adetin bittikten sonra 1 hafta içinde çekilmesi gerekiyor canım
adetin 3. günü muayeneye gittim
adetim bittikten 3 gün sonrada hsg çektirdim
özel hastanede çekindim 10dk sürdü ve hiç acımadı doktorum bitti deyince şaşırdım valla
yok cnm bende iltihap çokya merak ettim tüplerim kapalımı diye bilmiyorumkismile
kafana göremi çektircen kız dr gerek görürse çeker ne alaka dur daha sen bakıyım
cnm bende özel düşünüyorum peki ne kadara yapıyolar bilmiyorumkismile
evet dogal yollarla deniyoruz aslında bir sorun var eşim 1.5 ay önce varıkosal amelıyatı oldu amelıyat sonrası spermler kendini 3 ay sonra yeniliyormus şimdi bekliyoruz...
antibiyaotik vermiyomu dr canımcım iltihaplar tıkalı olduğunu gösteriyo kız dr danışsana ne alaka yahuu
üşütmekten dir dikkat et biraz bide süt buharı varmış iltihap ve kanal açıyomuş onu yap
Canım ben doktorumdan torpilliydim o yüzden sadece 70 tl verdim yerimseniben ama ücreti 200 ile 300 arasıydı herhalde
Canım ben doktorumdan torpilliydim o yüzden sadece 70 tl verdim yerimseniben ama ücreti 200 ile 300 arasıydı herhalde
hastaneye gittiğimin haddi hesabı yok özel mi dersin 1 seneden beri bırakmadı peşimi maydonoz kaynattım yok doktorlar habire antibiyotik veriyo her ay 3 kutu antibiyotik düşünsene bünyem kaldırmıyo artık ilaç içmekten bunaldım cnm merak ettim sadece bakalım eşime sorım de ona göre gerçi geçn sordum tmm dedi ama korktum dedim sen bilirsin dedi bakalım olumunekankayizsmile
kız sen durduk yere paramı harcıycan bekle 18 yaşındasın daha ilaçda alma doğal şeylerden al üşütme ayaklarını vs. vs. temiz tut kılodunu antibiyotıkle hamıle nasıl kalcan tehlikeli bide bırak süt buharı dene bakalım bide aktardan bişeyler al iç hayıt iç. adaçayı iç sor araştır
boşuna konuşma canım.kubi yine bildiğini okuyor.Sana tamam diyo kandırıyo sonra bi bakmışsın hooop eski tas eski hamam.
İnatçı bu kız inatçıı.[/QUOT
yok kız az önce biri iltihapdan dolayı tıkanıkmış tüpleri bende korktum yani cnm iltihabmı bulamıyolar ki acaba tıkanıklıktan dolayımı oluyo merak ettim sen deiltihap yok cnm benim çektiğimin haddi hesabı yok ben kanamalı idrar yapıyorum cnm ve kimse bulamıyo bişey yok diyip yolluyolar ne yapıcamı şaşırdım :çok üzgünüm:
boşuna konuşma canım.kubi yine bildiğini okuyor.Sana tamam diyo kandırıyo sonra bi bakmışsın hooop eski tas eski hamam.
yok kız az önce biri iltihapdan dolayı tıkanıkmış tüpleri bende korktum yani cnm iltihabmı bulamıyolar ki acaba tıkanıklıktan dolayımı oluyo merak ettim sen deiltihap yok cnm benim çektiğimin haddi hesabı yok ben kanamalı idrar yapıyorum cnm ve kimse bulamıyo bişey yok diyip yolluyolar ne yapıcamı şaşırdım :çok üzgünüm:
mafoldumben uff , evet haklısın canım,çektirde bari için rahat etsin.ama merak etme birşey yoktur..Şu maydonoz-süt buharını yapsan bari
kuzum bebeğim yerim seni bennn yaaa neden böyleki acaba başka illerde başka ii dr lara danışsanızz gitseniz
sen bi doktoruna danış ve anlat durumunu canım oda seni yönlendirir zaten kimse tabiki diğerinin ne çektiğini bilmez ve anlayamaz ama onlarda senin genç yaşta bu kadar uğraşmanı istemiyorlar o yüzden herkes kendince haklı yani canım haydi üzme kendini gül bakıyım
mafoldumben uff , evet haklısın canım,çektirde bari için rahat etsin.ama merak etme birşey yoktur..Şu maydonoz-süt buharını yapsan bari
inş. yaparım okım de maydonoz topiğini :roflol: cnm benim güzel arkadaşım bana kızmıyo yerimseniben sen ne kadar iyisin naniknanik naniknanik naniknanik
inş. yaparım okım de maydonoz topiğini :roflol: cnm benim güzel arkadaşım bana kızmıyo yerimseniben sen ne kadar iyisin naniknanik naniknanik naniknanik
ben sana hem kızarım hem severim sen benim minik kardeşimsin çünkü,kızsamda severim..
:teselli:
benım eşımde ilk basta razı olmadı daha sonra sadece rutın bıkontrolden geçelım ıkımızde dedım bebeğimiz sağlıklı olsun gıbı damardan gırecek seyler söyledim daha sonra ikiletmedi bile insallah senın eşinde razı olur önemlı syler bunlar aslındakız bide benim kocam yaptırsa şu testi gidip 3 aydır yaptırcak bi gitmiyo yaaa ne biçim kocaya düştüm ben yaaa:sinifsinif:
benım eşımde ilk basta razı olmadı daha sonra sadece rutın bıkontrolden geçelım ıkımızde dedım bebeğimiz sağlıklı olsun gıbı damardan gırecek seyler söyledim daha sonra ikiletmedi bile insallah senın eşinde razı olur önemlı syler bunlar aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?