kim dedi kubracım hamıle diye benim için rüyandakılermi inşş allahım sana söyletmiştir inş yüce rabbim ağustosun 9 veya 10 u beklemediğim gün 17 gün var ama daha 2 kere çalışma oldu
kız geçen ay benden sonra adet oluyodun 15 di bende 11 dim sen beni nasıl geçtin öle 9 10 diyon ben 11 :roflol: :roflol: hayırlısı olsun cnm hakkımızda
ben geçen ay 13 temmuzda oldum da ondandır cnm cım
evet kubicim birinciii...
13 temmuzda oldum 28. gün oldum o grafikteki yanlış vermiş zaten
ya cnm ayıp olmazsa belinin altına yastık koydun mu hiç :kedi:
EWT ONDAN cnmcım sen 32. gün adet oluyosun ben 28. gün 18. gün de yumurtalama oluyodur sende dikkat ediyomusun
kız ben belimin altına yastık koydum ayaklarımı havaya dikip yattım ama hiç bişey olmadı
son ay yani tutan ay hiçbişey yapmadım aklıma bile gelmedi yani
önemli olan tutacak olması canım her şekilde tutar
ya cnm ayıp olmazsa belinin altına yastık koydun mu hiç :kedi:
kız ben belimin altına yastık koydum ayaklarımı havaya dikip yattım ama hiç bişey olmadı
son ay yani tutan ay hiçbişey yapmadım aklıma bile gelmedi yani
önemli olan tutacak olması canım her şekilde tutar
yok sadece yumurtlama günü 5 gün oluyuya ozaman sadece gün aşırı oluyo cnm gerçi adetden sonra bir gün ilşiki bir gün yok bu ay böle deniyoruz bakalım hayırlısı olsun
ayy canım ne ayıbı askolsun istedigğini sorabilirsinn...belimin altına yastık koymadım ama hiç kalkmadım yataktan sırt üstü yattım ayaklarımı havaya kaldırdım bi 5-10 dakika. dusumu sabah aldımm..:kedi: öle yap diye önermişlerdi bana da....
ayy canım ne ayıbı askolsun istedigğini sorabilirsinn...belimin altına yastık koymadım ama hiç kalkmadım yataktan sırt üstü yattım ayaklarımı havaya kaldırdım bi 5-10 dakika. dusumu sabah aldımm..:kedi: öle yap diye önermişlerdi bana da....
ewt adetten sonra yaklaşık 10. günlerden itibaren ama yumurtlama dönemi günü herkeste farklı 28 günde olan bir kadın genelde 12-16 günler arası vs. anladınmı tatlım o bir hafta evet gün aşırı en iisi yada 2 gün dedi 3 gün o gün önemli olan tutturmak allahın izin vermesi bizde geçen ay çok çalıştık ama bu ay çok uzatarak mesela regl bitti kaçıncı gündeyim 11. günde 2 kere yaptık bide 13. günde önemli benim için 15 16 ondan sonra gene 2 günde
ben geçen gün öle yaptık sabah yapalım dedik inanırmısın bi korkuttular ki bizi eşim rüyasında korkuturken bana vurdu sonra uyandık gülmeye başladık :roflol: :roflol:
bende 2 saat sonra yaptım hep banyomu etkiliyomu ondanmı ki olmuıyo bu sefer sabah yaptım banyomu yaz sonuçta bundan sonra öyle yapcam bende kışa kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?