bende 2 saat sonra yaptım hep banyomu etkiliyomu ondanmı ki olmuıyo bu sefer sabah yaptım banyomu yaz sonuçta bundan sonra öyle yapcam bende kışa kadar
niye korkuttular kızzz bebek için yatıyosunuz sonuçöta eşin banyosunu yapsın sen yapmaa oda benim eşim 1 dk tutamaazsın rahatsız olur
kimse benim yazdıklarımı görmüyo mafoldumben
bende sabahları yaptım çünkü ilişkiden sonra hemen banyo yaparsan spermler ölüyormuş ve barınamıyormuş canım
canım belki sabaha kadar beklemek de abartıdır ama ne biliyim işte öyle demişlerdi ben de kalkmadım sabaha kadar...ama sevginin de dediği gbi tutacak olduktan sonra istedğini yap o yolunu buluyo...a.s
zaten ilk oldu geç olmuştu yat dedim korkuttular eşimden ilk dayağı o oldu eli yüzüme geldi sonra kaldı zaten eşimde hemen duş alır ben yatarım yarım saat sonra alırım ama sadece yumurtlama dönemimde kızlar eşinizi tek banyoya yollamayın sizde gitin soğutmayın kendinizi :kedi: :kedi:
ne yazmıstın fıstıgımmm pardonnn:1no2:
kuzum ne yazdınnnnnnn yerim senii
:1no2: siz beni sevmiyosunuz işteeeeee
(bugünkü modum bu (şımarık huysuz ama şirin kız) kociş ayvayı yedi akşam burnundan getiririm ben şimdi kaydirigubbakcemile3)
inş cnm ya ve sen sıkılma zaten çok çıtırsın daha 18 yalşında hemen tutar üzülme sen sakın boşver hem biraz evliliğini yaşa
(bugünkü modum bu (şımarık huysuz ama şirin kız) kociş ayvayı yedi akşam burnundan getiririm ben şimdi kaydirigubbakcemile3)
aayyyy fasuley yi yerim ben yerimben seni cok seviyorum bi kere...... sizler benim pozitif olmamı saglayan meleklersiniz...ilk gelişimi hatırlıyorum da bu topiğe ne kadar negaitif düşünen biriydim...sizin sayenizde hep mutlu, pozitif düşünen bi annesi oldu minik fasulyeninna.s
ben seni cok seviyorum bi kere...... sizler benim pozitif olmamı saglayan meleklersiniz...ilk gelişimi hatırlıyorum da bu topiğe ne kadar negaitif düşünen biriydim...sizin sayenizde hep mutlu, pozitif düşünen bi annesi oldu minik fasulyeninna.s
ben seni cok seviyorum bi kere...... sizler benim pozitif olmamı saglayan meleklersiniz...ilk gelişimi hatırlıyorum da bu topiğe ne kadar negaitif düşünen biriydim...sizin sayenizde hep mutlu, pozitif düşünen bi annesi oldu minik fasulyeninna.s
yok cnm daha regl var daha yumurtlama günm bile değil ama bakalım akşam giderim dayanamıyorum daha yemek yemince çok neşeliydim az önce 2 lokma bişey yedim ayyy neyse sizinde canınızı sıkmayayım :çok üzgünüm:
hoşgeldin peri kızı
ayy canım ne ayıbı askolsun istedigğini sorabilirsinn...belimin altına yastık koymadım ama hiç kalkmadım yataktan sırt üstü yattım ayaklarımı havaya kaldırdım bi 5-10 dakika. dusumu sabah aldımm..:kedi: öle yap diye önermişlerdi bana da....
inş. tutar cnm :Saruboceq:
bende sabahları yaptım çünkü ilişkiden sonra hemen banyo yaparsan spermler ölüyormuş ve barınamıyormuş canım
allah yesinler o fasulyeyi
aayyyy fasuley yi yerim ben yerim
kız heperi gel buraya çabukkkkkkkkkkkkkkknaniknanik
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz bebde 7 aydır hamile kalmak istiyorum olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?