arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz bebde 7 aydır hamile kalmak istiyorum olmuyor
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz bebde 7 aydır hamile kalmak istiyorum olmuyor
oh oh yap boşver seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzz çok hemdee
sevmez olurmuyuz hiç aşkolsun
gel bakıyım buraya opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan vereliniortak
hpericik biz görmedik ne yazdın geçmişe baktımlmaz:
ben seni cok seviyorum bi kere...... sizler benim pozitif olmamı saglayan meleklersiniz...ilk gelişimi hatırlıyorum da bu topiğe ne kadar negaitif düşünen biriydim...sizin sayenizde hep mutlu, pozitif düşünen bi annesi oldu minik fasulyeninna.s
Ooooooh amacıma ulaştım işte!!!Duymak istediklerimi duydum!!! hihoyyyt hihoyyyt
Bende sizi çok seviyorum canım arkadaşlarım benim a.s. a.s.
İyiki varsınız!! :1hug:
benim eşim bilmiyordu burada sizlerle konuştuğumu dün itiraf ettim.Dalga geçer diye düşünüyordum.Ama oh iyi yapıyorsun ne güzel dedi,belli bir süredir pek neşelisin bebek depresyonundan çıktın dedi.
Bende arkadaşlarım sayesinde dedim opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
Ooooooh amacıma ulaştım işte!!!Duymak istediklerimi duydum!!! hihoyyyt hihoyyyt
Bende sizi çok seviyorum canım arkadaşlarım benim a.s. a.s.
İyiki varsınız!! :1hug:
benim eşim bilmiyordu burada sizlerle konuştuğumu dün itiraf ettim.Dalga geçer diye düşünüyordum.Ama oh iyi yapıyorsun ne güzel dedi,belli bir süredir pek neşelisin bebek depresyonundan çıktın dedi.
Bende arkadaşlarım sayesinde dedim opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
25 yaşındayım 2 yıllık evliyim tekirdağda yaşıyorumhoş geldin canımcım aramıza inş. hayırlı sonuçlar alırsın peki kendini tanıtsan çok hoş olur yaş kaç kaç senelik evlisin bilmiyorumkismile :roflol:
benimkide kızıyo kandırırlar sizi diyo erkek çıkar karşınıza diyo dikkat et diyo ama daha bişey demiyo hamile kalan arkadaşlarımı sölüyom buğün bitane daha hamile haberi aldık diyom gülüyo boshayallersmile
kız canan senmiydin çok negatif gelmiştin biriydi çok negatif gelmişti buraya sonra bir bakytık pozitif oldu sen miydin? bide üstüne hamıle
25 yaşındayım 2 yıllık evliyim tekirdağda yaşıyorum
evet dogal yollarla deniyoruz aslında bir sorun var eşim 1.5 ay önce varıkosal amelıyatı oldu amelıyat sonrası spermler kendini 3 ay sonra yeniliyormus şimdi bekliyoruz...merhaba canım hoşgeldin aramıza...dogal yoldan mı deniyorsun yoksa doktor kontroluyle mi? bi sorun var mı peki tespit edilennn?umarım en kısa zamanda dileğin olur cnaımm..
benimkide aynen öyle der aynen ilk sene kaydolmuştumda kavga etmişti benle çıkmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?