Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz bebde 7 aydır hamile kalmak istiyorum olmuyor

merhaba canım hoşgeldin aramıza...dogal yoldan mı deniyorsun yoksa doktor kontroluyle mi? bi sorun var mı peki tespit edilennn?umarım en kısa zamanda dileğin olur cnaımm..

oh oh yap boşver seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzz çok hemdee

sevmez olurmuyuz hiç aşkolsun
gel bakıyım buraya opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan vereliniortak

hpericik biz görmedik ne yazdın geçmişe baktım lmaz:

Ooooooh amacıma ulaştım işte!!!Duymak istediklerimi duydum!!! hihoyyyt hihoyyyt
Bende sizi çok seviyorum canım arkadaşlarım benim a.s. a.s.
İyiki varsınız!! :1hug:
benim eşim bilmiyordu burada sizlerle konuştuğumu dün itiraf ettim.Dalga geçer diye düşünüyordum.Ama oh iyi yapıyorsun ne güzel dedi,belli bir süredir pek neşelisin bebek depresyonundan çıktın dedi.
Bende arkadaşlarım sayesinde dedim opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile

ne güzel ben itiraf edemem seninki gibi hoş karşılarmı bilemem :roflol:

arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz bebde 7 aydır hamile kalmak istiyorum olmuyor

hoş geldin canımcım aramıza inş. hayırlı sonuçlar alırsın peki kendini tanıtsan çok hoş olur yaş kaç kaç senelik evlisin bilmiyorumkismile :roflol:

gerçekleri söylüyoruz hepimizzemuszemus
benim eşim de bilmiyoo...söylersem dalga gecer kesinkaydirigubbakcemile3

pozitif düşünce pozitif sonuç
ve bu düşünce teker teker doğruluğunu kanıtlıyor hamiş sayımız her geçen gün artıyor
hepimiz buraya geldiğimizde senin gibi bebeğimiz olsun istiyorduk bak şimdi hamileyiz

kız canan senmiydin çok negatif gelmiştin biriydi çok negatif gelmişti buraya sonra bir bakytık pozitif oldu sen miydin? bide üstüne hamıle

benimkide kızıyo kandırırlar sizi diyo erkek çıkar karşınıza diyo dikkat et diyo ama daha bişey demiyo hamile kalan arkadaşlarımı sölüyom buğün bitane daha hamile haberi aldık diyom gülüyo boshayallersmile

benimkide aynen öyle der aynen ilk sene kaydolmuştumda kavga etmişti benle çıkmıştım

merhaba canım hoşgeldin aramıza...dogal yoldan mı deniyorsun yoksa doktor kontroluyle mi? bi sorun var mı peki tespit edilennn?umarım en kısa zamanda dileğin olur cnaımm..
evet dogal yollarla deniyoruz aslında bir sorun var eşim 1.5 ay önce varıkosal amelıyatı oldu amelıyat sonrası spermler kendini 3 ay sonra yeniliyormus şimdi bekliyoruz...

benimkide aynen öyle der aynen ilk sene kaydolmuştumda kavga etmişti benle çıkmıştım

:roflol: naniknanik ben biraz konuştuk byabii beni kısıtlama dedim bırak istediğimi yapım dedim güvenmiyomusun dedim okadar ve şimdi burdayım :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…