Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

babucum sen normal yoldan mı kaldın kaçıncı denemen oldu bilmiyorumkismile

normal yol canım...bi yıl boyunca takvim yöntemiyle korunduk son adetimden sonra internetteki hesaplayıcının gösterdiği yumurtlama döneminin son günü birlikte olduk bebiş de o zaman oldu sanırım :kedi:

acile git ozaman canım ihmal etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar bide hamile olarak gelirsem süper olur :roflol: ben 1 senelik evliyim

Ay olarak: 13 ay,
Hafta olarak: 56 hafta,
Gün olarak: 397 gün,
Saat olarak: 9,524 saat,
Dakika olarak: 571,421 dakika :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
kızlar bide hamile olarak gelirsem süper olur :roflol: ben 1 senelik evliyim

Ay olarak: 13 ay,
Hafta olarak: 56 hafta,
Gün olarak: 397 gün,
Saat olarak: 9,524 saat,
Dakika olarak: 571,421 dakika :roflol: :roflol:

inşşşşşşşşş cnm öyle bir haber tabıkı süperrrr

normal yol canım...bi yıl boyunca takvim yöntemiyle korunduk son adetimden sonra internetteki hesaplayıcının gösterdiği yumurtlama döneminin son günü birlikte olduk bebiş de o zaman oldu sanırım :kedi:

yan, 1 ci denemedemi tuttu cnm :kedi:

hay maşllahhh canımyaaaaaaa daha hayatın baharındasın olur canımmmmm
senin yumuslar taze tazeeee dahaŞeniz

alkisalkisalkis

selam kızlar.. :) ben geldim .

hoşgeldin peri kardeşim kaydirigubbakcemile5

ay valla çok ii değilim aynen kubi gibi sabahtan beri yemek yiyemiyorum midem bulanıyo ve yemek kokusu çok kötü yapıyo valla adet olmasam şüphelencem ama pericim ya üşüttüm bende

Ah canım yaa geçmiş olsun,dikkat et kendine.Mümkünse perhiz yap bugün.kızarmış ekmek beyaz peynir haşlanmış patates,lapa falan ye.şeker çukulata yeme,su iç hatta soda iç.

sende yazıyoya mucizemi ver allhım diye hamile dediler inş. hamişsindir kaç günün var :uhm:

kim dedi kubracım hamıle diye benim için rüyandakılermi inşş allahım sana söyletmiştir inş yüce rabbim ağustosun 9 veya 10 u beklemediğim gün 17 gün var ama daha 2 kere çalışma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…