sağol tatlım...
ben adet tarihimden 3 gün önce diş röntgeni çektirmiştim..doktora onu sordum,bebeği etkilemişse düşük yaparsın,etkilememişse hiçbirşey olmamış gibi gelişir dedi."ya hep ya hiç yasasıymış bu"..dün tam 5 haftalıktı ve değerimde normal bi değer,bundan sonra düşük falan olur mu bilmiyorum..
diş sorunum var ,öz önce kayınvalidem arada tebrik etmeye inş dişlerin problem çıkarmaz dedi,kafamı bulandırdı..
eşimi aradım o da takma kafana iyi şeyler düşün diyo...
korkuyorummmm..:roflol:
haklısın talım ama erkekler çok farklı düşünüyor bıraz zaman tanı bu arada sende morelını bozma oda çok etkılıyor belkı teste bıle ıhtıyacınız kalmadan bebişiniz gelir inşaallahben muayene oldum 3 dr gittik ama her dr ondan test istedi ve hepsinede hemen ayptrcam dedi ordan çıktık 3 ay oldu düşün yaptırmadı dalga geçer gibi orda da de o zama dimi istemiyorum yaptırmıycam ikili oynuyo dr desene madem kandırıyo beni gibi geliyo korkunun ecele faydası yok belki bişeyi yok oh diycez kafamız rahatlıycak varsada herşey allahtan ve herşeyin çaresi var allah istesin yeterki ama nerde
kızlar ben çıkıyorumn öptüm ii hafta sonları bye bye
sağol tatlım...
ben adet tarihimden 3 gün önce diş röntgeni çektirmiştim..doktora onu sordum,bebeği etkilemişse düşük yaparsın,etkilememişse hiçbirşey olmamış gibi gelişir dedi."ya hep ya hiç yasasıymış bu"..dün tam 5 haftalıktı ve değerimde normal bi değer,bundan sonra düşük falan olur mu bilmiyorum..
diş sorunum var ,öz önce kayınvalidem arada tebrik etmeye inş dişlerin problem çıkarmaz dedi,kafamı bulandırdı..
eşimi aradım o da takma kafana iyi şeyler düşün diyo...
korkuyorummmm..:roflol:
kızlar ben uyumuşum gözümü açamadım zor uyandım
haklısın talım ama erkekler çok farklı düşünüyor bıraz zaman tanı bu arada sende morelını bozma oda çok etkılıyor belkı teste bıle ıhtıyacınız kalmadan bebişiniz gelir inşaallah
görüşürüz canım sanada iyi haftasonları,bir çare bulacağız sen üzülme..opuyorumnanaktan[/QUO
teşeküürler kızlar bende sizi öptüm bye bye
teşekkür ederim tatlım denıcem ınsaallah ışe yarar...Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun kürü :
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
kızlar ben çıkıyorumn öptüm ii hafta sonları bye bye
insan düşündüğü şeyleri çekiyor biliyorsun,lafı bile var kaydirigubbakcemile3 (abiye kuzu gibi oldu) neyse ne demişler korktuğun başına gelir.Bu kanıtlanmış birşey.O yüzden hiçç düşünme bu ihtimali röntgen çektirdiğini falanda unut.Benim bebişim çok güçlü sıkı sıkı tutunur annesine de.Biz çok sağlıklıyız de.Sakın olumsuz bir cümle kurma,mesela hiçbirşey olmayacak ta deme,o olmayacaktaki olumsuzlukmuş,onun yerine herşey çok güzel olacak de
canıma.s kendine cok dikkat et ani hareketler yapma egilme yukarı bi yerlere uzanmaya calısma cok hareket etme dinlen bol bol düşük riski her zaman her gebede var sen içini ferah tut iyi şeyler düşün
ağrı cnm.dün eşim kafama vurdu ben uancımdan size bişi demedim abi bende ona bi tokat patlattım.ondN BAŞIM AĞTRIO DÜN GECEDEN BERİ
teşekkür ederim tatlım denıcem ınsaallah ışe yarar...
özpar senin mucizen gerçek oldu.şimdide bana dua edermisin benimli gerçek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?