Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bende 2 saat sonra yaptım hep banyomu etkiliyomu ondanmı ki olmuıyo bu sefer sabah yaptım banyomu yaz sonuçta bundan sonra öyle yapcam bende kışa kadar

canım belki sabaha kadar beklemek de abartıdır ama ne biliyim işte öyle demişlerdi ben de kalkmadım sabaha kadar...ama sevginin de dediği gbi tutacak olduktan sonra istedğini yap o yolunu buluyo...a.s

niye korkuttular kızzz bebek için yatıyosunuz sonuçöta eşin banyosunu yapsın sen yapmaa oda benim eşim 1 dk tutamaazsın rahatsız olur

zaten ilk oldu geç olmuştu yat dedim korkuttular eşimden ilk dayağı o oldu eli yüzüme geldi sonra kaldı zaten eşimde hemen duş alır ben yatarım yarım saat sonra alırım ama sadece yumurtlama dönemimde kızlar eşinizi tek banyoya yollamayın sizde gitin soğutmayın kendinizi :kedi: :kedi:

canım belki sabaha kadar beklemek de abartıdır ama ne biliyim işte öyle demişlerdi ben de kalkmadım sabaha kadar...ama sevginin de dediği gbi tutacak olduktan sonra istedğini yap o yolunu buluyo...a.s

ewt de sprmlerde çok hassaass anacım suda boğulurlar kendileri üst üste gelirse öldürürlerr :roflol: ne bu ya :roflol:

aman dikkat et ne soğutması kızzz bilmiş fatoşş:roflol::roflol:

inş cnm ya ve sen sıkılma zaten çok çıtırsın daha 18 yalşında hemen tutar üzülme sen sakın boşver hem biraz evliliğini yaşa

cnm 1 sene yaşadık hem bebiş olunca insan daha mutlu oluyo benim bi arkadaşım var bebişimiz doğdukdan sonra daha çok bağlandık birbirimize diyo istiyorum artık eşim polislik sınavına girdi onu sorun ediyodum 2 sene okucak gelmicek diye dünden önceki gün istediğim haberi aldım aşim kazanamadı polisliği ve bizde bu ay düzenli çalışıyoruz eşim hesaplıyo yumurtlama takibini bakalım neolucak :roflol:

:1no2: siz beni sevmiyosunuz işteeeeee
(bugünkü modum bu (şımarık huysuz ama şirin kız) kociş ayvayı yedi akşam burnundan getiririm ben şimdi kaydirigubbakcemile3)

sevmez olurmuyuz hiç aşkolsun
gel bakıyım buraya opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan vereliniortak

hpericik biz görmedik ne yazdın geçmişe baktım lmaz:

cnm günü yaklaşıyo ya kıyamam tm gel gel öpim Şeniz oldu mu

:1no2: siz beni sevmiyosunuz işteeeeee
(bugünkü modum bu (şımarık huysuz ama şirin kız) kociş ayvayı yedi akşam burnundan getiririm ben şimdi kaydirigubbakcemile3)

ben seni cok seviyorum bi kere...... sizler benim pozitif olmamı saglayan meleklersiniz...ilk gelişimi hatırlıyorum da bu topiğe ne kadar negaitif düşünen biriydim...sizin sayenizde hep mutlu, pozitif düşünen bi annesi oldu minik fasulyeninna.s

aayyyy fasuley yi yerim ben yerim

kız heperi gel buraya çabukkkkkkkkkkkkkkknaniknanik

allah yesinler o fasulyeyi

arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz bebde 7 aydır hamile kalmak istiyorum olmuyor

aynen seninle aynı fikirdeyim ama bebiş eksik bakalım :roflol: :roflol: ya ne olur dua et bizimde bebişimiz olsun senağlama

hoşgeldin peri kızı

inş. tutar cnm :Saruboceq:

bende sabahları yaptım çünkü ilişkiden sonra hemen banyo yaparsan spermler ölüyormuş ve barınamıyormuş canım

anam yaptım toplu mesajı denemeydi kızlar buuuuuuuuuuu:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…