Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

cnm bende özel düşünüyorum peki ne kadara yapıyolar bilmiyorumkismile

yok cnm bende iltihap çokya merak ettim tüplerim kapalımı diye bilmiyorumkismile

antibiyaotik vermiyomu dr canımcım iltihaplar tıkalı olduğunu gösteriyo kız dr danışsana ne alaka yahuu
üşütmekten dir dikkat et biraz bide süt buharı varmış iltihap ve kanal açıyomuş onu yap

evet dogal yollarla deniyoruz aslında bir sorun var eşim 1.5 ay önce varıkosal amelıyatı oldu amelıyat sonrası spermler kendini 3 ay sonra yeniliyormus şimdi bekliyoruz...

Eşine keçiboynuzu kürünü yapın canım çok faydasını göreceksiniz.

beklenmeyen adet tarihini ver de canım seni listeye ekleyelim

Bu arada ben 3 yıllık evliyim, 1 buçuk yıldır korunmuyoruz,bir sorun yok ama olmuyor. 29 yaşındayım canım.

antibiyaotik vermiyomu dr canımcım iltihaplar tıkalı olduğunu gösteriyo kız dr danışsana ne alaka yahuu
üşütmekten dir dikkat et biraz bide süt buharı varmış iltihap ve kanal açıyomuş onu yap

hastaneye gittiğimin haddi hesabı yok özel mi dersin 1 seneden beri bırakmadı peşimi maydonoz kaynattım yok doktorlar habire antibiyotik veriyo her ay 3 kutu antibiyotik düşünsene bünyem kaldırmıyo artık ilaç içmekten bunaldım cnm merak ettim sadece bakalım eşime sorım de ona göre gerçi geçn sordum tmm dedi ama korktum dedim sen bilirsin dedi bakalım olumunekankayizsmile

kız sen durduk yere paramı harcıycan bekle 18 yaşındasın daha ilaçda alma doğal şeylerden al üşütme ayaklarını vs. vs. temiz tut kılodunu antibiyotıkle hamıle nasıl kalcan tehlikeli bide bırak süt buharı dene bakalım bide aktardan bişeyler al iç hayıt iç. adaçayı iç sor araştır

boşuna konuşma canım.kubi yine bildiğini okuyor.Sana tamam diyo kandırıyo sonra bi bakmışsın hooop eski tas eski hamam.
İnatçı bu kız inatçıı.

kuzucum kubicim sen sistit tipi biişey olmayasaın benim annemde idarra yollarından hep hastaydı ama 3 tane çoucğu var bebeğim sakın üzülme olurmu tatlım daha çok güzel günlerin olcak allahın izniylee

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
Makca|27.07.2010
hperi|30.07.2010
Karats|02.08.2010
maonyaaa|05.08.2010
N_a_l_a_n|06.08.2010
minikkuzucum|06.08.2010
elfkaya|07.08.2010
busecan35|09.08.2010
pretty9217|10.08.2010
perininkizi|10.08.2010
KUBI|11.08.2010
duruşah|13.08.2010
trhn1677|14.08.2010
aysenik|21.08.2010
Nimett07|23.08.2010
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
edammm|08.07.2010
_dreamlike_|20.07.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|7 hafta
babu|7 hafta
impaladeniz|6 hafta
darkangellove58|6 hafta
CNNYSR|6 hafta
ozpar|5 hafta

[/table]

kız bide benim kocam yaptırsa şu testi gidip 3 aydır yaptırcak bi gitmiyo yaaa ne biçim kocaya düştüm ben yaaa:sinifsinif:
benım eşımde ilk basta razı olmadı daha sonra sadece rutın bıkontrolden geçelım ıkımızde dedım bebeğimiz sağlıklı olsun gıbı damardan gırecek seyler söyledim daha sonra ikiletmedi bile insallah senın eşinde razı olur önemlı syler bunlar aslında

yok kız benim adam bi garip damar mamar anlamıyo düşün geçen ağladım o kadar yanlı kalmak istiyorum anlattım insan der ki benim eşim üzülüyo bi gideyim yaptırıyım yok hem kendin rahat et hem ben dimi çok saçma bir insan seviyorum diyo ama diliyle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…