Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

insan düşündüğü şeyleri çekiyor biliyorsun,lafı bile var kaydirigubbakcemile3 (abiye kuzu gibi oldu) neyse ne demişler korktuğun başına gelir.Bu kanıtlanmış birşey.O yüzden hiçç düşünme bu ihtimali röntgen çektirdiğini falanda unut.Benim bebişim çok güçlü sıkı sıkı tutunur annesine de.Biz çok sağlıklıyız de.Sakın olumsuz bir cümle kurma,mesela hiçbirşey olmayacak ta deme,o olmayacaktaki olumsuzlukmuş,onun yerine herşey çok güzel olacak de

haklısın talım ama erkekler çok farklı düşünüyor bıraz zaman tanı bu arada sende morelını bozma oda çok etkılıyor belkı teste bıle ıhtıyacınız kalmadan bebişiniz gelir inşaallah

canıma.s kendine cok dikkat et ani hareketler yapma egilme yukarı bi yerlere uzanmaya calısma cok hareket etme dinlen bol bol düşük riski her zaman her gebede var sen içini ferah tut iyi şeyler düşün

haklısın talım ama erkekler çok farklı düşünüyor bıraz zaman tanı bu arada sende morelını bozma oda çok etkılıyor belkı teste bıle ıhtıyacınız kalmadan bebişiniz gelir inşaallah

görüşürüz canım sanada iyi haftasonları,bir çare bulacağız sen üzülme..opuyorumnanaktan[/QUO

teşeküürler kızlar bende sizi öptüm bye bye

kızlar bişey duydum biliyomusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hihoyyyt hihoyyyt

ağrı cnm.dün eşim kafama vurdu ben uancımdan size bişi demedim abi bende ona bi tokat patlattım.ondN BAŞIM AĞTRIO DÜN GECEDEN BERİ

preseeed topiğine baksanıza bende bua y ondan alcam

teşekkür ederim tatlım denıcem ınsaallah ışe yarar...

kızlar ben çıkıyorumn öptüm ii hafta sonları bye bye

hoşçakal canım

ben bişey olmayacağını hissediyorum canım... bişey olacağını hissedersem
zaten kim ne derse desin o düşünceyi kafamdan atamam..herşey güzel olacak zaten;ama korkmuyorum dersen yalan olur..hayırlısı Allahtan..

canıma.s kendine cok dikkat et ani hareketler yapma egilme yukarı bi yerlere uzanmaya calısma cok hareket etme dinlen bol bol düşük riski her zaman her gebede var sen içini ferah tut iyi şeyler düşün

doktorum gayet normal değerin dedi zaten,düşük olabilir falan demedi,korkma bi problem yok dedi...evde yalnızım zaten eşim işe gidince...bişeyde yapmıyorum hiç...

özpar senin mucizen gerçek oldu.şimdide bana dua edermisin benimli gerçek olsun

ağrı cnm.dün eşim kafama vurdu ben uancımdan size bişi demedim abi bende ona bi tokat patlattım.ondN BAŞIM AĞTRIO DÜN GECEDEN BERİ

ahh canım yaaa,ne desem bilemedim üzüldüm çok,ne diye vuruyoki yani ,neyse sende vurmuşsun ona iyi olmuş.
İlk defamı oluyor yoksa olurmu böyle ara sıra

ilk değil cnm eşim normalde çok sakin bi tip ama sinirlenince hemen şidet kullanır.
bi defasında küsüp annem gile gittim annesi babası geldi beni geri götürdüler.tabi ben el kızı oldum için hiç bişi demediler acaba kendilerinin ciğeri olsaydım aynı şekilde olabilirlermiydi.
aslında çok mutlu bi çiftiz ben uyumlu olursam herşey bana bağlı.eğer ben eşime küsüp tavır yaparsam eşim 180derece değişi.çok kadarlaşıo.yani anlayacan cnm ben iyiyken iyi eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…