yok kız benim adam bi garip damar mamar anlamıyo düşün geçen ağladım o kadar yanlı kalmak istiyorum anlattım insan der ki benim eşim üzülüyo bi gideyim yaptırıyım yok hem kendin rahat et hem ben dimi çok saçma bir insan seviyorum diyo ama diliyle bence
selam kızlar,napıonuz,nasılsınız?
canım ya pekı sen muayene oldunmu? beklenmeyen derken geçmıs adet dönemım değıl dımı gelecek olanEşine keçiboynuzu kürünü yapın canım çok faydasını göreceksiniz.
beklenmeyen adet tarihini ver de canım seni listeye ekleyelim
Bu arada ben 3 yıllık evliyim, 1 buçuk yıldır korunmuyoruz,bir sorun yok ama olmuyor. 29 yaşındayım canım.
selam canım biz iyiyiz seni sormalı?
o zaman senin kocişeee alsanaalsanasmile
ben nasılım bilmiyorum canım,biraz tereddütteyim...
canım ya pekı sen muayene oldunmu? beklenmeyen derken geçmıs adet dönemım değıl dımı gelecek olan
ah be canım erkekler çok gururlu oluyor yada gerçeklerle yüzleşmek istemıyor bence önce sen muayene ol onunla beraber gıt bışeyolmadıgını kendısı duysun belkı ozaman razı oluryok kız benim adam bi garip damar mamar anlamıyo düşün geçen ağladım o kadar yanlı kalmak istiyorum anlattım insan der ki benim eşim üzülüyo bi gideyim yaptırıyım yok hem kendin rahat et hem ben dimi çok saçma bir insan seviyorum diyo ama diliyle bence
ben nasılım bilmiyorum canım,biraz tereddütteyim...
6 ağustos sadece keçı boynuzumu başka neler katıcamoldum canım,tahliller yapıldı,rahim filmi çekilde herşeye bakıldı.
evet geçmiş değil canım gelecek tarihin..
Bak bu keçiboynuzunu yap mutlaka,ben eşime yaptım kalitesi falan düzelsin sayısı artsın diye,3 ayda tavan yaptı spermleri...
ben muayene oldum 3 dr gittik ama her dr ondan test istedi ve hepsinede hemen ayptrcam dedi ordan çıktık 3 ay oldu düşün yaptırmadı dalga geçer gibi orda da de o zama dimi istemiyorum yaptırmıycam ikili oynuyo dr desene madem kandırıyo beni gibi geliyo korkunun ecele faydası yok belki bişeyi yok oh diycez kafamız rahatlıycak varsada herşey allahtan ve herşeyin çaresi var allah istesin yeterki ama nerdeah be canım erkekler çok gururlu oluyor yada gerçeklerle yüzleşmek istemıyor bence önce sen muayene ol onunla beraber gıt bışeyolmadıgını kendısı duysun belkı ozaman razı olur
valla beni çok yoruyo heperi çokkkkkkkkkkkkk üzüyo inan o kadar vurdumduymaz bazı konularda anlatamam geçen ay istemiyosan vazgeçelim yapmıylaım diyorum istemeesem derim anında ve yapmam kımse yaptıramaz diyo saçma sapan biri ya isteyen biri de çaba harcar dimi kaçırmayalım dediğim günlere dikkat eder yorgunum demez ben erkek de bunu gördüm yorgunum diyip yapmayan bıktırdı beni inan bıktırdı
merhaba canımmm tebrik ederimmm cok mutlu oldummmmmhihoyyyt
tereddütün ne canım ?
sağol tatlım...
ben adet tarihimden 3 gün önce diş röntgeni çektirmiştim..doktora onu sordum,bebeği etkilemişse düşük yaparsın,etkilememişse hiçbirşey olmamış gibi gelişir dedi."ya hep ya hiç yasasıymış bu"..dün tam 5 haftalıktı ve değerimde normal bi değer,bundan sonra düşük falan olur mu bilmiyorum..
diş sorunum var ,öz önce kayınvalidem arada tebrik etmeye inş dişlerin problem çıkarmaz dedi,kafamı bulandırdı..
eşimi aradım o da takma kafana iyi şeyler düşün diyo...
korkuyorummmm..:roflol:
6 ağustos sadece keçı boynuzumu başka neler katıcam
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun kürü :
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
ahh canım yaaa niye böyle yapıyor,haklısın zor bir durum. Şöyle karşına alıp adam gibi konuşsan,gerçi denemişsindir onuda.Huylu huyundan vazgeçermi?
Nasıl bir strateji uygulasanda acaba onun tavrını değiştirsen?haydi kızlar beyin fırtınası yapalım..
canım ya boşver kaynananaı oda güzel şeyler söylese ya hepsi salak bunların haaa allaha emanett inş bişey olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?