel canm.Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah:Saruboceq:

inş. cnm hepimizin görev kadınlara düşüyo o sinirli olsa sen gülceksin süper oluyo ben gülünce oda gülüyo bizzat ben denedim :roflol: :roflol: benim eşim çok kıskanç beni acayip kıskanır sadece ufak tartışmamız olur okdar dinlerim sonra sıra bana gelir tmm bi daha yapmam derim sonuşta bilir haklı olduğumu alkisalkisalkis yeterki karşılık verme eşine buğün yumurtlama günüm dedim hergün olmaz dedi gün aşırı dedi aldı beni kolunun arasına uyuya kalmışım :roflol: :roflol:

Canım nerelerdesin..hiç sen yoksun diye olur mu..bu kubi yok mu işte bütün suç onun o konuşturuyo bizi sırnaşık şeysırnaşık şey

aaa suç bana kaldı neyse susayım bariii de naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

kız sen ne fettansın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aferin sana hep böyle olki evliliğinizde mutlu ve huzurlu geçsin

sağol ablacım benim Şeniz öle oluyo inş. bütün kadınlar benim gibi mutlu olsun inş. biz bide aşığız bide aşık olsun kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :roflol: :roflol: :roflol:

İşte bizde onun tam tersi var..ben çok sinirli bi insanım..bi de bazı sorunlarımız beni daha çok geriyo..biz de de hep eşim gelir yanıma..benim inat uğruna yapmayacağım şey yoktur..çok kötü biliyorum ama elimde değil.hatta bazen sakin olduğum zamanlarda konuşuruz eşimle hak veririm ona ama tartışma sırasında tutamıyorum kendimi :))

Çok kıskanırım bennnn heee ona göreeee
aman şaka bi yana vallahi cuma diye sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim,kafamı kaldıramıyorum işten güçten kızlar,aklım sizde siz konuşun bol bol ben okuyorum hepsini olumunekankayizsmile
Benide unutmayın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…